Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια για επιλογη καρτας γραφικών.

ttheo24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κοιταξε σωστο ειναι αυτο που λες για τα λαθη απλα τι να κανω εγω τορα που την καρτα αυτη που εχω την 8800gtx θα την παρει ο αδερφος μου..κατι πρεπει να παρω..ετσι να μεινω..γι αυτο ψαχνω να βρω κατι αρκετα δυνατο ωστε να κρατησει καποιο χρονικο διαστημα και σε 1-1,5 μαχ χρονο την αλλαζω..αλλωστε δεν ειναι και για παραπανω οι καρτες.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γεια σας! Θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με to ποια καρτα γραφικων πρεπει να επιλεξω μεταξυ των nvidia evga gtx280 και ati asus 4870x2.Δεν με απασχολει το οικονομικο απλα ποια θα εχει την καλυτερη αποδοση στα παιχνιδια αν λαβουμε υποξη οτι παιζω games σε 19 monitor με αναλυση 1280χ1024.Σκεφτομαι να προχωρησω στην αγορα καρτας στις επομενες 15-20 μερες.Ξερετε αν σε αυτο το χρονικο διαστημα θα βγει κατι καινουργιο απο την nvidia??Παρακαλω οποιος μπορει ας παραθεσει την γνωμη του! thanks! Το συστημα που εχω ειναι : Core 2 Quad6600, gigabyte x-38dq6 , xfx 8800gtx 768mb, 2x1gb crucial ballistix tracer 1066Mhz, τροφοδοτικο enermax 650 watt, LG 19 monitor, ηχεια logitech z-5500,

Αυτό είναι το θέμα που άνοιξες..

την καρτα αυτη που εχω την 8800gtx θα την παρει ο αδερφος μου

Το ανέφερες κάπου?πως θέλεις να το καταλάβουμε..εν το μεταξύ γράφεις τόσα άσχετα πράγματα..πως δεν θα παίζει το far cry τον Οκτώβρη κ άλλα..

Δημοσ.

ok συγνωμη λαθος απλα δεν το θεωρησα σκοπιμο..γι αυτο δεν το ανεφερα.. απλα εβαλα και την παραμετρο μονιτορ για να ακουστουν καποιες αποψεις...το θεμα μου ηταν εξαρχης η αγορα καποιας καρτας λογω του οτι δεν θα κρατησω αυτη που εχω..απλα οκ δεν το ανεφερα τοτε

Δημοσ.

Nvidia..δεν μου άρεσε ούτε θα μου αρέσει ποτέ η ati..οι οδηγοί της είναι άθλιοι κ τα προβλήματα στα forum κ με την σειρά 4800 εκατοντάδες..

Μια gtx280 είναι υπεραρκετή..και πιστεύω πως δεν θα την κόβει καθόλου ο επεξεργαστής σου..

Άλλαξε οθόνη..εφόσον δεν υπάρχει θέμα χρημάτων..μια όπως την δική μου θα σε κάνει να απολαύσεις τα παιχνίδια σου για 1.5 χρόνο που την θέλεις..

Δημοσ.

ετσι νομιζω και εγω και ας βγαινει η gtx280 πιο αργη σε καποια τεστς απλα εχεις το κεφαλι σου ησυχο..και εγω παντα nvidia παιρνω..την evaga λεω να παρω ή την asus- εχεις διαβασει ποια ειναι καλυτερη? εγω δεν μπορεσα να βρω καποια rewies και με τις δυο μαζι.το ξερω το monitor σου ειναι εξαιρετικο...απλα ειναι πολλα χρηματα να τα δωσω τωρα ολα μαζι...οποτε χριστουγεννα μαλλον..ασε που πρεπει να αγορασω Case..εχω το case το thermaltake eureka...φιλε μεγαλη μουφα μονο αυτο σου λεω...δεν κανει καθολου καλη ψυξη οποτε θα το αλλαξω και λεω για το cosmos s..δεν ξερω τι λες και εσυ γι αυτο..ή καποιο αλλο..

Δημοσ.

Gigabyte προτείνω..όπως κ έχω..

Το cosmos s είναι από τα εξυπνότερα κ ποιοτικότερα κουτιά της αγοράς..θα το αγόραζα αν δεν είχα καλό κουτί..

Όσοι πήραν coolermaster μετά από thermalfake κατάλαβαν την διαφορά..

Απλά πρέπει να σκέφτεσαι το monitor πιο σοβαρά..γιατί με τέτοιες κάρτες (8800gtx-280gtx)...δεν αξιοποιείς τα χρήματα που έδωσες/ θα δώσεις...

Δημοσ.

gigabyte λες ε..οκ..την βρηκα στο e-shop..θα ψαξω να βρω και κανα review..καλα ναι το monitor σιγουρα θα το αλλαξω απλα μαλλον για 22 δεν ξερω αν θα παω σε 24...και για κουτι το cosmos s θα παρω εχει και καλη προοπτικη σε οτι αφορα την υδροψυξη

Δημοσ.
την evaga λεω να παρω ή την asus- εχεις διαβασει ποια ειναι καλυτερη?

Όλες ίδιες είναι, διάλεξε απλά την φθηνότερη που θα βρεις.

Μόνο το αυτοκόλλητο και κάποια συνοδευτικά αλλάζουν (καλώδια-κάνα παιχνίδι κλπ.)

Η EVGA έχει μόνο το πλεονέκτημα του step-up, αν σε ενδιαφέρει.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είναι θέμα επιδόσεων...

αν πχ μετά από 2 χρόνια πας να πουλήσεις την κάρτα μεταχειρισμένη θα την πουλήσεις πιο ακριβά από τις αντίστοιχες μεταχειρισμένες επειδή θα έχει ακόμα εγγύηση :P

Δημοσ.
εγω απλα εχω μια αποψη...αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν ακουω και τους αλλους εδω -λες διαφορετικα να καθομουν και να εγραφα εδω..βεβαια δεν ειναι απαραιτητο οτι θα συμφωνουμε κιολας..τωρα οσο αναφορα το μονιτορ εσυ ποσο νομιζεις οτι θα τα παιζεις καλυτερα τα games απο την αναλυση 1280χ1024 σε 19 μονιτορ..εγω εχω παιξει και σε 22 σιγα τις διαφορες..να επαιζες σε μεγαλυτερες ναι εκει δεν λεω,,,

εγω εχω ενα 24 lg l246wh και μια 8800 ultra. και υπαρχουν διαφορες και μεγαλες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...