Προς το περιεχόμενο

Drakesang The Dark Eye

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχει αναφερθεί αυτό το game αλλά θα πρέπει να το γνωρίζουν όλοι οι rpg fun. To game ήδη έχει κυκλοφορήσει στην Γερμανία, Δανια ενώ δεν είναι γνωστό πότε θα βγει η Αγγλική του έκδοση. Μερικές pic εδώ

screen002.jpg

screen_019.jpg

Eνώ στο youtube μπορείτε να βρείτε και video από το game και φαίνονται αρκετα ενδιαφέρων

http://www.youtube.com/results?search_query=drakesang&search_type=&aq=f

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κυκλοφορεί εδώ και αρκετούτσικο καιρό το γερμανικό demo πάντως.Εγώ το έβαλα γιατί με εντυπωσίασαν οι εικόνες που είχα δει, αλλά έτρωγε με τη μία κόλλημα λόγω C++ το οποίο δεν κατάφερα να ξεπεράσω.

Άντε μπας και βγάλουν την αγγλική έκδοση γιατί και να το καταφέρω τα γερμανικά μου δε βοηθάνε και τόσο...:lol:

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Mόλις δοκίμασα το demo με την Αγγλική έκδοση. Το παιχνίδι φαίνετε φοβερό και νομίζω ότι θα έχουμε άλλη μια έκπληξη από το πουθενά όπως έγινε με το the witcher. Φοβερά γραφικά και καθαροαιμο rpg.

Δημοσ.

Mόλις δοκίμασα το demo με την Αγγλική έκδοση. Το παιχνίδι φαίνετε φοβερό και νομίζω ότι θα έχουμε άλλη μια έκπληξη από το πουθενά όπως έγινε με το the witcher. Φοβερά γραφικά και καθαροαιμο rpg.

Δημοσ.
Εχουμε πηξει στα Middle Ages RPG....

Πού τα είδες ρε παλήκαρε να τρέξω γιατί τα κυνηγάω με το τουφέκι? Για καλά παιχνίδια μιλάμε πάντα, μη μου πείς τπτ Two Worlds :P

Δημοσ.
Εχουμε πηξει στα Middle Ages RPG....

Πού τα είδες ρε παλήκαρε να τρέξω γιατί τα κυνηγάω με το τουφέκι? Για καλά παιχνίδια μιλάμε πάντα, μη μου πείς τπτ Two Worlds :P

Δημοσ.

Υπερβάλλεις λίγο με τα γραφικά... είχα παίξει την Γερμανική έκδοση με αγγλική μετάφραση λίγο στην αρχή.

Συμφωνώ, μου άρεσε πολύ αλλά δε νομίζω ότι συγκρίνεται με το Witcher, είναι διαφορετικό στυλ παιχνίδιου εξάλλου.

Δημοσ.

Υπερβάλλεις λίγο με τα γραφικά... είχα παίξει την Γερμανική έκδοση με αγγλική μετάφραση λίγο στην αρχή.

Συμφωνώ, μου άρεσε πολύ αλλά δε νομίζω ότι συγκρίνεται με το Witcher, είναι διαφορετικό στυλ παιχνίδιου εξάλλου.

Δημοσ.

Έπαιξα κι εγώ το αγγλικό demo και πιστεύω ότι σε όποιον αρέσουν τα pen-and-paper crpg με turn-based combats θα γουστάρουν πολύ. Τα γραφικά είναι εξαιρετικά ζωντανά και ζωηρά, οι ομιλίες πολύ καλές, το σενάριο φαίνεται βαθύ και σύνθετο, ο χάρτης μεγάλος... Στον τομέα του gameplay υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ πράγματα που μπορεί να μάθει/κάνει ο χαρακτήρας, για να μην αναφέρω και το πόσες races/classes υπάρχουν (βλ. μεγάλο replayability).

Πιστεύω κι εγώ ότι θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση όταν βγει. Review δεν υπάρχει ακόμα, παρότι κυκλοφορεί σχεδόν ένα μήνα τώρα στη Γερμανία.

Δημοσ.

Έπαιξα κι εγώ το αγγλικό demo και πιστεύω ότι σε όποιον αρέσουν τα pen-and-paper crpg με turn-based combats θα γουστάρουν πολύ. Τα γραφικά είναι εξαιρετικά ζωντανά και ζωηρά, οι ομιλίες πολύ καλές, το σενάριο φαίνεται βαθύ και σύνθετο, ο χάρτης μεγάλος... Στον τομέα του gameplay υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ πράγματα που μπορεί να μάθει/κάνει ο χαρακτήρας, για να μην αναφέρω και το πόσες races/classes υπάρχουν (βλ. μεγάλο replayability).

Πιστεύω κι εγώ ότι θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση όταν βγει. Review δεν υπάρχει ακόμα, παρότι κυκλοφορεί σχεδόν ένα μήνα τώρα στη Γερμανία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...