Προς το περιεχόμενο

Vista,τα Προτιμάτε? ναι ή οχι και γιατι?

mkyprian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανετάκι πλέον η προτίμηση μου στρέφεται στα VIsta. Τα χρησιμοποιώ από τον Ιανουάριο του 2007, πρώτα στο desktop μου (που δεν ήταν και κάνα θηρίο) και τώρα στο laptop μου. Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα εκτός από κάποιες συμβατότητες τους πρώτους μήνες.

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

για τα vista 32bit συμφωνω απολυτα μαζι σου,οχι ομως για τα ultimate 64-bit δουλευουν αψογα εδω και ενα χρονο χωρις προβληματα ασυμβατοτητας

Δημοσ.

Ένα μόνο θα πώ για τα vista! Απο εκεί που στα XP έτρεχα 40 διεργασίες...τώρα στα vista τρέχω 70! Λογω του ότι είμαι και σε laptop! Μέχρι τώρα απο θέμα επίδοσης ειναι εντελώς άθλια!

Και τρέχω 70 γτ κατάφερα να τις μειώσω....βγάζοντας Οτιδήποτε εκανε με την εμφάνιση και τετια!

Γενικά θεωρώ πως τα ΧP έχουν 70% μεγαλύτερη απόδοση!

Δημοσ.
προσφατα πηρα ενα πολυ φτηνο λαπτοπ

Φταίει κάπου η microsoft γι αυτό?

Γενικά θεωρώ πως τα ΧP έχουν 70% μεγαλύτερη απόδοση!

Παντελώς άκυρο..και δεν καταλαβαίνω κ από πού βγαίνει αυτό το συμπέρασμα...

Τα Vista είναι τέλεια; Καμία σχέση. Είναι, απλά, το πιο καλοστημένο λειτουργικό της ms. Κρεμάνε πολύ σπάνια, είναι πιο σταθερά, είναι bloated, αλλά αν τα στήσεις σωστά και αν έχεις μέτριο έως σουπερ ντούπερ μηχάνημα είναι καλύτερη επιλογή από τα XP. Και εννοείται πως τα 64bit είναι προτιμότερα.

Συμφωνώ απόλυτα..

Τα vista είναι λειτουργικό του 2007 με προδιαγραφές υπολογιστών του 2006 κ μετά..

Τα xp είναι λειτουργικό του 2001 με προδιαγραφές υπολογιστών του 2000..κ 13 χρόνια μετά...ακόμα θα κολλάνε..

Δεν υπάρχει κανένας λόγος μη επαγγελματικής χρήσης που μπορεί να έχει βάσιμη λογική υποστηρίξεις των xp..

Δημοσ.

Vista και απο μένα... πολυ πιο σταθερό και ολοκληρωμένο λειτουργικό σε σχέση με τα XP. Φυσικά για όσους θέλουν aero etc καλό είναι να υπάρχουν 2gb ram και ένας δυπύρηνος επεξεργαστής. Νόμιζω ότι το κόστος ένος τέτοιου λάπτοπ κυμαινεται πλέον στα 400-450 ευρώ οπότε δεν έχουμε να κάνουμε με "απιαστα" όνειρα ή σούπερ μηχανήματα.

Δημοσ.
προσφατα πηρα ενα πολυ φτηνο λαπτοπ (hp 6715s) ερχοταν με βιστα και ενω ειμουν πολυ καλοπροαιρετος, η κατασταση ηταν τραγικη, εκαναν 4-5 λεπτα μεχρι να ξεκινησουν και σερνοταν τα παντα απιστευτα.με το που περασα τα χρ το μηχανακι πεταει σε οποιαδηποτε εργασια (ιντερνετ,ταινιες,photoshop,flash κ.α. ) δεν βλεπω πουθενα τον λογω να εδινα ενα καρο λεφτα για να κανω τα ιδια πραματα σε λαπτοπ με βιστα

στην αργη εκκινηση βαλε και το οτι ο δισκος ειναι 5400 και οχι 7200 στροφων που μαλλον εχεις στο σταθερο pc σου οποτε μια καθυστερηση σε αυτο που ειχες συνηθισει οφειλεται και εκει. Δυστηχως δεν εχω δοκιμασει vista σε αργο σκληρο και δε μπορω να ξερω

Δημοσ.

Εμενα το λαπτοπ(core 2 7250 και 2 gb ram) ειχε vista τα οποια μου εσπαγαν τα νευρα.Σερνοταν το μηχανημα.4-5 λεπτα για να ανοιξει.Απενεργοποιησα οτι μπορουσα αλλα τιποτα.Μεχρι να ανοιξει εναν explorer εψηνα ανετα καφε.Δοκιμασα xp και απογειωθηκε το συστημα.Μιλαμε ανοιγμα το πολυ σε 1 λεπτο.Εχει δικιο λοιπον ο φιλος που λεει για 70% πιο γρηγορα τα xp.

Δημοσ.
Εμενα το λαπτοπ(core 2 7250 και 2 gb ram) ειχε vista τα οποια μου εσπαγαν τα νευρα.Σερνοταν το μηχανημα.4-5 λεπτα για να ανοιξει.Απενεργοποιησα οτι μπορουσα αλλα τιποτα.Μεχρι να ανοιξει εναν explorer εψηνα ανετα καφε.Δοκιμασα xp και απογειωθηκε το συστημα.Μιλαμε ανοιγμα το πολυ σε 1 λεπτο.Εχει δικιο λοιπον ο φιλος που λεει για 70% πιο γρηγορα τα xp.

εμενα τον iexplorer μετα απο ενα χρονο χρησης μολις πατησω τον iexplorer ανοιγει σε ενα δευτερολεπτο το παραθυρο του χωρις καμια υπερβολη.

explorer εννοεις ή internet explorer

Δημοσ.

Στο desktop ειναι το πιο αστειο με τα vista.Εχω phenom 9850 και 4gb ram.Εκαναν περιπου τον διπλασιο χρονο να ανοιξουν απο οτι τα xp.Και γενικοτερα υπηρχε μια καθυστερηση σε ολα τα προγραμματα.Καλα δεν το συζηταω σε παιχνιδια.Το αστειο ειναι οτι τα xp τα ειχα σε δισκο 7200 και τα vista σε raptor 10000(τον αγορασα για να βαλλω vista αλλα γυρισα σε xp).

Δημοσ.

οσο δεν υπηρχαν ορατα στον οριζοντα τα seven 7 μπορουσε καποιος να γκρινιαζη για τα vista και να μενη στα xp,

τωρα ομως εαν συνεχιση να επιμενη στα xp θα μεινη εξω απο τα πραγματα.

οποτε τα svista ειναι μονοδρομμος για τα seven αναγκαστηκα.

παντα κατα την γνωμη μου.

Δημοσ.
ξεχασα να πω και το αυτονοητο,

τα ΧΡ ειναι τοσο απλα,

ενω τα βιστα τοσο περιπλοκα

ενταξει αυτο τωρα οφειλεται στη συνηθεια, αλλα και μηπως απο το 2001 που βγηκαν πες τα xp μεχρι σημερα ποσα πραγματα δεν εχουν περιπλακει, ειναι απλα η θεωρια της εξελιξης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...