grmako Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Παντελώς άκυρο..και δεν καταλαβαίνω κ από πού βγαίνει αυτό το συμπέρασμα... Φίλε την προσωπική του άποψη λέει ο καθένας, αντί να κρίνεις το τι λένε οι άλλοι τράβα γράψε και εσύ την εντυπωσή σου για τα vista και άσε τι λένε οι άλλοι! Εγω έχω διαπιστώσει κάτι και το γράφω το άν το θεωρείς παντελώς άκυρο ειναι δικό σου το πρόβλημα!
GReddyRx7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Και τα XP όταν είχαν βγεί όλοι έλεγαν τα 98αρια είναι καλύτερα. Έτσι και τώρα!
darklordvader77 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω ενα (βασικα 3) εχω να πω: XP για μηχανημα 2ετίας+ Vista για καινουργιο Desktop [πηγαινουν μια χαρα] XP για οποιοδηποτε Laptop (αρκει να χει drivers για XP). Απλα Laptop κ Vista δεν πανε μαζι λογω πολλών σφαλμάτων που τρωνε μερικες φορες [explorer.exe , rundll32 κ απο Nero/nvidia drivers]
panos2000gr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 XP για οποιοδηποτε Laptop (αρκει να χει drivers για XP). Απλα Laptop κ Vista δεν πανε μαζι λογω πολλών σφαλμάτων που τρωνε μερικες φορες [explorer.exe , rundll32 κ απο Nero/nvidia drivers] Εγώ πάλι ένα θα πω...ευτυχώς δεν μας διαβάζουν στο εξωτερικό λόγω ελληνικών γραμματοσειρών γιατί θα μας περνούσανε για homo sapiens με τέτοιες απόψεις/γενικεύσεις Οτιδήποτε καινούργιο τρομάζει αλλά εντάξει υπάρχουν και όρια...σε λίγο θα μας πείτε να βάλουμε και ms dos στα laptop.
npapas1977 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ πάλι ένα θα πω...ευτυχώς δεν μας διαβάζουν στο εξωτερικό λόγω ελληνικών γραμματοσειρών γιατί θα μας περνούσανε για homo sapiens με τέτοιες απόψεις/γενικεύσεις Οτιδήποτε καινούργιο τρομάζει αλλά εντάξει υπάρχουν και όρια...σε λίγο θα μας πείτε να βάλουμε και ms dos στα laptop. Δεν ειναι το θεμα οτι ειμαστε homo sapiens απλα στην Ελλαδα εχουμε μαθει πεισσοτερο απο καθε αλλη χωρα(εχω ζησει εξωτερικο πολλα χρονια) να κρινουμε καθετι νεο για το αν ειναι καλυτερο απο κατι που ειχαμε και οχι να το δεχομαστε σαν υπνωτισμενοι(κατι που θελουν και οι εταιρειες).Δε μας τρομαζει το καινουριο ισα ισα που ενθουσιαζομαστε πολυ. Δε θελει κανεις dos στο λαπτοπ του αλλα ουτε και vista και να σερνεται.Υποτειθεται πως καθε νεο λειτουργικο συστημα ερχεται για να μας κανει τη ζωη πιο ευκολη και οχι για να μας ταλαιπωρει.Επιτρεπεται στο desktop(καινουριο πολυ δυνατο μηχανημα) μου οπως ανεφερα και σε προηγουμενο post με vista σε δισκο 10000rpm να λειτουργει πιο αργα απο οτι με xp σε δισκο 7200rpm. Δεν ειναι θεμα λοιπον οτι δε δεχομαστε οτιδηποτε καινουριο αλλα οτι δε δεχομαστε κατι νεο που δεν ειναι καλο οσο φιανεται η θελουμε.
disqualified Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ πάλι ένα θα πω...ευτυχώς δεν μας διαβάζουν στο εξωτερικό λόγω ελληνικών γραμματοσειρών γιατί θα μας περνούσανε για homo sapiens με τέτοιες απόψεις/γενικεύσεις Οτιδήποτε καινούργιο τρομάζει αλλά εντάξει υπάρχουν και όρια...σε λίγο θα μας πείτε να βάλουμε και ms dos στα laptop. μηπως ηθελες να γραψεις κατι αλλο αντι για homo sapiens???? neadertal ισως??? ελληνικες γραμματοσειρες??? γιατι καταλαβαινουν τα greeklish??? wtf????
giorgosa5 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Και γιατι να μην παμε απευθειας σε seven και να ταλαιπωρηθουμε με τα vista; για να ειναι πιο ομαλη και ευκολη η μεταβαση.
antonl Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 [offtopic] μηπως ηθελες να γραψεις κατι αλλο αντι για homo sapiens???? neadertal ισως??? Καλά τα λέει. Προφανώς ξέρει, όπως κι εμείς, ότι στην πραγματικότητα είμαστε απόγονοι των ΕΛ. [/offtopic]
darklordvader77 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ πάλι ένα θα πω...ευτυχώς δεν μας διαβάζουν στο εξωτερικό λόγω ελληνικών γραμματοσειρών γιατί θα μας περνούσανε για homo sapiens με τέτοιες απόψεις/γενικεύσεις Οτιδήποτε καινούργιο τρομάζει αλλά εντάξει υπάρχουν και όρια...σε λίγο θα μας πείτε να βάλουμε και ms dos στα laptop. Φίλε panos2000gr, αν κ πιστευω σε καλυψε η απαντηση του npapas1977, θα σου πω το εξης: 1ον Δεν εκανα γενικευση, ειπα την αληθεια 2ον Χρησιμοποιω τα Vista απο την Beta 1 δηλ. 1 χρονο κ 2 μηνες πριν βγουν στην κυκλοφορια, οποτε δεν μου φαινονται καινουργια, κ δε με φοβιζουν Το οτι παρεμειναν ιδια απ την πρωτη beta (σε πληρωτητα ενσωματωμενων drivers αλλα κ με πολλα μικροπροβληματακια) με ανυσηχησε αρκετα.. 3ον Σε οποιο Laptop κ αν τα χω βαλει δεν αξιζουν.. προσφατα εβαλα στο δικο μου 3GB, παλι διαφορα δεν ειδα, οτι βλακειες εκανε πριν τις ξανακανε! 9 στους 10 φιλους κ γνωστους με Laptop, μου λενε βαλε τα ΧΡ, κ ο ενας που δεν το λεει δεν ειχε ποτε ΧΡ, ειναι τυχαιο αυτο??? 4ον Δεν κατηγορησα τα Vista αυτα καθ' αυτα, γιατι σιγουρα φταινε αρκετοι Drivers (της nVidia με διαφορα πολυ προβληματικοι) Αυτα! Φιλικα darklord.
Venisk Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Φίλε την προσωπική του άποψη λέει ο καθένας, αντί να κρίνεις το τι λένε οι άλλοι τράβα γράψε και εσύ την εντυπωσή σου για τα vista και άσε τι λένε οι άλλοι!Εγω έχω διαπιστώσει κάτι και το γράφω το άν το θεωρείς παντελώς άκυρο ειναι δικό σου το πρόβλημα! Κάνεις λάθος..δικό σου/σας είναι το πρόβλημμα που είσαστε 7 χρόνια πίσω..κ έχει την δυνατότητα το pc σου/σας να τα σηκώσει.. Εξαιρώ όσους δεν έχουν χρήματα για καινούριο pc και τα έχουν αναγκαστικά... .Επιτρεπεται στο desktop(καινουριο πολυ δυνατο μηχανημα) μου οπως ανεφερα και σε προηγουμενο post με vista σε δισκο 10000rpm να λειτουργει πιο αργα απο οτι με xp σε δισκο 7200rpm. Φυσικά κ επιτρέπεται..αν είναι ένα μηχάνημα γεμάτο ιούς, malware και ότι κακό κυκλοφορεί στο internet..έχει κ έναν χρήστη για τα μπάζα..μπορεί να κάνει κ το καλύτερο pc να σέρνεται.. Αν αυτός που έχει xp προσέχει το pc του..φυσικά κ θα είναι πιο γρήγορος..
antonl Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Κάνεις λάθος..δικό σου/σας είναι το πρόβλημμα που είσαστε 7 χρόνια πίσω..[...] Δεν έχει σημασία η άποψη μου για τα Vista/XP αλλά τι εννοείς με το παραπάνω; Βασικά όχι εσύ αποκλειστικά αλλά όποιος το χρησιμοποιεί σαν επιχείρημα :> Από ποια άποψη μένει κάποιος πίσω όταν δεν πάει από XP->Vista; Δηλ. το ίδιο θα μπορούσε να ειπωθεί και σε κάποιον που χει ξεμείνει με παλιό (αλλά υπεραρκετό για τις ανάγκες του) hardware;
mits@kos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μην το ψάχνεις, κάποιοι έχουν καπαρώσει την πρόοδο για τον εαυτό τους... Οι υπόλοιποι είμαστε τεχνοφοβικοί... Δεν το ήξερα ότι εγώ πχ έμεινα στο 2001 επειδή το AutoCAD 2005 δεν έτρεχε, 2 αγαπημένα μου παιχνίδια (KotOR) δεν εκκινούσαν καν, έπρεπε να περάσει ένα 5μηνο για να βρω firewall, δεν ήθελα να χάνω σε επιδόσεις στα games για τα νταβατζηλίκια του OS... Τα Vista τα είχα 1+ χρόνο (είχα και SP1), τα είχα μοντάρει ΠΑΡΑ πολύ (βλ. Black Viper και οδηγίες επί των services), δεν ξεκίναγε ούτε μια επιπλέον εφαρμογή μετά από disables στο msconfig και πάλι ήταν αργά... Έκανα registry clean κάθε μέρα με CCleaner, defrag κάθε εβδομάδα, δεν το είχα φορτώσει με κάθε λαλακία (120 GB άδεια σε 160GB δίσκο...) και ΠΑΛΙ, ήταν αργά... Όλα αυτά σε C2D T5600 με 2GB RAM 667MHz και 7600Go 256MB dedicated... (αυτό που λέμε "τα σήκωνε χαλαρά") Στο τωρινό μου desktop, έβαλα κατευθείαν XP Pro SP3 για όλους τους παραπάνω λόγους.
grmako Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Κάνεις λάθος..δικό σου/σας είναι το πρόβλημμα που είσαστε 7 χρόνια πίσω..κ έχει την δυνατότητα το pc σου/σας να τα σηκώσει..Εξαιρώ όσους δεν έχουν χρήματα για καινούριο pc και τα έχουν αναγκαστικά... Πρώτον λόγω του ότι χρησιμόποιώ Vista το λέω αυτό και δεύτερον Το PC είναι 2 μηνών με 3G Ram, 300 G σκληρό, με κάρτα γραφικών 512ΜΒ και Διπύρηνο στα 2,2! Εγω συνεχίζω να λέω πως αν είχα Xp to PC θα πέταγε 7 φορές περισσότερο απόσο πάει τώρα! Αν δν μπορείς να καταλάβεις τι εννοώ λυπάμαι!
21century Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Η ΜΣ σχεδιάζει μετά την έκδοση 7 να αλλαξει φιλοσοφία και να στραφεί σε άλλη μορφή λειτουργικού, ίσως μετά απο λιγα χρόνια να μην μιλάμε κάν για windows...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.