Προς το περιεχόμενο

Αναγνώριση καινούργιου σκληρού

stavrospix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Έχω πρόβλημα με την αναγνώριση ενός καινούργιου σκληρού από τα Windows XP SP2. Στο PC έχω ήδη ενα σκληρό Seagate SATA 250GB και πήρα τώρα και ένα ακόμη Seagate SATA 320GB. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ στο BIOS και στη Διαχείριση Συσκευών βλέπει το καινούργιο σκληρό στη Διαχείριση δίσκων δεν τον βλεπει ώστε να τον κάνω partition και format. Οποιος μπορεί ας μου πει τι μπορώ να κάνω;

• Super Moderators
Δημοσ.

Control Panel->Administrative Tools->Computer Managements->Disk Management

ορίζεις partition και κάνεις format από εκεί...

Δημοσ.
Control Panel->Administrative Tools->Computer Managements->Disk Management

ορίζεις partition και κάνεις format από εκεί...

ThReSh η διαδρομή που λες είναι η Διαχείρηση δίσκων (στα ελληνικα) που λεω πιο πάνω αλλά δεν τον βλέπει τον σκληρό. Τώρα όσο αφορά το Partiτion Magic το έβαλα και όταν ξεκινάει βγάζει to μήνυμα <<Error Init file: Error 100 Partition table is bad>> και δεν ανοίγει. Μήπως έχει πρόβλημα ο σκληρός και να τον πάω πίσω;

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω και γω το ιδιο προβλημα με εναν 500 WD.Τον βλεπει το bios αλλα δεν εμφανιζεται στο My Computer και στο Disk management.Παρολα αυτα εμφανιζεται στο Add Hardware Wizard....Καμια βοηθεια? :(

• Moderators
Δημοσ.

Εχουν ηδη πει τα παιδια πιο πανω.

Εγω σημερα εβαλα εναν 640GB και τον εκανα φορματ με το Acronis Disk Director.

Δημοσ.

με το cd των windows ξεκινας εγκατάσταση των windows,μολις τελειωσει η εγκατασταση κανεις επαννεκινηση, και σου βγαζει ποιο λειτουργικο θελεις να δουλεψεις δυλαδη 2 επιλογες λειτουργικων αφου εχεις 2 δισκους.οποιο διαλεξεις διαλεγεις και τον δισκο που θελεις να δουλεψεις= αν αυτο εννωεις!!

υ.γ:tην εγκατασταση των win την κανεις στο δισκο που δεν εχει windows

Δημοσ.

Ευχαριστω αλλα δεν θελω να κανω εγκατασταση windows...Τα εχω ηδη στον αρχικο σκληρο δισκο...Απλα για δεδομενα τον θελω...

Δημοσ.
Εχω και γω το ιδιο προβλημα με εναν 500 WD.Τον βλεπει το bios αλλα δεν εμφανιζεται στο My Computer και στο Disk management.Παρολα αυτα εμφανιζεται στο Add Hardware Wizard....Καμια βοηθεια? :(

Δοκίμασε να τον βάλεις σε ένα άλλο pc και δες αν εμφανίζεται στο Disk management. Αλλιώς τι να πω φταιει ο δίσκος?

Δημοσ.

...όπως λέει ο antonl, έλεγχο πρώτα και μετά write zeros με το data life guard της WD από το site της (μέσω floppy). Mετά initialize μέσα από τo disk management των win, και format. AN δεν έχει πρόβλημα ο δίσκος.

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια,το προβλημα λυθηκε με την εγκατασταση του western digital data lifeguard tools.Τον βρηκε, εκανε format και ολα καλα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...