dimitris2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 γεια σας, εχω ενα αρχειο word με τιτλους ταινιων σε αυτη τη μορφη Αναφορά σε κείμενο Death proofGrindhouse Death proof La vie en rose the illusionist 28 weeks later Kill bill 1 Kill bill 2 αποφασισα να οργανωσω καλυτερα τον καταλογο και να χρησιμοποιησω ενα προγραμμα απο αυτα που προτεινονται στο insomnia wiki και συγκεκριμενα με το CATVids. το θεμα ειναι οτι θελω να τροποποιησω-μετατρεψω το αρχειο word αυτο ετσι ωστε να το αναγνωρισει το προγραμμα και να περασει αυτοματα τις ταινιες. ευχαριστω
parsifal Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.fnprg.com/forum/viewtopic.php?p=25281
dimitris2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 parsifal αφου στο φορουμ που γραφεις πιο πανω λενε οτι δε γινεται απευθειας απο word, πηρα και τα εκανα επικολληση στο σημειωματαριο. μετα, εκανα το import απο το σημειωματαριο αλλα λεει οτι καταχωρηθηκε 1 μονο βιντεο και αυτο κιολας δεν εμφανιζοταν ουτε με ονομα στην database. επισης δεν ξερω τι ειναι τα video & contents fields που εχει μηπως παιζουν αυτα καποιο ρολο. ακομα, δε βρηκα πουθενα για Import from Ascii file
parsifal Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι, λένε ότι πρέπει να σώσεις το αρχείο σου σε plain-text format. Το Word μπορεί να το κάνει αυτό. Τώρα για λεπτομέρειες δε θα μπορέσω να βοηθήσω, αφού δεν είμαι ο ίδιος χρήστης του προγράμματος...
micos000 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Γιατί δεν δοκιμάζεις το Ant Movie Catalog Είναι δωρεάν, μεταφρασμένο στα Ελληνικά, κατεβάζει κι αυτό πληροφορίες από imdb και κάνει import από CSV (EXCEL) και Plain Text. Το κατέβασα πριν από λίγους μήνες και δουλεύει σωστά. Πέρασα μια λίστα με ταινίες σε κείμενο και τις πήρε και μετά έτρεξα το script για ανάκτηση πληροφοριών και συμπλήρωσε τα πάντα μόνο του.
dimitris2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 micos000 εβαλα το προγραμμα που λες, μετετρεψα το αρχειο word μου σε xml και πηγα να το κανω import στην κατηγορια dvd profiler (xml export) αλλα βγαζει root item "collection" not found
micos000 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Σαν απλό κείμενο δοκίμασες; Πήγαινε File->Import->CSV Text/Excel και φόρτωσε το αρχείο txt που έχεις. Η επιλογή που διάλεξες είναι για να κάνεις Import από άλλο πρόγραμμα, συγκεκριμένα το DVD Profiler. Εγώ έτσι το έκανα και τα πήρε κανονικά
antreaslam Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 με ενδιαφέρει και εμένα αυτό, μια που ούτε εγώ τα καταφερα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.