darkus Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Καλησπερα στο φορουμ Αντιμετωπιζω ενα προβληματακι με το φαιρφοξ.Οταν μπαινω σε σελιδες οπως το youtube που περιεχει βιντεο εαν ανοιξω πανω απο 2 σελιδες κολλαει το συμπαν το συστεμ μονιτορ δειχνει 100% cpu utilization ενω το firefox ειναι το κυριως υπευθυνο για το ξεζουμισμα του υπολογιστη μου.Στα παραθυρα μπορω να ανοιξω εως και 15 tabs ταυτοχρονα χωρις να εχω τετοια προβληματα.Η αληθεια ειναι πως δε με πολυπειραζει αλλα οταν και με ενα μονο ανοιχτο παραθυρο στο youtube εχω 40% cpu utilization οταν απλα κανει streaming το αρχειο και 60% οταν το βλεπω την ωρα που κατεβαινει αυτοματως δε μπορβω να κανω και αλλες δουλειες στο backround.Δεν εχω καταλαβει τι γινεται.Εχω ενα Α64 3500+, 2 γιγα μνημη και ενσωματωμενη καρτα γραφικων nvidia 6150.Εχω τηΝ 2.0.0.16 εκδοση του firefox.Δουλευω mint 4 Daryna με gnome desktop. Εχει αντιμετωπισει κανεις καποιο παρομοιο προβλημα? Ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Συνηθισμένο πρόβλημα. Άλλαξε την έκδοση του flash σε πιο καινούργια ή πιο παλιά. Όποια σου κάτσει την κρατάς. edit:εγκατέστησε το adblock plus plugin του firefox για να σκοτώνεις όποια flash δεν σε αφορούν και δημιουργούν πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Εγκατέστησε και οπωσδήποτε την 3 έκδοση του firefox. Εχει πολύ καλύτερη συμπεριφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.