Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα

Unsouled

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γειά σας δεν είμαι καινουργιος στο φόρουμ απλά τώρα έκανα εγγραφή , αντιμετωπίζω όμως ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα....όταν κάνω log in στον λογαριασμό μου το site σέρνεται απίστευτα και τις περισσότερες φορές μου βγάζει ένα μήνυμα πως ο δικαομιστής είναι απασχολημένος και να επικοινωνήσω παλι αργότερα....δοκιμάζω να μπω με τον λογαριασμό ενός φίλου μου όλα στην εντέλεια....παρακαλώ αν γίνεται να το λύσουμε το θέμα αν και επικοινώνησα με τον paredwse αλλά μάλλον δεν μου έδωσε σημασία.

• Super Moderators
Δημοσ.
Παιδιά γειά σας δεν είμαι καινουργιος στο φόρουμ απλά τώρα έκανα εγγραφή , αντιμετωπίζω όμως ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα....όταν κάνω log in στον λογαριασμό μου το site σέρνεται απίστευτα και τις περισσότερες φορές μου βγάζει ένα μήνυμα πως ο δικαομιστής είναι απασχολημένος και να επικοινωνήσω παλι αργότερα....δοκιμάζω να μπω με τον λογαριασμό ενός φίλου μου όλα στην εντέλεια....παρακαλώ αν γίνεται να το λύσουμε το θέμα αν και επικοινώνησα με τον paredwse αλλά μάλλον δεν μου έδωσε σημασία.

Αν και καινούργιο μέλος, βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Το pm που μου έστειλες προωθήθηκε στο τεχνικό τμήμα.

Δημοσ.
Αν και καινούργιο μέλος, βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Το pm που μου έστειλες προωθήθηκε στο τεχνικό τμήμα.

OK Κατανοητό.Πάντως το πρόβλημα μου δεν έχει λυθεί ακόμα.

• Super Moderators
Δημοσ.
OK Κατανοητό.Πάντως το πρόβλημα μου δεν έχει λυθεί ακόμα.

Δοκίμασε σήμερα να δούμε... ;)

Δημοσ.
Δοκίμασε σήμερα να δούμε... ;)

Να ευχαριστήσω τον paredwse διότι το πρόβλημα μου έχει λυθεί:-). Παρακαλώ αν δεν χρειάζεται το παρόν να κλειδωθεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...