ymartz Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα παιδιά , είμαι κάτοχος του εν λόγω λαπτοπ και θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να κάνω το downgrade από Vista x86 σε XP x64 ; Ακόμα , η διαδικάσια είναι απλή αλλά οι drivers ; Το λαπτοπ φοράει τον καινούργιο P8400 64ρη προσέσσορα της Ιντελ και θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει να μου πει που να ξεκινήσω για την αναζήτηση drivers. (τα γνωστά site τα ξέρω και δεν βοήθησαν και πολύ) ΥΓ:Παρακαλώ πολύ λάβετε υπ' οψιν ότι η εν λόγω δημοσίευση δεν έγινε από noob , απλά θέλω και μία δεύτερη γνώμη.
Venisk Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Όχι, δεν αξίζει για κανένα μην επαγγελματικό λόγο να κάνεις κάτι τέτοιο.. Γιατί να πας 6 χρόνια πίσω?..
parsifal Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν. Μπράβο Venisk, well said...
udt71 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα παιδιά ,είμαι κάτοχος του εν λόγω λαπτοπ και θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να κάνω το downgrade από Vista x86 σε XP x64 ; Ακόμα , η διαδικάσια είναι απλή αλλά οι drivers ; Το λαπτοπ φοράει τον καινούργιο P8400 64ρη προσέσσορα της Ιντελ και θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει να μου πει που να ξεκινήσω για την αναζήτηση drivers. (τα γνωστά site τα ξέρω και δεν βοήθησαν και πολύ) ΥΓ:Παρακαλώ πολύ λάβετε υπ' οψιν ότι η εν λόγω δημοσίευση δεν έγινε από noob , απλά θέλω και μία δεύτερη γνώμη. Πριν ένα χρόνο είχα αγοράσει το vaio VGN-SZ450N από Αμερική και είχα το ίδιο πρόβλημα. Όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα drivers και άφησα τα vista. Αν μπορείς απάντησε μου σε κάποιες ερωτήσεις για το laptop που έχεις. 1. Έχει δεύτερη κάρτα γραφικών. 2. Η διάρκεια της μπαταρίας ποια είναι. (Η sony για το δικό μου έλεγε 5-6 ώρες και κρατάει max. 3 ώρες) 3.Έχει BD οδηγό. 4.Έχεις χρησιμοποιήσει την HDMI για να δεις HD ταινία. 5. Το πληκτρολόγιό του τι λέει. .
panos2000gr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν. Μπράβο Venisk, well said... +1 και απο μένα. Αν δεν υπάρχει σοβαρός ανυπερβλητος λόγος (εξειδικευμένο επαγγελματικό πρόγραμμα που παρουσίαζει ασυμβατότητα με τα vista) δεν υπάρχει κανένας λόγος να γυρίσεις στο παρελθόν. Από εκεί και πέρα ούτως ή άλλως θεωρώ τα Vista πολύ πιο σταθερό λειτουργικό από τα XP.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.