nikoss_xx Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 πως φορτώνουμε παλιό buckup στο iphone μεσο itunes? έχω το παλιο buckup όμως δεν ξέρω πως να το φορτώσω
dali13gr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Charoui αυτό που λες δεν είναι για να φορτώσεις backup. Είναι για να διαλέξεις χειροκίνητα πιο firmware θέλεις να βάλεις. Όταν βάλεις ένα καινούργιο ή από restore iPhone στο iTunes, σε ρωτάει αν θέλεις να επαναφέρεις το ήδη υπάρχον backup ή αν θέλεις να σετάρεις το iPhone σαν καινούργιο iPhone. Αν διαλέξεις το πρώτο, τότε θα σου επαναφέρει το backup που είχες κάνει.
nikoss_xx Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Charoui αυτό που λες δεν είναι για να φορτώσεις backup. Είναι για να διαλέξεις χειροκίνητα πιο firmware θέλεις να βάλεις. Όταν βάλεις ένα καινούργιο ή από restore iPhone στο iTunes, σε ρωτάει αν θέλεις να επαναφέρεις το ήδη υπάρχον backup ή αν θέλεις να σετάρεις το iPhone σαν καινούργιο iPhone. Αν διαλέξεις το πρώτο, τότε θα σου επαναφέρει το backup που είχες κάνει. έχεις δίκαιο είχα 2 buckup και έβαλα καταλάθος το λάθος . πως μπορώ να περάσω το άλλο
Thresher Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Νομίζω πως τώρα δεν γίνεται γιατι μετά το backup κάνει συγχρονισμό. Δηλαδή κάνει καινούριο backup... Πήγαινε στο Preferences -> Syncing και δες μέσα αν έχει το παλιό σου backup Καλή τύχη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.