grmako Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Φιλε μου σιγουρα θα πεταγε.Το λεω απο προσωοπικη εμπειρια. Και εγώ απο προσωπική εμπειρία το λέω, αλλά μερικοί θεωρούν πως έχουμε άδικο! Δικια τους άποψη....)
npapas1977 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Γιατι αραγε? αφου τα vista ειναι τελεια οπως υποστηριζουν πολυ τοτες γιατι να βγαλουν καινουριο λειτουργικο και μαλιστα νωριτερα απο την αναμενομενη ημερομηνια? ε? Σωστος.Επειδη απλα τα vista απετυχαν σα λειτουργικο και για να μη στραφει ο κοσμος αλλου βιαζονται να τα αντικαταστησουν απο τα 7.Γιατι ενω κυκλοφορησαν τα τοσο καλα vista συνεχιζουν να υποστηριζουν τα xp;
Radiatedsoul Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Παντως υποστιρικτες ειχαν ακομα και τα millenium απο οτι θυμαμαι. Υπηρχε κοσμος στα τοτε forums που ελεγαν πως ειναι οτι καλυτερο εχει βγει μεχρι σημερα, και οτι δεν υπαρχει λογος να μηνουμε πλεον στα "ξεπερασμενα" win98 sp2. Ασχετα που με τα millenium δε μου δουλευε τιποτα πανω στο pc, εντελως τιποτα ομως. Τα παιχνιδια κρασαρανε, τριπλασιες μπλε οθονες απο πριν, και ομως υπηρχε κοσμος που τα ελεγε το καλυτερο λειτουργικο που ειχε βγει μεχρι τοτε. Ειχαν ποιο καλα οικονιδια στην επιφανεια εργασιας φενεται..
dali13gr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Σωστος.Επειδη απλα τα vista απετυχαν σα λειτουργικο και για να μη στραφει ο κοσμος αλλου βιαζονται να τα αντικαταστησουν απο τα 7.Γιατι ενω κυκλοφορησαν τα τοσο καλα vista συνεχιζουν να υποστηριζουν τα xp; Ξεκινάω από αυτό που είναι και το τελευταίο post. Συνεχίζουν να υποστηρίζουν τα XP γιατί μετά από 7 χρόνια που είχαν να βγάλουν καινούργιο λειτουργικό, όλος ο πλανήτης είχε πλέον ΧΡ. Δεν γίνεται όλος ο πλανήτης να αλλάξει hardware για το νέο λειτουργικό σε 2 χρόνια. Συνεχίζω κάνοντας ένα πρόχειρο poll: Πόσοι από όσους απάντησαν στο thread πιστεύουν ότι ένα λειτουργικό είναι πιο γρήγορο και άρα σύμφωνα με τη λογική τους καλύτερο, επειδή φορτώνει πιο γρήγορα και ανοίγει τα παράθυρα του Explorer πιο γρήγορα; Έτσι για να δούμε δηλαδή τι έχουν στο μυαλό τους κάποιοι όταν λένε ένα λειτουργικό "καλύτερο" από ένα άλλο. Ειπώθηκε ότι τα σύγχρονα laptop τρέχουν πιο γρήγορα τα XP από τα Vista. Φαντάζομαι πως όσοι τα λέτε αυτά πήρατε τα laptop όπως ήτανε, με όλο το bloatware της εταιρείας(βλέπε Dell π.χ.) φορτωμένο, σας φάνηκαν αργά τα Vista και μετά που βάλατε τα XP με καθαρή εγκατάσταση πήγαιναν σφαίρα. Μάιστα... Πλέον στα Vista κάνει το Windows Update τις ανάλογες ενημερώσεις και -πλην ελαχίστων περιπτώσεων- δεν κάνουν restart. Έγινε τις προάλλες update στον driver της κάρτας γραφικών και το σύστημα δεν απαίτησε restart. Όπως ακριβώς στα XP... Τα Vista είναι πιο ασφαλή από τα XP, παρόλα τα 3 service pack που έχουν στην πλάτη τους. Ακόμα-ακόμα και αυτό το UAC που όλοι το απενεργοποιούμε, για κάποιον που είναι ντουγάνι και εγκαθιστά ό,τι βρει μπροστά του, είναι χρήσιμο. Επίσης, αν βάλεις στο ίδιο μηχάνημα κατά σειρά: Windows 98, XP και Vista, τα πρώτα θα πηγαίνουν γ@μιόντας. Γιατί δεν βάζετε αυτά αφού τα Vista σέρνονται και είναι πιο γρήγορα κι από τα XP; Σε λίγο καιρό που οι περισσότερες εφαρμογές και παιχνίδια θα βγαίνουν μόνο για Vista, πάλι κάποιοι θα καταρριούνται τα Vista επειδή δεν θα μπορούν να τα τρέξουν στα γρήγορα XP. Τότε μια χαρά θα είναι τα Vista. Σημείωση: Ο Atom επεξεργαστής της Intel υποστηρίζει καλύτερα και έχει καλύτερη απόδοση στα Vista. Από όλα τα παραπάνω, εξαιρούνται μηχανήματα πέραν της διετίας για ευνόητους λόγους. Trully Yours, Ένας χαρούμενος Mac User
kotsos_licious Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 παιδιά... ότι και να λέμε, μάλλον ο κύριος παραπάνω έχει απόλυτο δίκιο.... όχι από προσωπική εμπειρία αλλά και σύμφωνα με τα λεγόμενα του καθηγητή μου στην Πληροφορική... "once you go MAC you won't go back".... αρχίζω να το πιστεύω πολύ.... πολλά ++++++++ από εμένα φίλε.... έτσι, άφησε τους άλλους να μαλώνουν για τα Windows χαρούμενε MAC user... άραγε να κάναμε κάποιο ανάλογο thread για MAC???? :-D:-D:-D
darklordvader77 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Offtopic/ ε τι thread να κανουμε βρε, Tiger vs Leopard vs Snow Leopard=Πολυ καλο vs Καλυτερο vs Τελειο! Αφηστε τους Windows Users να μαλωνουν για το ποια Windows ειναι καλυτερα, παλι καλα να λενε που ανα 5ετια κανουν μισο βημα μπροστα κ δυο πισω! /Offtopic
ibiza_fr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Ειπώθηκε ότι τα σύγχρονα laptop τρέχουν πιο γρήγορα τα XP από τα Vista. Φαντάζομαι πως όσοι τα λέτε αυτά πήρατε τα laptop όπως ήτανε, με όλο το bloatware της εταιρείας(βλέπε Dell π.χ.) φορτωμένο, σας φάνηκαν αργά τα Vista και μετά που βάλατε τα XP με καθαρή εγκατάσταση πήγαιναν σφαίρα. Μάιστα... μιλαω για καθαρες εγκαταστασεις.... Πλέον στα Vista κάνει το Windows Update τις ανάλογες ενημερώσεις και -πλην ελαχίστων περιπτώσεων- δεν κάνουν restart. Έγινε τις προάλλες update στον driver της κάρτας γραφικών και το σύστημα δεν απαίτησε restart. Όπως ακριβώς στα XP... δεν το σκεφτικα να βαλω vista για να μην κανει restart Σε λίγο καιρό που οι περισσότερες εφαρμογές και παιχνίδια θα βγαίνουν μόνο για Vista, πάλι κάποιοι θα καταρριούνται τα Vista επειδή δεν θα μπορούν να τα τρέξουν στα γρήγορα XP. Τότε μια χαρά θα είναι τα Vista. μεχρι και DirectX10 για ΧΡ υπαρχει οποτε δεν καταριεμαι τπτ Σημείωση: Ο Atom επεξεργαστής της Intel υποστηρίζει καλύτερα και έχει καλύτερη απόδοση στα Vista. ωραια τοτε to acer one,msi wind, asus eeepc να βαλουν vista ενας πολυ χαρουμενος χρηστης Linux - OpenSuse 11 ))
haHa Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Ειπώθηκε ότι τα σύγχρονα laptop τρέχουν πιο γρήγορα τα XP από τα Vista. Φαντάζομαι πως όσοι τα λέτε αυτά πήρατε τα laptop όπως ήτανε, με όλο το bloatware της εταιρείας(βλέπε Dell π.χ.) φορτωμένο, σας φάνηκαν αργά τα Vista και μετά που βάλατε τα XP με καθαρή εγκατάσταση πήγαιναν σφαίρα. Μάιστα... Ολοσωστος!! Τα Vista είναι πιο ασφαλή από τα XP, παρόλα τα 3 service pack που έχουν στην πλάτη τους. Ακόμα-ακόμα και αυτό το UAC που όλοι το απενεργοποιούμε, για κάποιον που είναι ντουγάνι και εγκαθιστά ό,τι βρει μπροστά του, είναι χρήσιμο. Σωστος! Καλα, dali13gr γυρισες τον iMac σε vista?? Y.Γ.: Λογω συνηθειας εχω παραμεινει σε xp.. Τα vista με λιγο παραμετροποιηση (απο αυτη που κανω και στα xp , αλλα λογω 7 χρονων χρησης την κανω με κλειστα ματια) ειναι μια χαρα..
dali13gr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Χε, χε, τα έχω και αυτά σε ένα partition στην άκρη του δίσκου αλλά κάνω παρέα με pcάδες
ibiza_fr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Συνεχίζω κάνοντας ένα πρόχειρο poll: Πόσοι από όσους απάντησαν στο thread πιστεύουν ότι ένα λειτουργικό είναι πιο γρήγορο και άρα σύμφωνα με τη λογική τους καλύτερο, επειδή φορτώνει πιο γρήγορα και ανοίγει τα παράθυρα του Explorer πιο γρήγορα; Έτσι για να δούμε δηλαδή τι έχουν στο μυαλό τους κάποιοι όταν λένε ένα λειτουργικό "καλύτερο" από ένα άλλο. λοιπον να απαντησω και στο poll σου.. Εχουμε και λεμε οτι τα Xp ειναι πιο γρηγορα απο την αποψη οτι απαιτουν λιγοτερες απαιτησεις πορων συστηματος δλδ λιγοτερη ram,cpu και graphics ναι αλλα θα μου πεις οτι ειναι ενα λειτουργικο 7 χρονων....δεν διαφωνω απλα αυτη την στιγμη γνωμη μου ειναι οτι ο κοσμος πρεπει να παραμεινει στα Xp μονο και μονο γιατι δεν μπορει μια Εταιρια κολλοσος (εν ονοματι Microsoft) να μας ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ να αγορασουμε τα vista....και το κανει επειδη ηξερε οτι δεν θα πουλησουν απο μονα τους. Αυτο το εχει καταφερει υποχρεωνοτας ολες τις εταιριες φορητων-σταθερων υπολογιστων απο 1η Αυγουστου 2008 να βαζει ΜΟΝΟ vista....Ξερετε τι καταφερε με αυτο; να κερδισει ενα ποσοστο ανθρωπων, βρισκοντας 1-2 καλα των vista που δεν υπαρχουν στα xp και να το προωθησουν στομα με στομα....αν θυμαστε καλα καποιοι αυτο δεν ειχε συμβει με τα Xp...απλα διαλεγες μεταξυ 98-2000 και Xp χωρις να σου τα επιβαλλει...και Ναι τα Xp πουλισαν και πουλανε απο μονα τους...
npapas1977 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 λοιπον να απαντησω και στο poll σου.. Εχουμε και λεμε οτι τα Xp ειναι πιο γρηγορα απο την αποψη οτι απαιτουν λιγοτερες απαιτησεις πορων συστηματος δλδ λιγοτερη ram,cpu και graphics ναι αλλα θα μου πεις οτι ειναι ενα λειτουργικο 7 χρονων....δεν διαφωνω απλα αυτη την στιγμη γνωμη μου ειναι οτι ο κοσμος πρεπει να παραμεινει στα Xp μονο και μονο γιατι δεν μπορει μια Εταιρια κολλοσος (εν ονοματι Microsoft) να μας ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ να αγορασουμε τα vista....και το κανει επειδη ηξερε οτι δεν θα πουλησουν απο μονα τους. Αυτο το εχει καταφερει υποχρεωνοτας ολες τις εταιριες φορητων-σταθερων υπολογιστων απο 1η Αυγουστου 2008 να βαζει ΜΟΝΟ vista....Ξερετε τι καταφερε με αυτο; να κερδισει ενα ποσοστο ανθρωπων, βρισκοντας 1-2 καλα των vista που δεν υπαρχουν στα xp και να το προωθησουν στομα με στομα....αν θυμαστε καλα καποιοι αυτο δεν ειχε συμβει με τα Xp...απλα διαλεγες μεταξυ 98-2000 και Xp χωρις να σου τα επιβαλλει...και Ναι τα Xp πουλισαν και πουλανε απο μονα τους... Σωστος.Καποιοι υποτασονται σε αυτη την επιβολη και προσπαθουν να πεισουν και αλλους.
ocelotgr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 λοιπον να απαντησω και στο poll σου.. Εχουμε και λεμε οτι τα Xp ειναι πιο γρηγορα απο την αποψη οτι απαιτουν λιγοτερες απαιτησεις πορων συστηματος δλδ λιγοτερη ram,cpu και graphics ναι αλλα θα μου πεις οτι ειναι ενα λειτουργικο 7 χρονων....δεν διαφωνω απλα αυτη την στιγμη γνωμη μου ειναι οτι ο κοσμος πρεπει να παραμεινει στα Xp μονο και μονο γιατι δεν μπορει μια Εταιρια κολλοσος (εν ονοματι Microsoft) να μας ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ να αγορασουμε τα vista....και το κανει επειδη ηξερε οτι δεν θα πουλησουν απο μονα τους. Αυτο το εχει καταφερει υποχρεωνοτας ολες τις εταιριες φορητων-σταθερων υπολογιστων απο 1η Αυγουστου 2008 να βαζει ΜΟΝΟ vista....Ξερετε τι καταφερε με αυτο; να κερδισει ενα ποσοστο ανθρωπων, βρισκοντας 1-2 καλα των vista που δεν υπαρχουν στα xp και να το προωθησουν στομα με στομα....αν θυμαστε καλα καποιοι αυτο δεν ειχε συμβει με τα Xp...απλα διαλεγες μεταξυ 98-2000 και Xp χωρις να σου τα επιβαλλει...και Ναι τα Xp πουλισαν και πουλανε απο μονα τους... Συγνωμη φιλε μου, αλλα πιστευω οτι εισαι λαθος... Δεν μπορει η εταιρεια να καθορισει την διαρκεια ζωης του προιοντος ΤΗΣ, να αποφασισει την περιοδο αποσυρσης/αντικαταστασης του επειδη εσυ δεν... ψηνεσαι? Στην τελικη, δεν σε υποχρεωνει κανεις για τπτ. Δεν γουσταρεις τα εκαστοτε Windows? Βαλε linux, παρε mac, δες το solaris! Δεν σε αναγκαζει κανεις για τπτ, απλα ενα παλαιτερο προιον αποσυρεται... Δηλαδη, αν δεν σου αρεσει, εσενα κ πολλων αλλων, η νεα C-Class, θα απαιτησεις απο την mercedes την επανακυκλοφορια (κ παραλληλη μαλιστα, με συνεπεια εσωτερικο ανταγωνισμο) του παλαιοτερου μοντελου? Αν το παρεις αναποδα, θα δεις οτι εσυ προσπαθεις να αναγκασεις μια ΙΔΙΩΤΙΚΗ επιχειρηση να κανει οτιδηποτε. Κ η microsoft, οπως ολοι ξερουμε, μονο "κοινωφελες ιδρυμα" δεν ειναι... Σκοπος της ειναι η μεγιστοποιηση των κερδων των μετοχων, κ οχι η ικανοποιηση των επιθυμιων σου... Δεν σου αρεσει? Παιρνεις το καπελακι σου κ φευγεις... Φιλικα παντα, κ χωρις καμια προθεση προσβολης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.