kavouras Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Το cruise είναι 70 ευρώ πιο ακριβό απο το diamond... Διάβασα οτι η μπαταρία του diamond είναι μικρή,αλλα κυκλοφόρησε και μεγαλύτερη απο την εταιρία.. Κατα τα άλλα πιό προτείνετε για πιο ανθεκτικό και επαγγελματικό τηλέφωνο?
Skia11 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Το έχω μερικές (το Diamond) μέρες και μπορώ να σου πω ότι για το μέγεθός του, για αυτά που σου παρέχει η μπαταρία του είναι super. Συν ότι κατά την γνώμη μου είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την στιγμή τεχνολογικα και αισθητικά (πάντα κατά την γνώμη μου).
NemeSis1990 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Συν ότι κατά την γνώμη μου είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την στιγμή τεχνολογικα και αισθητικά (πάντα κατά την γνώμη μου). Πως φαίνεται ότι δεν έχεις πιάσει ποτέ iPhone.
Skia11 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Πως φαίνεται ότι δεν έχεις πιάσει ποτέ iPhone. Και το 'χω πιάσει και το έχω χρησιμοποιήσει και μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα οικτρά.
skiabox Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Για το Samsung Omnia με την μπαταρία Li-Ion χωρητικότητας 1440mAh τι εχετε να πειτε παιδια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.