VanityVailor Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Για να πω την αληθεια ημουν απο τους πρωτους που εβαλαν vista κ στην αρχη μπορω να πω οτι ειχα προβλημα μεχρι κ με το refresh... πλεον ομως τα vista εχουν ολοκληρωθει!|Κ πλεον ειναι η καλυτερη επιλογη!
kougis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Προς το παρόν θα προτιμούσα XP. Άντε να ξαναμάθεις όλα αυτά τα πράγματα στα Vista.
arxaggelos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 αναφερε μου ενα... δεν έχει τόσο να κάνει με το μαγαζί όσο με την μάρκα. Φυσικά και μπορώ να σου πω μαγαζιά αλλά δεν χρειάζεται να διαφημίσω κανέναν. Από μάρκες μπορείς να πάρεις mac, dell, asus, brandnames (turboX, innovator, multirama, κλπ), και σύμφωνα με τον φίλο Haha επίσης hp compaq και ibm thinkpad.
ibiza_fr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Στο πλαίσιο μπορείς να πάρεις TurboX με ότι λειτουργικό θέλεις ή ακόμα και χωρίς καθόλου. αυτο που λες ηταν ΜΕΧΡΙ 1η Αυγουστου....απο κει και επειτα ΜΟΝΟ VISTA....
pcfan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Προς το παρόν θα προτιμούσα XP. Άντε να ξαναμάθεις όλα αυτά τα πράγματα στα Vista. Γιατί τι διαφορετικο ειναι τα vista ? Αμάν με αυτή την καινουργιο-φοβία σας!
alex2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 αυτο που λες ηταν ΜΕΧΡΙ 1η Αυγουστου....απο κει και επειτα ΜΟΝΟ VISTA.... Σοβαρά?Ε είναι χαζοί, μόλις έχασαν το μοναδικό τους πλεονέκτημα. ΟΚ πάω πάσο.
status Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Ήθελα και να ήξερα όλοιιιιιιιιιιιιιι όσοι υπερασπίζονται το λίνουξ (δεν έχω πρόβλημα με αυτό δικαίωμα τους είναι.) στον χώρο εργασίας τους τι λειτουργικό έχουν; Στο κάτω κάτω κάποια στιγμή θα αγοράσετε μία τουλάχιστον άδεια χρήσης για προϊόν της MS τι φωνάζεται; :Ρ
peterako Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 εγω ως gamer εχω να πω πως τα (s)vista δεν αξιζουν για gaming και οπιος αρμοδιος ειπε πως ειναι για τους gamers μαλλον πρεπει να απωληθει απο την microsoft:mad: υπαρχουν πολλα προβληματα οπως η συμβατοτητα. ολα τα παιχνιδια που βγηκαν πριν τα vista εχουν 50% πιθανοτητα να δουλεψουν και 50% να μην δουλεψουν επισης τα freeware games ξεχαστε τα γιατη τα vista τρεχουν μονο RATED παιχνιδια. ειναι βεβαια και τα bugs, για να μην αναφερω οτι το dx10 δεν ειναι τιποτα σπουδαιο ομως το σοβαροτερο απ'ολα ειναι το οτι με τα vista θελεις δυπλασια δυναμη για να τρεξεις ενα παιχνιδι. τα vista ειναι για ψωνια και poserαδες δεν κανουν ουτε για εφαρμογες γραφειου το νεο μου rig εχει XP μεσα και οχι vista οπως θα νομιζε καπιος για αυτο το pc.
ibiza_fr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Σοβαρά?Ε είναι χαζοί, μόλις έχασαν το μοναδικό τους πλεονέκτημα.ΟΚ πάω πάσο. +1000 μαζι σου
ibiza_fr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Ήθελα και να ήξερα όλοιιιιιιιιιιιιιι όσοι υπερασπίζονται το λίνουξ (δεν έχω πρόβλημα με αυτό δικαίωμα τους είναι.) στον χώρο εργασίας τους τι λειτουργικό έχουν; Στο κάτω κάτω κάποια στιγμή θα αγοράσετε μία τουλάχιστον άδεια χρήσης για προϊόν της MS τι φωνάζεται; :Ρ καλα εσυ τωρα τι πεταγεσαι και λες ακυρα πραγματα.... εδω εχουμε θεμα xp vs vista το λινουξ που κολλαει? και αν θες να μαθεις.... στον χωρο εργασιας μου χρησημοποιω windowz xp και μονο windowz δεν δουλευω απλα μονο το SAP....που θες να καταληξεις δεν σε καταλάβαινω....
nzeppos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 εγω ως gamer εχω να πω πως τα (s)vista δεν αξιζουν για gaming και οπιος αρμοδιος ειπε πως ειναι για τους gamers μαλλον πρεπει να απωληθει απο την microsoft υπαρχουν πολλα προβληματα οπως η συμβατοτητα. ολα τα παιχνιδια που βγηκαν πριν τα vista εχουν 50% πιθανοτητα να δουλεψουν και 50% να μην δουλεψουν επισης τα freeware games ξεχαστε τα γιατη τα vista τρεχουν μονο RATED παιχνιδια. ειναι βεβαια και τα bugs' date=' για να μην αναφερω οτι το dx10 δεν ειναι τιποτα σπουδαιο ομως το σοβαροτερο απ'ολα ειναι το οτι με τα vista θελεις δυπλασια δυναμη για να τρεξεις ενα παιχνιδι. τα vista ειναι για ψωνια και poserαδες δεν κανουν ουτε για εφαρμογες γραφειου το νεο μου rig εχει XP μεσα και οχι vista οπως θα νομιζε καπιος για αυτο το pc. [/quote'] Εγώ πάλι ως gamer έχω να πω ότι τα παιχνίδια που δεν παίζουν στα Vista ζήτημα να είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού (πχ. το expansion του Brothers in Arms). Δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα με τα παιχνίδια και το 99% παίζει απροβλημάτιστα. Αυτά τα 50-50 πού τα άκουσες δεν έχω ιδέα. Για το φιάσκο του DX10 δεν φταίει μόνο η Microsoft αλλά και οι εταιρείες ανάπτυξης παιχνιδιών (για να μην αναφέρω και το γεγονός ότι το PC Gaming εν πολλοίς πνέει τα λοίσθια και το βάρος ανάπτυξης γραφικών κλπ δίνεται κυρίως στις κονσόλες, με εξαίρεση κάποια ελάχιστα καλά παιχνίδια που βγαίνουν σε PC). Αν έχεις καινούριο PC (βλ. διετίας) δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να τρέξεις Vista και όποιο παιχνίδι θέλεις. Αυτό με τα Vista, που δεν κάνουν για εφαρμογές γραφείου θα 'θελα να 'ξερα ποιός στο είπε και τον πίστεψες. Εκτός αν έβγαλες το συμπέρασμα από μόνος σου, οπότε πάω πάσο, νιώθοντας δέος μπροστά σε ένα τέτοιο μυαλό με τέτοια ατράνταχτα επιχειρήματα. Υπάρχει τρόπος να γίνει ορθογραφικός έλεγχος και στα XP, ψάχτε το! Μην βιάζετε τη γλώσσα μας.
ocelotgr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 φιλε μου οπως βλεπεις ποσως με ενδιαφερεουν τα xp....ειμαι χρηστης linux, απλα ειμαι αντικιμενικος.... αυτο με το "ανοιξε δικο σου software house, κ γραψε το δικο σου os, λανσαρε το κ δωσε μια εναλλακτικη στα vista/linux, the xp way" εξυπναδα ηταν? ετσι για να ξερω.... "Vive la revolution!" αυτη η επανασταση θα σας φαει εσας τους αρχαριους-μη γνωστες.... φιλικα παντα Νικος Φιλε μου πρεπει να εχεις μακραν τα περισσοτερα posts στο thread ετσι??? αυτο ηταν για να μην συμβιβαστεις, να φτιαξεις κατι στα μετρα σου κ να σταματησεις να γκρινιαζεις... η ημιμαθεια που κολλαει κ απο που την συμπερανες? 5ο ετος πληροφορικης μπαινω, οχι κ αρχαριος... φιλικα επισης
status Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 καλα εσυ τωρα τι πεταγεσαι και λες ακυρα πραγματα.... εδω εχουμε θεμα xp vs vista το λινουξ που κολλαει? και αν θες να μαθεις.... στον χωρο εργασιας μου χρησημοποιω windowz xp και μονο windowz δεν δουλευω απλα μονο το SAP....που θες να καταληξεις δεν σε καταλάβαινω.... Πρώτον πετάγομαι με όλο το δικαίωμα που έχω να λέω την άποψη μου..το να είσαι εριστικός δεν σε βοηθάει ούτε σε κάνει να έχεις δίκιο. Το να προσπαθείς να βγείς από πάνω (λες κ είναι κανείς από πάνω)δεν σε κάνει ούτε ποιό συμπαθή ούτε ποιό έξυπνο από κανένα. Δεύτερον αφού μιλάμε για xp κ vista εσύ γιατί λες συνέχεια για το λίνουξ; Τρίτον αναρωτήθηκα δεν αναφέρθηκα συγκεκριμένα σε εσένα.
ibiza_fr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 5ο ετος πληροφορικης μπαινω, οχι κ αρχαριος...φιλικα επισης αυτο δεν μου λεει τπτ...ερχονται στο μαγαζι που δουλευω πελατες που το παιζουν γνωστες και καλα οτι σπουδαζουν και δεν ξερουν τπτ....το θεμα ειναι να ασχολεισαι μονος σου...γιατι οπως ξερουμε τα ελληνικα πανεπιστημια ειναι λιγο gtp....
ibiza_fr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δεύτερον αφού μιλάμε για xp κ vista εσύ γιατί λες συνέχεια για το λίνουξ; /QUOTE] γιατι οπως ειπα σε αλλο μου ποστ ποσως με ενδιαφερουν τα windows....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.