dimitris2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Ραγδαία αύξηση έχουν σημειώσει οι χρήστες του διαδικτύου που παρακολουθούν τηλεόραση μέσω του υπολογιστή τους σύμφωνα με στοιχεία της αγγλικής Αρχής Ραδιοτηλεόρασης (Ofcom) και του αμερικανικού κέντρου ερευνών PEW παρουσιάζει η τελευταία διετία. Σύμφωνα με την Ofcom ενώ το 2006 οι κάτοχοι-χρήστες υπολογιστών που παρακολουθούσαν μέσω αυτών βίντεο ήταν 21% το 2008 έφτασαν το 32%. Παράλληλα το ποσοστό των χρηστών που παρακολουθούν τηλεόραση μέσω του διαδικτύου διπλασιάστηκε από το 2006 και έφτασε το 17% στις αρχές του 2008.Η μελέτη του Κέντρου Ερευνών Pew των Ηνωμένων Πολιτειών διαπίστωσε ότι το 46% των πολιτών που παρακολουθούν ειδήσεις χρησιμοποιούν την τηλεόραση και ότι η μέση ηλικία αυτών των πολιτών είναι 52 χρόνια.Το συμπέρασμα της μελέτης είναι ότι "την τελευταία δεκαετία το ακροατήριο των παραδοσιακών πηγών συνεχώς μειώνεται ενώ το ποσοστό των πολιτών που ενημερώνεται online αυξάνεται συνεχώς". Τα στοιχεία αυτά θα επιδράσουν σημαντικά και στα διαφημιστικά έσοδα τα οποία σύμφωνα με την Alcatel-Lucent θα φτάσουν το 1,78 δισεκατομμύρια αγγλικές λίρες το 2011.Η ίδια εταιρεία προβλέπει ότι οι διαδικτυακές τηλεοπτικές υπηρεσίες θα καλύπτουν το 22%-37% της αγγλικής τηλεοπτικής αγοράς. Πηγή: skai.gr
21century Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Οσο αυξάνονται οι ευρυζωνικές συνδέσεις τόσο καλύτερα θα ειναι για όλους μας, το σημαντικοτερο όμως απο όλα είναι ότι έχει αυξηθεί και η ακρόαση διαδικτυακών ραδιοσταθμών...
bugsface Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Καλό θα ήταν οι ελεύθεροι σταθμοί στην Ελλάδα(Ant1, Mega κλπ) να προσφέρουν επιλογή IPTV.
michael92 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Καλό θα ήταν οι ελεύθεροι σταθμοί στην Ελλάδα(Ant1, Mega κλπ) να προσφέρουν επιλογή IPTV. Να ναι και σε καλύτερη ποιότητα όμως, αλλιώς δεν θα πάρω
Αδμιν Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Πόσο bandwidth θέλει άραγε το FullHD IPTV Streaming?
Unsouled Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Καλό θα ήταν οι ελεύθεροι σταθμοί στην Ελλάδα(Ant1, Mega κλπ) να προσφέρουν επιλογή IPTV. Φίλε και εμένα θα μου άρεσε αυτό και έχω την απορία γτ δεν το κάνουν?μήπως θα χάσουν?αντίθετα θα κερδίσουν....ο ΣΚΑΙ δηάδή που το έκανε έχασε?
bugsface Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Να ναι και σε καλύτερη ποιότητα όμως, αλλιώς δεν θα πάρω Μωρέ και σε ποιότητα youtube να είναι αρκεί να το κάνουν. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν πιάνουν ορισμένα κανάλια και θέλουν να τα δουν. Πόσο bandwidth θέλει άραγε το FullHD IPTV Streaming? Όσα θα παίρνουν από την έξτρα διαφήμιση(πχ flash player με διαφημιστικά στο κάτω μέρος) θα μπορούν και με λιγότερα να βγάζουν τα έξοδα του bandwidth Φίλε και εμένα θα μου άρεσε αυτό και έχω την απορία γτ δεν το κάνουν?μήπως θα χάσουν?αντίθετα θα κερδίσουν....ο ΣΚΑΙ δηάδή που το έκανε έχασε? Ο σκάι το έκανε αλλά μερικές ώρες της ημέρας δεν είναι προσβάσιμο το πρόγραμμά του από το ίντερνετ. Θα μπορούσαν να το κάνουν να λειτουργεί συνέχεια.
Unsouled Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μωρέ και σε ποιότητα youtube να είναι αρκεί να το κάνουν.Υπάρχουν άνθρωποι που δεν πιάνουν ορισμένα κανάλια και θέλουν να τα δουν. Όσα θα παίρνουν από την έξτρα διαφήμιση(πχ flash player με διαφημιστικά στο κάτω μέρος) θα μπορούν και με λιγότερα να βγάζουν τα έξοδα του bandwidth Ο σκάι το έκανε αλλά μερικές ώρες της ημέρας δεν είναι προσβάσιμο το πρόγραμμά του από το ίντερνετ. Θα μπορούσαν να το κάνουν να λειτουργεί συνέχεια. Σοβαρά το λες αυτό?εγώ όποτε μπαίνω το βρισκω πάντα διαθέσιμο. Δεν το έχω προσέξει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα