Προς το περιεχόμενο

βοήθεια!!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το προβλημα μου ειναι σχετικο με το torrent.εδω και 3 μηνες που εχω intenet η μεγαλυτερη ταχυτητα που εχω πιασει ειναι 20 kb/s και μου φαινεται οτι ειναι υπερβολικα μικρη για συνδεση 4 mbps... χρησιμοποιω το μTorrent και το μοντεμ μου ειναι το PHILIPS CGA3600

PLEASE βοηθεια!!!!

Ευχαριστω εκ των προτερων....

Υ.Π μονο σε ενα cd που ειχα κατεβασει ειχε πιασει 300 kb/s

Δημοσ.

Από Torrent το είχες κατεβάσει το CD στα 300? Τότε μάλλον δεν έχεις πρόβλημα. Απλά τυχαίνεις σε περίεργους trackers ή πέφτεις σε ώρες αιχμής στην περιοχή σου :). Κι εμένα οι ταχύτητες κυμαίνονται τραγικά.

Δημοσ.

1)Τι isp εχεις?

2)Τι εκδοση utorrent?

3)Τι ρυθμισεις εχεις βαλει στο utorrent?

4)Εχεις κανει port forward στο ρουτερ? Το utorrent σου δειχνει οτι ειναι οκ η συνδεση (αναβει πρασινο κατω)?

Δημοσ.

σημερα που ανοιξα το μtorrent ξαφνικα απο εκει που χθες ειχε μετα βιας 22 kb/s εφτασε στα 320 kb/s.το μονο που αλλαξα ειναι το "Μεγιστος Αριθμος θεσεων ανα torrent " απο 25 που ηταν το εκανα 1

thanks παντως για την ανταποκριση σας

Δημοσ.

Το 2ο προκαλουσε το προβλημα κυριως.

Για να ρυθμισεις σωστα την ταχυτητα up/down πηγαινε options > speed guide και επελεξε την συνδεση που εχεις.

Για βελτιστες ρυθμισεις δες καποιον απο τους οδηγους που υπαρχουν στο νετ.

Δημοσ.
Το 2ο προκαλουσε το προβλημα κυριως.

Για να ρυθμισεις σωστα την ταχυτητα up/down πηγαινε options > speed guide και επελεξε την συνδεση που εχεις.

Για βελτιστες ρυθμισεις δες καποιον απο τους οδηγους που υπαρχουν στο νετ.

μπορεις να μου προτρεινεις καποιον οδηγο???

Δημοσ.

Βασικα για το δικο μου εχω καταληξει στα ιδανικα μεσω δοκιμων, εξαρταται πολυ απο το ρουτερ και την συνδεση σου οποτε δεν μπορω να σου πω τι να βαλεις για να εχεις 100% αποδοση.

Για τα βασικα κοιτα http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=204417

Αν ψαξεις στο google με utorrent guide (μοντελο ρουτερ) θα βρεις πολυ υλικο για διαβασμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...