Προς το περιεχόμενο

Crossfire me x-1950

D-tonys7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω τν sapphire x-1950 pro 512 mb και θέλω με μια ίδια να κάνω διάταξη crossfire και να αγοράσω mobo που να τν υποστηρίζει....

1)Τι mobo να πάρω?

2)Παίζει ρόλο αν πάρω mobo me PCI Express 2.0 i aplo PCI Express?

3)το CrossfireX τι διαφορά έχει απο το απλό Crossfire?

4)Να πάρω καλύτερα μία 3870 i 4870?

Δημοσ.
4)Na parw kalitera mia 3870 i 4870?

Η καλύτερη λύση είναι η 4870..όμως πες μας κ το υπόλοιπο συστημά σου..για να έχεις 1950 πρέπει να έχεις κ παλιό επεξεργαστή ο οποίος δεν θα μπορεί να εκμεταλλευτεί πλήρως την 4870..επίσης το crossfire με 1950 απλά ξέχασέ το..δεν θα μπορείς να παίξεις τίποτα σημερινό..

Δημοσ.

οκ σορρυ....λοιπόν εχω εναν intel core στ 1.86 με 2 gb μνημη....Απλά επειδη 8α αγοράσω μητρική έλεγα να παρω μητρική με crossfire για να βάλω 2 X-1950....Εχω μια και 8α πάρω και άλλη μια....έτσι και αλλιως το κόστος είναι μηδαμινό....Εξηγησέ μου αν μπορείς τν διαφορά του crossfirex απο το απλό crossfire??

• Super Moderators
Δημοσ.
Exw tn sapphire x-1950 pro 512 mb kai 8elw me mia idia na kanw diataji crossfire kai na agoraso mobo pou na tn ipostirizei....

1) ti mobo na parw?

2)paizei rolo ean parw mobo me PCI Express 2.0 i aplo PCI Express?

3)to CrossfireX ti diafore exei apo to aplo Crossfire?

4)Na parw kalitera mia 3870 i 4870?

Κάνε επεξεργασία στο μήνυμά σου και γράψτο στα ελληνικά γιατί θα σβηστεί.

Δημοσ.
οκ σορρυ....λοιπόν εχω εναν intel core στ 1.86 με 2 gb μνημη....Απλά επειδη 8α αγοράσω μητρική έλεγα να παρω μητρική με crossfire για να βάλω 2 X-1950....Εχω μια και 8α πάρω και άλλη μια....έτσι και αλλιως το κόστος είναι μηδαμινό....Εξηγησέ μου αν μπορείς τν διαφορά του crossfirex απο το απλό crossfire??

Με αυτό το σύστημα δεν θα παίξεις τίποτα ούτε με την 4870..πρέπει να πας σε ολική αναβάθμιση..:rolleyes:

Δημοσ.

Δεν έχει καμιά σχέση αν είναι pci 2 η 1...θα κάνεις crossfire..απλά δεν καταλαβαίνω γιατί να κάνεις κάτι που δεν θα σου αποδώσει σε τίποτα..

Δημοσ.
απλά δεν καταλαβαίνω γιατί να κάνεις κάτι που δεν θα σου αποδώσει σε τίποτα..

Kατσε ρε αδερφε...

Για πιο λογο να μην μπορει να παιξει τιποτα με 2gb ram και core 2 duo(λογικα 6300)....

Οσο για τις καρτες γραφικων..

Γνωμη μου ειναι να ξεχασεις το crossfire,πηγαινε για καμια 9800gt/hd4850 οποια σε βολευει στα χρηματα...

Δημοσ.

και γώ προτείνω μια 4850 (προσοχή πάντα στισ ψηλές θερμοκρασίες που πιάνει),ο επεξεργαστής είναι μέτριοσ αλλα αν δεν παιζει σε τεράστια αναλυση πιστεύω αντεχει, με τιποτα μην αγοράσεισ δευτερη 1950

Δημοσ.
Kατσε ρε αδερφε...

Έκανα λάθος, νόμιζα πως είναι p4 1.8..κ γι αυτό δεν έδωσα κ καμία ελπίδα..:rolleyes:

Ακόμα καλύτερα η 4850..

ο επεξεργαστής είναι μέτριοσ αλλα αν δεν παιζει σε τεράστια αναλυση πιστεύω αντεχει, με τιποτα μην αγοράσεισ δευτερη 1950

Ακριβώς, όλοι όσοι έχουν μια ιδέα από pc θα σου πουν το παραπάνω..:-)

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν αξίζει με τπτ crossfire στην συγκεκριμένη κάρτα...

πάρε μια 4850, αν έχεις ανάλυση 1680χ1050 και πάνω πάρε 4870...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, να ρωτήσω εδώ, crossfire 4870 με 1950 γίνεται?

Γιατί πρόσφατα αντικατέστησα την 1950 με μια 4870 και επειδή δεν μου πάει να την πετάξω την 1950 μπορώ να την συνδέσω μαζί? Θα δω διαφορά ή να αφήσω την 4870 μόνη της?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

thresh μια που βγηκαμε offtopic να ρωτησω και εγω: 3450 με 4670? λες να δουλεψουν μαζι? αν ναι παιζει να μειωθουν οι επιδοσεις αντι να ανεβουν?(η να μην αλλαξουν καθολου?)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...