stavrospix Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα παιδιά. Έχω πρόβλημα με την αναγνώριση ενός καινούργιου σκληρού από τα Windows XP SP2. Στο PC έχω ήδη ενα σκληρό Seagate SATA 250GB και πήρα τώρα και ένα ακόμη Seagate SATA 320GB. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ στο BIOS και στη Διαχείριση Συσκευών βλέπει το καινούργιο σκληρό στη Διαχείριση δίσκων δεν τον βλεπει ώστε να τον κάνω partition και format. Οποιος μπορεί ας μου πει τι μπορώ να κάνω;
Nauseas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Βάλε το partition magic ή κάποιο αντιστοιχο πρόγραμμα διαχείρισης δίσκων και φόρμαρέ τον απο εκεί
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Control Panel->Administrative Tools->Computer Managements->Disk Management ορίζεις partition και κάνεις format από εκεί...
stavrospix Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Control Panel->Administrative Tools->Computer Managements->Disk Management ορίζεις partition και κάνεις format από εκεί... ThReSh η διαδρομή που λες είναι η Διαχείρηση δίσκων (στα ελληνικα) που λεω πιο πάνω αλλά δεν τον βλέπει τον σκληρό. Τώρα όσο αφορά το Partiτion Magic το έβαλα και όταν ξεκινάει βγάζει to μήνυμα <<Error Init file: Error 100 Partition table is bad>> και δεν ανοίγει. Μήπως έχει πρόβλημα ο σκληρός και να τον πάω πίσω;
4saken Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Εχω και γω το ιδιο προβλημα με εναν 500 WD.Τον βλεπει το bios αλλα δεν εμφανιζεται στο My Computer και στο Disk management.Παρολα αυτα εμφανιζεται στο Add Hardware Wizard....Καμια βοηθεια?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Εχουν ηδη πει τα παιδια πιο πανω. Εγω σημερα εβαλα εναν 640GB και τον εκανα φορματ με το Acronis Disk Director.
4saken Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δοκιμασα το συγκεκριμενο προγραμμα αλλα δεν τον βλεπει τον δισκο... Καμια αλλη ιδεα?
GIANNIS400 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 με το cd των windows ξεκινας εγκατάσταση των windows,μολις τελειωσει η εγκατασταση κανεις επαννεκινηση, και σου βγαζει ποιο λειτουργικο θελεις να δουλεψεις δυλαδη 2 επιλογες λειτουργικων αφου εχεις 2 δισκους.οποιο διαλεξεις διαλεγεις και τον δισκο που θελεις να δουλεψεις= αν αυτο εννωεις!! υ.γ:tην εγκατασταση των win την κανεις στο δισκο που δεν εχει windows
4saken Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Ευχαριστω αλλα δεν θελω να κανω εγκατασταση windows...Τα εχω ηδη στον αρχικο σκληρο δισκο...Απλα για δεδομενα τον θελω...
antonl Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν έχει η WD κάποια tools στο site της για έλεγχο των σκληρών δίσκων;
markelos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Εχω και γω το ιδιο προβλημα με εναν 500 WD.Τον βλεπει το bios αλλα δεν εμφανιζεται στο My Computer και στο Disk management.Παρολα αυτα εμφανιζεται στο Add Hardware Wizard....Καμια βοηθεια? Δοκίμασε να τον βάλεις σε ένα άλλο pc και δες αν εμφανίζεται στο Disk management. Αλλιώς τι να πω φταιει ο δίσκος?
washcloud Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 ...όπως λέει ο antonl, έλεγχο πρώτα και μετά write zeros με το data life guard της WD από το site της (μέσω floppy). Mετά initialize μέσα από τo disk management των win, και format. AN δεν έχει πρόβλημα ο δίσκος.
4saken Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Ευχαριστω παιδια,το προβλημα λυθηκε με την εγκατασταση του western digital data lifeguard tools.Τον βρηκε, εκανε format και ολα καλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.