Προς το περιεχόμενο

μετατροπη αρχειου word ωστε να αναγνωριστει ως movie database

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας, εχω ενα αρχειο word με τιτλους ταινιων σε αυτη τη μορφη

Αναφορά σε κείμενο
Death proof

Grindhouse Death proof

La vie en rose

the illusionist

28 weeks later

Kill bill 1

Kill bill 2

αποφασισα να οργανωσω καλυτερα τον καταλογο και να χρησιμοποιησω ενα προγραμμα απο αυτα που προτεινονται στο insomnia wiki και συγκεκριμενα με το CATVids.

το θεμα ειναι οτι θελω να τροποποιησω-μετατρεψω το αρχειο word αυτο ετσι ωστε να το αναγνωρισει το προγραμμα και να περασει αυτοματα τις ταινιες.

ευχαριστω

Δημοσ.

parsifal αφου στο φορουμ που γραφεις πιο πανω λενε οτι δε γινεται απευθειας απο word, πηρα και τα εκανα επικολληση στο σημειωματαριο. μετα, εκανα το import απο το σημειωματαριο αλλα λεει οτι καταχωρηθηκε 1 μονο βιντεο και αυτο κιολας δεν εμφανιζοταν ουτε με ονομα στην database. επισης δεν ξερω τι ειναι τα video & contents fields που εχει μηπως παιζουν αυτα καποιο ρολο. ακομα, δε βρηκα πουθενα για Import from Ascii file

Δημοσ.

Ναι, λένε ότι πρέπει να σώσεις το αρχείο σου σε plain-text format. Το Word μπορεί να το κάνει αυτό. Τώρα για λεπτομέρειες δε θα μπορέσω να βοηθήσω, αφού δεν είμαι ο ίδιος χρήστης του προγράμματος...

Δημοσ.

Γιατί δεν δοκιμάζεις το Ant Movie Catalog

moviecatalog_xp_small.png

Είναι δωρεάν, μεταφρασμένο στα Ελληνικά, κατεβάζει κι αυτό πληροφορίες από imdb και κάνει import από CSV (EXCEL) και Plain Text.

Το κατέβασα πριν από λίγους μήνες και δουλεύει σωστά. Πέρασα μια λίστα με ταινίες σε κείμενο και τις πήρε και μετά έτρεξα το script για ανάκτηση πληροφοριών και συμπλήρωσε τα πάντα μόνο του.

Δημοσ.

micos000 εβαλα το προγραμμα που λες, μετετρεψα το αρχειο word μου σε xml και πηγα να το κανω import στην κατηγορια dvd profiler (xml export) αλλα βγαζει root item "collection" not found

Δημοσ.

Σαν απλό κείμενο δοκίμασες; Πήγαινε File->Import->CSV Text/Excel και φόρτωσε το αρχείο txt που έχεις.

Η επιλογή που διάλεξες είναι για να κάνεις Import από άλλο πρόγραμμα, συγκεκριμένα το DVD Profiler.

Εγώ έτσι το έκανα και τα πήρε κανονικά

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...