Socom Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Γεια χαρά παιδιά. Ψάχνωντας για ένα laptop για το μεταπτυχιακό που χεκινάω σε λίγες μέρες και κοιτώντας σχεδόν παντού βρήκα αυτό εδώ το 8510w: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=110284118134&Category=177&_trksid=p3907.m29 Το οποίο με τα λίγα που ξέρω μου φαίνεται πολύ καλό laptop (αν και βγαίνει ο αντικαταστάτης του σύντομα) και η τιμή του υπερβολικά χαμηλή (αν κρίνω και από τις τιμές που έβλεπα στα ελληνικά e-shops μέχρι πρόσφατα). Ούτε έξοδα αποστολής δεν θα χρειαστεί να πληρώσω. Θα περάσω να το πάρω ο ίδιος.... Ψάχνω λοιπόν μήπως υπάρχει κάτι που βλέπετε εσείς που να δικαιολογεί την τόσο χαμηλή τιμή του? Αλλιώς σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το πάρω, μιας και δεν βλέπω κάτι που να δικαιολογεί την διαφορά στην τιμή με τα αντίστοιχων δυνατοτήτων laptops στην Ελλάδα. Ευχαριστώ πολύ
alex2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 O λόγος που πωλείται τόσο φτηνό είναι επειδή είναι από χρήστη και όχι από κατάστημα. Μπορεί να λέει ο τύπος ότι είναι καινούριο το PC αλλά δεν ξέρεις αν είναι ελαφρώς μεταχειρισμένο,κλεμμένο ή οτιδήποτε άλλο. Πάντως ο seller έχει καλή βαθμολογία. Αντιλαμβάνεσαι ότι όταν κάποιος σου πουλάει κάτι καινούριο στην μισή τιμή από οποιονδήποτε άλλο, τότε κάποιο λάκκο έχει η φάβα.
Socom Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Είμαι κι εγώ στραβός. Μέσα στον ενθουσιασμό για την τιμή δεν παρατήρησα κάτι πολύ σημαντικό που το γράφει καθαρά ο τύπος: FRENCH MODEL with French keyboard (AZERTY), French version of Vista Business, French software and French instructions. Οπότε το ενδιαφέρον κάνει φτερά... ήταν όντως πολύ καλό για να μην πάσχει κάπου... Πάμε για τις ακριβές λύσεις...
kotetsi Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 French model: Ε, και; French keyboard: Αν εγκαταστήσεις την αγγλική γλώσσα το πληκτρολόγιο θα συμπεριφέρεται σαν QWERTY. French version of Vista: Δεν ξέρω αν οι Γάλλοι είναι τόσο σωβινιστές πια, στην Ιταλία όμως (όπως και στην Ελλάδα) οι υπολογιστές αυτοί προσφέρονται με Αγγλικά και Ιταλικά (Ελληνικά) Windows και διαλέγεις στην πρώτη εγκατάσταση ποια γλώσσα θέλεις. Κάτι τέτοιο πιστεύω ότι ισχύει και για το γαλλικό μοντέλο. French software: τι το θέλεις το software; Δεν υπάρχει άλλωστε κάτι το ιδιαίτερο που συνοδεύει το μοντέλο. Αυτό που με ανησυχεί εμένα είναι ότι στις διάφορες φωτο δείχνει τόσο το 8510w όσο και το 8710w με τη 17άρα οθόνη και το full keyboard με numpad αλλά θεωρώ ότι απλά πήρε φωτό από το net και ό,τι έκατσε. Τελικά, μήπως να το ξανασκεφτόσουν;
Socom Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μπα, με φοβίζουν πολύ τα γαλλικά. Σκέψου να μην έχει την επιλογή που λέμε.... Θα χω πετάξει 530 λίρες! Επίσης όπως είπε ο alex2005, κάτι βρωμάει στην όλη υπόθεση. Δεν γίνεται να το πουλάει τόσο φθηνά ο τύπος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.