Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με joomla,δεν με συνδεει στο admin menu!

snik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,ειμαι νεος στο joomla εφτιαξα μια σελιδα στον υπολογιστη μου την δοκιμασα και μετα την ανεβασα σε εναν σερβερ.Ολα καλα μεχρι στιγμης το σαιτ δουλευε μια χαρα αλλα οταν παω να συνδεθω σαν admin ωστε να φτιαξω τα αρθρα δεν με εβαζε με τιποτα,μολις εβαζα username και pass με εβγαζε σε μια κενη σελιδα.

Προσπαθησα αρκετες φορες αλλα ματαια,αν βαλω λαθος κωδικο ομως με βγαζει κανονικα στην σελιδα λαθους μονο με τα σωστα δεν δουλευει.

Εψαξα σε κατι φορουμ και επεσα πανω σε αυτο εδω http://byet.net/showthread.php?t=7170 αλλα δεν καταλαβα ακριβως τι πρεπει να κανω για να φτιαξει.Αν καποιος εχει καμια ιδεα θα του ημουν ευγνωμον.

Δημοσ.

το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω που βρισκονται αυτα τα error logs στο πανελ του web-server δεν ειδα κατι.Με το αρχειο htaccess γινεται τιποτα;Λιγο που το κοιταξα δεν εβγαλα ακρη...θα βοηθουσε να το ανεβασω εδω να μου πειτε αν δειτε καποιο προβλημα;

Δημοσ.

Ανέβασέ το αν και δεν νομίζω το πρόβλημα να είναι στο .htaccess

Γιατί δεν επικοινωνείς με το webhost σου; Αυτός κοιτώντας τα logs μπορεί να σου πει ακριβώς που είναι το πρόβλημα.

Δημοσ.
Καλησπερα παιδια,ειμαι νεος στο joomla εφτιαξα μια σελιδα στον υπολογιστη μου την δοκιμασα και μετα την ανεβασα σε εναν σερβερ.Ολα καλα μεχρι στιγμης το σαιτ δουλευε μια χαρα αλλα οταν παω να συνδεθω σαν admin ωστε να φτιαξω τα αρθρα δεν με εβαζε με τιποτα,μολις εβαζα username και pass με εβγαζε σε μια κενη σελιδα.

Προσπαθησα αρκετες φορες αλλα ματαια,αν βαλω λαθος κωδικο ομως με βγαζει κανονικα στην σελιδα λαθους μονο με τα σωστα δεν δουλευει.

Εψαξα σε κατι φορουμ και επεσα πανω σε αυτο εδω http://byet.net/showthread.php?t=7170 αλλα δεν καταλαβα ακριβως τι πρεπει να κανω για να φτιαξει.Αν καποιος εχει καμια ιδεα θα του ημουν ευγνωμον.

Γειά χαρά,

χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, ήμουν σε αυτήν την εταιρεία που είσαι και έφυγα...

Ο λόγος; Είχα προβλήματα με το joomla... Γενικώς η Ελλάδα είχε πρόβλημα προσβασιμότητας και κάτι άλλα που μου είχαν πει. Αυτό έγινε πέρσυ. Δεν ξέρω αν καλυτέρεψαν τα πράγματα αλλά καλό θα είναι να κοιτάξεις και κάτι άλλο αν θέλεις ένα καλό joomla site.

Δημοσ.

θα κοιταξω συντομα να βρω hosting καπου αλλου,προς το παρων εκανα μια προσπαθια να το στησω κατευθειαν στον server και οχι στον υπολογιστη μου και μετα να το ανεβασω.Μεχρι τωρα φενεται να λειτουργει,τωρα αν μου βγαλει προβλημα καπου μετα δεν ξερω θα δειξει.Να ρωτησω και κατι αλλο σαν αρχαριος για backup του site αρκει να κανω export την βαση δεδομενων η θελει και κατι αλλο;

Δημοσ.
θα κοιταξω συντομα να βρω hosting καπου αλλου,προς το παρων εκανα μια προσπαθια να το στησω κατευθειαν στον server και οχι στον υπολογιστη μου και μετα να το ανεβασω.Μεχρι τωρα φενεται να λειτουργει,τωρα αν μου βγαλει προβλημα καπου μετα δεν ξερω θα δειξει.Να ρωτησω και κατι αλλο σαν αρχαριος για backup του site αρκει να κανω export την βαση δεδομενων η θελει και κατι αλλο;

για το joomla site σου καλό να είναι να κρατήσεις και ό,τι module, component, plugin κλπ που έχεις εγκαταστήσει, καθώς με τη βάση δεδομένων δεν κρατιούνται αυτά. Θα πρέπει να τα κάνεις εγκατάσταση όταν επαναφέρεις το site σου.

Πολύ χρήσιμο το backup της βάσης αλλά όχι μόνο του.

Αν σου επιτρέπει ο host κράτα backup όλο το site. Έτσι έχεις τα πάντα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...