Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια για επιλογη καρτας γραφικών.

ttheo24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα το monitor θα μπορουσα να παρω ενα μεχρι 22 οχι παραπανω λογω και του γεγονοτος οτι οσο ανεβαινουν οι αναλυσεις τοσο μεγαλυτερες ειναι οι αποιτησεις απο την καρτα γραφιμων.αν πχ ειχα ενα Monitor 22 με την 8800 gtx που εχω τωρα θα μου ειχε βγει η πιστη στα games..ασε που θα την ειχα αλλαξει πιο νωρις θα ειχα παρει μαλλον την 9800gx2 η οποια δεν ξερω και ποσο θα αξιζε.ασε που βγηκε η gtx μετα απο λιγους μηνες.Με ολα αυτα θελω να πω πως σιγουρα το 19 monitor ειναι ναι μεν ξεπερασμενο ομως η αμαλυση 1280χ1024 σου αφηνει μεγαλυτερα περιθωρια να παιζεις πιο ανετα τα games, για ενα μαγαλυτερο χρονικο διαστημα και εαν εχεις μια top vga να εισαι κορυφη. Αλλωστε επειδη εχω παιξει και σε 22 monitor me 1680x1050 οι διαφορες στα γραφικα δεν ειναι και τρελες..πιο πολυ μετραει η vga. αυτη ειναι η αποψη μου, δεν ξερω μπορει να ειμαι και λαθος απλα πως το βλεπω εγω.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

και για 1680χ1050 μια χαρά είναι η 8800GTX στο 99% των παιχνιδιών μέχρι στιγμής...

ειδικά overclocked τα πάει μια χαρά, πολύ καλό scaling...

Δημοσ.

ναι ε...τι να πω δεν ξερω..4870 single προτεινεις αν και το θεμα ειναι να την παρω αλλα να κρατησει και κανα 1-1.5 χρονο μην αλλαζω παλι πιο νωρις γι αυτο ελεγα μηπως θα επρεπε να παρω καποια απο τις top gtx 280 ή 4870χ2. Επισης σε πολλα τεστ δεν βγαινει καλυτερη της gtx280 αν και υπαρχει μεγαλη διαφορα τιμης. ασε που η 4870 δεν εχει υποστηριξη Physics engine που αρκετοι τιτλοι παιχνιδιων θα εκμεταλευονται.επισης δεν ξερω και με τους drivers της ati σε τι κατασταση θα ειναι.απο την Nvdia ειχα το κεφαλι μου ησυχο τουλαχιστον, τον δε τελευταιο καιρο οι drivers της ειναι εξαιρετικοι! εχω να παρω ati απο την χ800xl...επισης πιστευω οτι ισως πολλα απο τα new games να αποδιδουν καλυτερα με τις καρτες της nvidia, αλλωστε ξερουμε ολοι διστυχως ποσο προμοταρονται και προωθουνται...

• Super Moderators
Δημοσ.

κανείς δεν ξέρει με σιγουριά πόσο θα "κρατήσει" μια κάρτα γραφικών, δυστυχώς είναι το part του pc που αλλάζει πιο συχνά από όλα...

σοβαρά τα physx games είναι ελάχιστα μέχρι στιγμής και κυρίως μέτρια προς άθλια (σαν games γενικότερα)

Δημοσ.

καλα ναι δικιο εχεις..ποτε δεν ξερουμε ποσο μπορει να κρατησει μια vga απλα ειμαι της αποψης πως οταν παιρνεις μια top οι πιθανοτητες ειναι περισσοτερες... οποτε εσυ για ati 4870 single λες ε..παρολο που θα γλιτωσω αρκετα χρηματα αν την παρω απο την αλλη πλευρα δεν ξερω προβληματιζομαι...

Δημοσ.

Φιλε μηπως εισαι 13-14 χρονων κ κοοιδευεις τα παιδια?

Αν εισαι μεγαλυτερος μαλλον δεν καταλαβαινεις ελληνικα...Τι να πω???

Το να παρεις μια 4870 κ να αλλαξεις την 8800gtx ειναι απλα ΧΑΖΟΜΑΡΑ...

Γιατι δεν ακους τα παιδια που σου λενε?

Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να παρεις ενα 22-24 monitor κ να ευχαριστηθεις ακομα περισσοτερο την 8800gtx...

Οτι κ να παρεις μεχρι τα χριστουγεννα δν θα παιζει τανεα παιχνιδια στο τερμα ετσι κ λλιως.

Οποτε περιμενε μεχρι τοτε κα εχει βγει κατι καλο το παιρνεις.

Απλα τα πραγματα...

Δημοσ.

φιλε μου πρωτον μια χαρα τα καταλαβαινω τα ελληνικα , δευτερον ειμαι 24 και οχι 13... τωρα οσο αναφορα την καρτα την 8800gtx που μου λες η 4870 που λες ειναι καλυτερη!! επισης αλλο θεμα το οτι δεν την παιρνω εγω επειδη θεωρω οτι δεν ειναι top καρτα γραφικων.Επισης αμα βγει το far cry τον οκτβωριο , το gtaIV ,παιξτα εσυ σε 22 μονιτορ με 1680χ1050 με high ολα τα γραφικα και aa enabled, af enabled κτλ κτλ...με την 8800gtx να σου βγει η πιστη...εκτος αν εχεις συνηθισει να παιζεις τα games αφου εχεις κανει συμβιβασμους στα γραφικα.εγω ομως εχω συνηθισει να τα παιζω στο max της αποδοσης και οχι σαν να εχω Playstation or xbox...ετσι προτιμω να παιζω σε 1280χ1024 με ολα very high aax4,afx8 ktl ktl... ok??

Δημοσ.

ρε theo νομιζω τα παιδια εχουν δικιο

αλλαξε τωρα monitor, παρε ενα 22

και μετα αφου βγουν τα καινουργια παιχνιδια και δν εισαι καλυμενος με τη vga σου

πολυ απλα την αλλαζεις τοτε

ασε που αν θελαμε να παιζουμε καθε παιχνιδι very high με τοπ αναλυσεις κλπ θα επρεπε να αλλαζουμε καθε 6μηνο καρτα γραφικων

γι αυτο πρωτα ρωτα τον εαυτο σου αν την χρειαζεσαι την καινουργια vga τωρα 'η απλως θες να εντυπωσιασεις αγοραζοντας μια απο τα top μοντελα?

Δημοσ.
φιλε μου πρωτον μια χαρα τα καταλαβαινω τα ελληνικα , δευτερον ειμαι 24 και οχι 13... τωρα οσο αναφορα την καρτα την 8800gtx που μου λες η 4870 που λες ειναι καλυτερη!! επισης αλλο θεμα το οτι δεν την παιρνω εγω επειδη θεωρω οτι δεν ειναι top καρτα γραφικων.Επισης αμα βγει το far cry τον οκτβωριο , το gtaIV ,παιξτα εσυ σε 22 μονιτορ με 1680χ1050 με high ολα τα γραφικα και aa enabled, af enabled κτλ κτλ...με την 8800gtx να σου βγει η πιστη...εκτος αν εχεις συνηθισει να παιζεις τα games αφου εχεις κανει συμβιβασμους στα γραφικα.εγω ομως εχω συνηθισει να τα παιζω στο max της αποδοσης και οχι σαν να εχω Playstation or xbox...ετσι προτιμω να παιζω σε 1280χ1024 με ολα very high aax4,afx8 ktl ktl... ok??

τοτε φιλε μου μην ρωτας κανενα αφου εχεις γνωμη και αποψη πηγαινε σε ενα μαγαζι ρωτα πια ειναι η πιο top καρτα που δεν υπαρχη καλυτερη της αυτη την στιγμη και αγορασε την.:X

Δημοσ.

εγω απλα εχω μια αποψη...αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν ακουω και τους αλλους εδω -λες διαφορετικα να καθομουν και να εγραφα εδω..βεβαια δεν ειναι απαραιτητο οτι θα συμφωνουμε κιολας..τωρα οσο αναφορα το μονιτορ εσυ ποσο νομιζεις οτι θα τα παιζεις καλυτερα τα games απο την αναλυση 1280χ1024 σε 19 μονιτορ..εγω εχω παιξει και σε 22 σιγα τις διαφορες..να επαιζες σε μεγαλυτερες ναι εκει δεν λεω,,,

Δημοσ.

Έτσι κ αλλιώς δεν ρωτάς την άποψη κάποιου, απλά περιμένεις κάποιος να συμφωνήσει με την δική σου..

Στο είπαμε..πως η λογική "θα βγει" είναι ανόητη..κ έχεις κάρτα για να παίζεις αρκετό καιρό αξιοπρεπώς με βάση την πολύ μικρή ανάλυση που διαθέτεις..

Πήγαινε πάρε όποια κάρτα μπορείς..κ διαπίστωσε μετά τι μεγάλη βλακεία έκανες..έτσι κι αλλιώς τα περισσότερα πράγματα στην ζωή τα μαθαίνουμε από τα λάθη μας..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...