Προς το περιεχόμενο

OasisDesign.gr - Ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός

MarioSal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας μιλήσουμε για κάτι πρωτοποριακό στο Ελληνικό Web. Πολύ το δοκίμασαν, λίγοι πέτυχαν. Η OasisDesign είναι ένας οργανισμός. Σκοπός της είναι η κατασκευή ιστοσελίδων σε μη κερδοσκοπικές εταιρίες-οργανισμούς και σε ιδιώτες, εφόσον δεν θα αποκομίζουν λεφτά μέσα από την ιστοσελίδα τους.

Η ομάδα της Oasisdesign, και στο εξής “οργανισμός” δημιουργήθηκε το Φθηνόπωρο του 2008 βασισμένος σε 4 [ως τώρα] ατόμα (παιδιά), με ευχαρίστηση, ταλέντο, δημιουργηκότητα, όρεξη για προσπάθεια καθώς και ενδιαφέρον για τις σύγχρονες τεχνολογίες και το διαδύκτιο. Η OasisDesign από τη μέρα που ιδρύθηκε έχει φτιάξει αρκετά scripts διαφόρου περιεχομένου, ιστοσελίδες έχει παρέχει υποστήριξη σε διάφορα άτομα, σε προβλήματα που είχαν με τη χρήση internet, προγραμμάτων, όπως και προβλήματα στον προγραμματισμό ιστσοσελιδών και όλα αυτά χωρίς κανένα αντάλλαγμα για τη δουλειά των παιδιών. Το μόνο που σας υποχρεώνουμε ευγενικά, είναι τα credits στο τέλος της σελίδας “Created by Oasisdesign.gr” κλπ. Από 'κει και πέρα θα ήταν χαρά κ' ευχαρίστησή μας να μας κάνετε κάποια ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ δωρεά μέσω του κουμπιού Paypal που υπάρχει στο διαδυκτιακό μας τόπο (www.oasisdesign.gr) οποιουδήποτε ποσού θέλετε, όπως και θα ήταν χαρά μας να μας υποστηρίξετε διαφημίζοντάς, εφόσον, σας αρέσει η δουλειά μας. Το βασικό πράγμα που θέλει η Oasisdesign να επαναφέρει "στη ζωή" είναι οι δωρεάν υπηρεσίες που σιγά σιγά εξαφανίζονται όπως και να “προωθήσει” τη δημιουργηκότητα και το ταλέντο.

Οι υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε.

1. ΔΩΡΕΑΝ κατασκευές ιστοσελιδών σε HTML/CSS με τη βοήθεια της PHP/MySQL και της JavaScript.

2. ΔΩΡΕΑΝ κατασκευές scripts [φόρμες επικοινωνίας κ.τ.λ.].

3. ΔΩΡΕΑΝ εγκατάσταση και διαμόρφωση webApps [Message Boards, blogs, CMS κ.τ.λ.], καθώς και διόρθωση, επεξεργασία και επιμέλεια κώδικα..

4 ΔΩΡΕΑΝ hosting [όχι σε δικούς μας servers]

Λογισμικό

1. Adobe Dreamweaver*

2. Adobe Photoshop*

3. Text Editors

4. CMSs

5. LiveChat

6. Τηλεφωνικό κέντρο (βασισμένο στο linux λειτουργικό Asterisk Trixbox)**

7. Σύστημα tickets

Ελπίζουμε να προτιμήσετε και να ενισχύσετε την πρωτότυπη αυτή ιδέα, καθώς θα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε, αλλά και να αποκτήσετε το δικό σας site απολύτως ΔΩΡΕΑΝ, με τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ υποχρέωση, να αφήσετε τα credits κάτω κάτω. Η OasisDesign σας δίνει τη δυνατότητα να προβληθείτε στο διαδίκτυο με μία όμορφη ιστοσελίδα που θα προσελκύσει φίλους,συνεργάτες, πιθανούς μελλοντικούς πελάτες (εφόσον πρόκειται για μη κερδοσκοπική επιχείρηση) συγγενείς και πολλούς επισκέπτες.

Τα μέλη (παιδιά) της Oasisdesign θα προσπαθήσουν με το φιλικό τους πνεύμα και τρόπο, να σας ξεναγήσουν, όσο και όπως , μπορούν καθώς και να σχεδιάσουν μαζί σας, ένα site που κατά 99,9% θα συναντά το πλάνο σας, εντελώς δωρεάν.

Τα email επικοινωνίας, ανά ιδιότητα είναι:

- Τμήμα Σχεδιασμού -->webdesign[papaki]oasisdesign.gr

- Επίλυση Προβλημάτων | Αναγγελία Προβλημάτων --> helpdesk[papaki]oasisdesign.gr

- Γενικές Πληροφορίες --> info[papaki]oasisdesign.gr

- Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης --> support[papaki]oasisdesign.gr

- Τμήμα Υπηρεσιών & Αιτήσεων --> services[papaki]oasisdesign.gr

- Τμήμα Λογαριασμών | Εξυπηρέτησης Πελατών --> customercare[papaki]oasisdesign.gr

Με εκτίμηση: Η ομάδα της OasisDesign

* = Αναβαθμίζουμε τα προγραμματά μας σύμφωνα με την πιο καινούρια έκδοση

** = Για να χρησιμοποιήσετε το τηλεφωνικό κέντρο μας πρέπει να χρησιμοποιείτε VoIP Softphone, να έχετε μία σύνδεση στο internet και ένα μικρόφωνο. Μετά ακολουθήστε τις οδηγίες που βρίσκονται στην ιστοσελίδα μας. Σύντομα θα σας παρέχουμε και υπηρεσία “Call Me Back” με την οποία θα εισάγετε τον αριθμό σας σε μία ιστοσελίδα, και το τηλ. Κέντρο θα σας καλεί αυτόματα πίσω, χωρίς χρεώση.

Είμαστε “ορθάνοιχτοι” για οποιοδήποτε αρνητικό ή/και θετικό σχόλιο, για οποιαδήποτε παρατήρηση, πρόταση για βελτίωση και οποιαδήποτε σύσταση από κάποιο μέλος.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το catch ποιο είναι?

Όταν λες ότι κατασκευάζετε μη κερδοσκοπικά site σημαίνει ότι ο αυτός που θα σας αναθέσει το site δεν θα θέλει διαφημίσεις, αλλά εσείς θα μπορείτε να βάζετε για δικό σας κέρδος?

Κάτι τέτοιο μου μυρίζει εμένα, το οποίο βέβαια δεν σημαίνει πως ο "οργανισμός" είναι μη κερδοσκοπικός απλά βγάζει το κέρδος με έναν πιο έξυπνο τρόπο.

Δημοσ.

Μην είσαι καχύποπτος.

Το catch είναι ότι τα παιδιά θα κάνουν ένα portfolio έργων πολύ εύκολα και γρήγορα και δεν είναι catch.

Είναι πολύ έξυπνο και συγχαρητήρια.

Βέβαια διαφωνώ ώς προς το

Γιατί να πληρώνετε; Γιατί να χαλάτε τα λεφτά σας σε εταιρίες που μπορεί να σας φτιάξουν μία ιστοσελίδα που δεν σας αρέσει; Η Oasisdesign μαζί με τον πελάτη μέσω κάποιου IM φτιάχνουν την ιστοσελίδα μαζί έτσι μειώνουμε τις πιθανότητες να μην αρέσει σε κάποιον η ιστοσελίδα που του φτιάχνουμε.

Αυτό δεν ειναι σωστή προσέγγιση. Μια σοβαρή εταιρία ξέρει τον κατάλληλο τρόπο επικοινωνίας με τον πελάτη για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Anywayz, δωρεάν είναι, κανείς δεν έχει να χάσει τίποτα, thumbs up :)

Δημοσ.

ακριβως ετσι ειναι,νομιζω ενα καλο portfolio ειναι αρκετα σημαντικο για καποιον που τωρα ξεκιναει στον χωρο.Καλη συνεχεια ευχομαι!

Δημοσ.

Θα προτιμούσα να πάρω την απάντηση από τον ίδιο.

Εγώ πάντα είμαι καχύποπτος με οτιδήποτε δωρεάν, και νομίζω δεν είμαι ο μόνος ούτε ότι είμαι παράλογος.

Ειδικά το δωρεάν hosting....αυτό σημαίνει λεφτά από την τσέπη της εταιρίας.Και συγνώμη αλλά έστω ότι δέχομαι ότι κάποιος δουλεύει για σένα δωρεάν, δεν μπορώ να δεχτώ ότι κάποιος όμως πληρώνει για σένα χωρίς να σε ξέρει.Αν ναι τότε μπράβο στα παιδιά!!!

Παρεμπιπτόντως, πολύ ωραία η δουλειά σου snik, αλλά στο gallery μπορώ να δω μόνο την πρώτη σελίδα ρε συ, για φτιάξτο αν μπορείς γιατί έχεις ωραία πράγματα εκεί! :-)

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κάποιο όφελος. Όταν λέω μη κερδοσκοπικές ιστοσελίδες εννοώ να μην βγάζουν λεφτά από την ιστοσελίδα. Βέβαια οι διαφημίσεις ειναι επιτρεπτές.

Δημοσ.

Λοιπόν..καλησπέρα.

Εγώ άρχισα αυτή την "ομάδα"

Άλλαξα λίγο το κείμενο, το οποίο θα δημοσιευτεί, σε λίγο, έτσι ώστε να το καταλάβετε καλύτερα.

ΤΟ "εκτός από τις διαφημήσεις" φέυγει..Λοιπόν, όλο αυτό το κάνουμε, για να βελτιωθούμε ;)

Το όφελός μας είναι τα credits και η διαφήμιση.

Τα έσοδα που έχει ο "πελάτης" στη σελίδα του;;;

Μα εννοείται πάνε στον πελάτη!!

Εμεις είμαστε ομάδα και όχι εταιρία που τηρεί βιβλία!

Δεν δικαιολογείται κανένα έσοδο που έχουμε, εκτός από τις δωρεές για την προσπάθειά μας γενικά (το ύψος του ποσού είναι όσο θέλετε..από 0,5 ευρώ εώς όσο θέλετε). Οι δωρεές θα γίνονται μέσω του λινκ δωρεά που υπάρχει εδώ: http://www.oasisdesign.gr .

Ευχαριστώ πολύ!

Σύντομα ο MarioSal θα κάνει επεξεργασία στο ποστ!

Δημοσ.

Παρεμπιπτόντως, πολύ ωραία η δουλειά σου snik, αλλά στο gallery μπορώ να δω μόνο την πρώτη σελίδα ρε συ, για φτιάξτο αν μπορείς γιατί έχεις ωραία πράγματα εκεί! :-)

αληθεια δεν δουλευουν οι αλλες σελιδες;

Θα το κοιταγα αλλα τωρα το ξανασχεδιασα ολο σε joomla οποτε μεχρι το τελος της βδομαδας λογικα θα ειναι up το νεο site.

Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια φιλε μου!

Δημοσ.
αληθεια δεν δουλευουν οι αλλες σελιδες;

Θα το κοιταγα αλλα τωρα το ξανασχεδιασα ολο σε joomla οποτε μεχρι το τελος της βδομαδας λογικα θα ειναι up το νεο site.

Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια φιλε μου!

Ναι δυστυχώς δεν δουλεύουν.

Υπάρχουν κάποια link στο κάτω μέρος που έχουν τους αριθμούς από 1 μέχρι 4 που λογικά με πάνε στις επόμενες σελίδες.

Αλλά αυτά τα link δεν κάνουν τίποτα!

Και μια και είπες για joomla υπάρχει αυτό το ωραίο module για photo gallery, αν δεν χρησιμοποιείς κανένα άλλο ρίξε μία ματιά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...