staytrue Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 έχω ήδη 5 γάτες και 2 σκυλάκια και δεν χωράμε! την Βρηκα δίπλα στα νεκρα αδερφάκια της πριν 2 μηνες, την εμβολιασα και της έκανα αποπαρασιτωση ειναι 4 μηνών , οποιος ενδιαφερετε ας επιοινωνησει:6938117816 ή ας την προωθησει όπου νομίζει σας ευχαριστω πολύ ολους κι εγώ και η τσικίτα.
Chrisxxx Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 WOW! super γατι! Δυστυχως δεν εχω κηπο και δεν μπορω να το βαλω μεσα στο σπιτι γιατι δεν ηθελα να την περιορισω...
staytrue Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 ειναι μουσουδα και πολυ παιχνιδιαρα... αλαλ ειναι αποκλειτσικα για μεσα στο σπιτι..καθοτι ειναι περιεργη και θελει να τρωει τα παντα... και τα δερφακια της απο αυτο πηγαν...απο φολα.. αυτη την γλειτωσε με μια ατροπινη και κονακιον... παντος σευχαριστω για την καλη σου προθεση!!!!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Οι γατες (ιδιαιτερα οι θυληκες) ειναι κατα κανονα ζωα που δεν θα λυπηθουν ιδιαιτερα αν δεν εχουν εξωτερικο χωρο. Βολευονται ανετα με το χωρο του σπιτιου. Αυτο βεβαια δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν ευθυνες κατα την υιοθετηση της ή οτι δεν χρειαζεται αρκετη φροντιδα ή οτι δεν πρεπει να τηρουνται καποιοι κανονες που αφορουν την υγεια της, την διατροφη της, την υγιεινη της κλπ.. Πολυ συμπαθες το γατακι στη φωτο παντως.
SpyrosR Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δυστυχώς δε μένω μόνος στο σπίτι οπότε... ζορίζει το θέμα αιλουροειδές. Προσωπικά έχω τρέλα με τα γατιά... αλλά έχω χάσει τόσα, που δε βάζω άλλο σε κήπο. Μόνο αν έμενα σ'επαρχία, αλλά μέχρι τώρα είμαι "περήφανος" κάτοικος Αθηνών. Ο κάτις σου είναι υπέροχος πάντως. Ελπίζω να βρεθεί σύντομα κάποιος άνθρωπος.
staytrue Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 ευχαριστω... απο κρητη εισαι??? ετσι λεμε το γατι στο χωριο μου κατι...κατις..
SpyrosR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ προσωπικά όχι, αλλά λόγω οικογενείας... έχω καταβολές απ'τη μισή Ελλάδα. Δοκίμασε να δημοσιεύσεις στις Αγγελίες - Χαρίζονται του myCat.gr. Εκεί είναι πιο εύκολο να βρεις σπίτι για τη μικρούλα, παρά σε τεχνολογικό forum.
staytrue Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 ειμαι στο mycat ως havana εκει ολοι εχουμε καμια δεκαρια γατες, ενω σε ενα τεχνολογικο φορουμ εχω περισσοτερες πιθανοτητες να βρεθει καποιος χωρις γατα που θα ηθελε να την υιοθετησει....
staytrue Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 τιποτα στα αζητητα η τσικίτα... ουτε ενα τηλεφωνημα...
TNT1982 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 φοβερη γατουλα...αν δεν ειχα την μπουμπουκα και τον νιονιο στανταρ θα την υιοθετουσα...γμτ..ακου εκει ουτε ενα τηλεφωνημα..αλλα πανε και πληρωνουνε περιουσιες στα πετσοπς...
Filos19 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Τέτοιο γατί και δεν πουλήθηκε ακόμα??? Έλεος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.