capitan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Επειδή το Sagem fast 800 οδεύει προς τα σκουπίδια, θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο καλό modem εύκολο στην εγκαταστασή και ενσύρματο γιατί είμαι εντελώς άσχετος ή κανένα απλό router για να κανω δίκτυο αργότερα με το laptop. Δε ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά έχω το Δίοδος από OTENET στα 2 Mbit (φαντάζομαι οι ρυθμίσεις για οτενέτ είναι ίδιες). Ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 500 θεματα για αυτο το θεμα.παρε κατι σε ασυρματο και κλεισε το ασυρματο.και σου λεω ασυρματο γιατι ποτε δεν ξερεις μελλοντικα αν θα το χριαστεις + οτι η διαφορα στην τιμι δεν ειναι τιποτα.ενα πολυ καλο με value φορ money linksys wag200
capitan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Για ασύρματο δε χρειάζομαι και ασύρματη κάρτα δικτύου?
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 ειπαμε οτι παιζει ΚΑΙ ασυρματα οχι υποχρεωτικα ασυρματα.ναι θες και ασυρματη καρτα αμα θες ασυρματα.κατα τα αλλα εχει 4 ethernet για να συνδεσεις pc me καλωδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.