egalps Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Ποια ταινία έχει κατά την άποψη σας τα πιο πετυχημένα (αληθοφανή) οπτικά εφέ και ποια τα χειρότερα;
soturin Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 το transformers πρέπει να βάρεσε ταβάνι αλλά όλα είναι σχετικά, όταν γύριζαν τον king kong που δεν υπήρχαν υπολογιστές να κάνουν rendering εκείνο ήταν το ταβάνι
FilipposMD Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Τα χειρότερα που έχω δει ήταν σε αυτή την ταινία, που την έδειξε το star πριν λίγο καιρό. http://www.imdb.com/title/tt0395669/ Την πήρε το μάτι μου για κανα 5λεπτο, μου φάνηκε η χειρότερη ταινία όλων των εποχών, κοίταξα ποια είναι και... δικαιώθηκα! Στο imdb είναι η 31η χειρότερη ταινία όλων των εποχών, αχαχα. Τα εφέ είναι απερίγραπτα, πραγματικά! Πάρτε μια ιδέα: Α ρε star αθάνατο!
mclaughlin Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Lol αυτές οι ταινίες έχουν το περισσότερο γέλιο όμως τελικά. Καλύτερες από κωμωδίες κακές ποιότητας. Και μερικές είναι επίτηδες φτιαγμένες έτσι με χάλια εφέ, ηθοποιία κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.