tauritos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Επειδη ειμαι λιγο ψιλοασχετος απο ασυρματα router θα ηθελα την βοηθεια σας!Εχω συνδεση οτενετ στα 2 mbs και το ενσυρματο μοντεμ της sagem που εδινε μαζι. Τωρα χρειαζομαι ενα ασρματο μοντεμ-ρουτερ ωστε να εχει σημα+το λαπτοπ της αδερφης μου που με εχει φαει. Προσανατολιζομαι σε αυτο το ρουτερ αλλα θα σηκωνει την συνδεση που εχω τωρα εχω θα μαι πεταει συνεχεια εξω?Και αν αλλαξω παροχο adsl υπαρχει περιπτωση να μην το υποστηριζει?
tsakonas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι ειναι μια χαρα αυτο το μοντεμ-ρουτερ. Μεχρι 24Mbps Adsl σηκωνει και φυσικα θα παιζει και σε αλλους ISP. Η ταχυτητα στο ασυρματο θα ειναι 54Mbps (802.11g) και οχι 270(802.11n) γιατι προφανως το λαπτοπ θα εχει απλη ασυρματη καρτα.
tauritos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Α ξεχασα να πω οτι θελω να συνδεσω σε αυτο και την κονσολα Wii.Δεν πιστευω αυτο να αλλαζει κατι?
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 επισης υπαρχει και το πλεον γνωστο linksys wag200
tauritos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 επισης υπαρχει και το πλεον γνωστο linksys wag200 Αυτο το μοντελο εχει διακοπτη που να κλεινει το ασυρματο και να λειτουργει μονο το ethernet?
tsakonas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Νομιζω πως οχι, αλλα γινεται μεσα απτη σελιδα του.
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 δεν γινετε παρα μονο μεσα απο την σελιδα του.δηλαδη 10 δεπτερολεπτα δουλεια οσο θελει για να κλεισεις το speedtouch απο το κουμπι του τo wireless
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.