Προς το περιεχόμενο

Direct-X 10

Deorum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Διαβασα κατι στην προηγουμενη σελιδα για DirectX 10.1 και πως εινα μουφα για τα XP...

Εγω δηαδλη που τωρα πηρα καινουργιο συστημα (θα το εχω την Τριτη) με Ati 4850 να μην βαλω 10.1? Γιατι??

δεν παίζει DX10.1 (ούτε DX10) στα XP, για αυτό έγραψα ότι είναι μούφα, η κατάσταση δλδ...

αν θες να τρέχεις τα παιχνίδια σε DX10 (10.1) πρέπει να βάλεις Vista

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν γίνεται να μπει (και να δουλεύει σωστά) DX10 και μετά στα Win XP...είτε νόμιμα είτε παράνομα...

Δημοσ.

Το site της MS πάντως κάνει genuinity check πριν απο direct-X 10 upgrade.

Το θέμα είναι υπάρχει κάποιος που να έχει dx 10.1 και στο dxdiag να του γράφει 10.1 και όχι 10?

Ή μήπως όλοι εμείς έχουμε 10.1 και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι ακόμα?

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

εγω πέρασα dx10 στα χπ μου και για την ώρα είναι τέλεια μπόμπα μιλάμε.οταν κανει μπαμ τα λέμε. εντάξει είναι αγνώστου προελεύσεως και κατα την εγκατάσταση έβγαλε αλαμπουρνέζικα να ναι καλά η εικόνα του σκληρού δίσκου στον δεύτερο σκληρό. θα τη χαρώ όσο δουλεύει.

Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού.

• Super Moderators
Δημοσ.

εφόσον βγήκαν τα Windows 7, αδίκως πλέον να το ψάχνει κάποιος ακόμα και αν υπάρχουν ελπίδες

δοκίμασες να τρέξεις κάποιο dx10 game?

Δημοσ.

Λοιπόν πήγα γιουτουμπ και πληκτρολόγησα directx 10 for xp και στα ινφο το βίντεο βρήκα ακόμα καλύτερη directx 10 και την εγκατέστησα και ολα καλά. αυτή τη φορα εγγραφε Αγγλικά κατά την εγκατάσταση και Ρώσικα στους όρους χρήσης. Εγώ το κανα το πείραμα και ησίχασα. τώρα το nfs ζωντάνεψε.(DirectX_10_RC2_Fix_3). cpu 3.2. gpu nividia 6200 turbocache. motherboard Foxconn (ετσι γράφει). Γειά.

• Super Moderators
Δημοσ.

η 6200 δεν υποστηρίζει DX10, ακόμα και Vista/Seven να είχες δεν πρόκειται να έτρεχε το game σε DX10 mode...

αν άλλαξε το πως φαίνεται το game κάτι άλλο θα φταίει...

Δημοσ.
[...]τώρα το nfs ζωντάνεψε.(DirectX_10_RC2_Fix_3). cpu 3.2. gpu nividia 6200 turbocache[...]

η 6200 δεν υποστηρίζει DX10, ακόμα και Vista/Seven να είχες δεν πρόκειται να έτρεχε το game σε DX10 mode...

Όπως λέει και η nvidia στο επίσημο site η σειρά GF6 είναι dx9.

Επίσης η nvidia αναφέρει

GeForce 8 Series GPUs are the first shipping DirectX 10 GPUs, and are the reference GPUs for DirectX 10 API development and certification.
δλδ η σειρά GF8 είναι η 1η που υποστηρίζει dx10.

αν άλλαξε το πως φαίνεται το game κάτι άλλο θα φταίει...

Αυτό πιστεύω κι εγώ. Ίσως κάποια αναβάθμιση στου drivers της nvidia.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...