Προς το περιεχόμενο

OasisDesign.gr - Ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός

MarioSal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Aκόμα περιμένω....

Ώπα..

Τώρα είδα τη Signature.

Κammenos Comunity

Πω ρε π@#!@.

Είχαμε κανονίσει με άλλο μέλος να επικοινωνήσει μαζί σου και μάλιστα με διαβεβαίωσε πως επικοινώνησε..:/

Κάνε ένα forward το email..

Πφφ...Σόρρυ

Χρόνια Πολλά

:fear::fear::fear::whistle:

Δημοσ.
Ωπα ρε man, σόρρυ.

Απαντάμε εντός 1 ημέρας. Ρώτα και τον comfuzio-orkagr

Παίζει να το βαλε στα σπαμ; Σε ποια διεύθυνση ακριβώς το έστειλες;

Πάντως δεν είναι ότι δεν απαντάμε :S

Χρόνια Πολλά

:fear::fear::fear::whistle:

Ναι με εμενα τα παιδια αμεσως ηρθαν σε επαφη και τους ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Το βρήκα το e-mail και ζητάω ειλικρινά συγγνώμη. Εντός 3ων ημερών θα έχεις banner & logo & banners για signatures μελών (έτσι "ρε αδερφέ" για το συγγνώμη :D..)

Μέσα σε 4-5 μέρες θα τα έχεις.

Ζητάω συγγνώμη..Νόμιζα ότι είχε διευθετηθεί. :X:fear::fear::shock::cry:

Αν έχεις σε παρακαλώ στείλε μου με p.m. στο insomnia το msn σου

Και πάλι συγγνώμη

Δημοσ.

Παιδιά μπράβο σας για αυτή την ιδέα!

Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ μιας που δεν υπάρχει τίποτα παρόμοιο με αυτό στην Ελλαδίτσα μας. :-)

Αν μπορείτε να με βοηθήσετε,εγώ έχω ήδη στείλει ένα mail.

Και πάλι μπράβο! :-)

Δημοσ.

@Στα παιδιά απο oasis

Μην ανησυχείτε , δεν υπάρχει παρεξήγηση όλοι μας άνθρωποι είμαστε και λάθη κάνουμε. Θα στείλω mail να συνενοηθούμε.

Δημοσ.
Δε βλέπω να αρκούν τέσσερα άτομα...

Σόρρυ που θα απαντήσω απότομα, απλώς...

Δε νομίζω, ή τουλάχιστον, δεν έχουν δηλώσει ενδιαφέρον άλλα άτομα.

Αν γνωρίζεις κάποιον που θα ήθελε να κάνει ακριβώς αυτό που κάνουμε χωρίς αποδοχές/μισθό και χωρίς χρηματική ικανοποίηση γιατί δεν τον φέρνεις σε επαφή μαζί μας;

Το να λες "δε βλέπω να αρκούν τέσσερα άτομα" απόλυτα σεβαστό και προσωπική άποψη και όλα Ο.Κ. αλλά 1) βάσισέ το 2) αν θες να είσαι "καλυμμένος" πες μια λύση.

Αυτό που κανουμε όπως ακούω από εσάς είναι κάτι πρωτότυπο και λίγοι είναι ενημερωμένοι σχετικά, ή λίγοι θα ήθελαν ή λίγοι κλπ.

Σόρρυ που απάντησα απότομα, απλώς..

Χρόνια Πολλά

Δημοσ.

(καλυμμένος?!) Δεν το είπα αρνητικά, κάθε άλλο, με βάση τα δείγματα ενδιαφέροντος το σκέφτηκα.

Πάντως για να ιδρυθεί και να ονομαστεί μια "μη κερδοσκοπική αστική εταιρεία" υπάρχει κάποια διαδικασία που καθορίζεται από το σχετικό νομικό πλαίσιο, δε γίνεται με τα λόγια. Να υποθέσω πως έχετε ήδη κινηθεί ανάλογα...

Δημοσ.

[EDIT]

ΟΚ, λοιπόν εντάξει τώρα έκανα μια αναζήτηση στο διαδίκτυο και είδα τα σχετικά. Δεν κατάλαβα από την αρχή, μας συστήθηκαν ως "μη κερδοσκοπικός οργανισμός" και κάτι τέτοια (που πάνε με βάση διαδικασίες, δεν τα πετάς έτσι) και με ψιλομπέρδεψαν λιγάκι.

Παιδιά εύγε για τον τρόπο που σκέφτεστε, είναι όντως πρωτότυπο. Έχετε πάρα πολύ δρόμο ακόμα μπροστά σας και θα χρειαστεί να μάθετε αρκετά πράγματα ακόμα για να μπορείτε να κάνετε καλύτερες δουλειές, πάντως προς το παρόν μπράβο. :-)

Δημοσ.

Σπανίζουν τέτοιοι οργανισμοί σήμερα και εφόσον εργάζονται χωρίς κάποιο κέρδος οφειλουμε όλοι να πούμε συγχαρητήρια!

Έστειλα και εγώ μέηλ!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...