Προς το περιεχόμενο

κάρτα γραφικών ως 40 euro

weirdo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εννοώ ότι το σύστημα είναι σαφώς παλιό τεχνολογικά , όμως με καλύπτει απόλυτα στις εν γένει ανάγκες μου , αν εξαιρέσουμε το full HD. Για αυτό και η ερώτησή μου σχετικά . Δεν ενδιαφέρομαι για καινούργιο σύστημα τώρα. Αν δεν υπάρχει δυνατότητα μόνο μέσω αλλαγής της κάρτας γραφικών να βλέπω full HD, εξαιτίας ανεπαρκούς cpu ,τότε θα επιλέξω μάλλον τη λύση ενός ανεξάρτητου media player λ.χ. της w.d. , σαφώς πιο οικονομική επιλογή από ότι μια νέα σύνθεση pc.Απλώς ρώτησα, αν στην παρούσα σύνθεση μια πιο δυνατή κάρτα γραφικών θα έκανε τη διαφορά ... Πάνω σ'αυτό θα ήθελα μια υπεύθυνη απάντηση από κάποιον που γνωρίζει ..Ευχαριστώ !!

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να και ενα δικό μου βιντεάκι με την χ850 να παίζει το φετινό 2k10.

Νομίζω πως το τόπικ ανοίχτηκε για φθηνοκάρτα για το 2k09 εξάλλου.

[ame]

[/ame]

Αλαφρύ μου φάνηκε ακόμα και με AA 2x. Θα δοκιμάσω και με 4χ κάποια στιγμή να δω αν θα ψοφάει.

Το υπόλοιπο pc είναι αρκετά up to date βέβαια αν εξερέσεις την ποσότητα της Ram.

Πάντως και οι 4650-4670 είναι πολύ καλά value for money.

Απλά η X850 κοστίζει όσο μια οικογενειακή pizza.:P

Και crossfire αμα θες να σπάσεις πλάκα την κάνεις με κάτω απο 40ευρό.:lol::lol::lol:

Δημοσ.
Να και ενα δικό μου βιντεάκι με την χ850 να παίζει το φετινό 2k10.

Νομίζω πως το τόπικ ανοίχτηκε για φθηνοκάρτα για το 2k09 εξάλλου.

Αλαφρύ μου φάνηκε ακόμα και με AA 2x. Θα δοκιμάσω και με 4χ κάποια στιγμή να δω αν θα ψοφάει.

Το υπόλοιπο pc είναι αρκετά up to date βέβαια αν εξερέσεις την ποσότητα της Ram.

Πάντως και οι 4650-4670 είναι πολύ καλά value for money.

Απλά η X850 κοστίζει όσο μια οικογενειακή pizza.:P

Και crossfire αμα θες να σπάσεις πλάκα την κάνεις με κάτω απο 40ευρό.:lol::lol::lol:

όπως προειπα θελω να βαλω 2 καρτες απλα και μονο για να δω πως ειναι... δεν με καιει να εχω τρελες καρτες σε ενα τετοιο ρημαδι pc... Το θεωρω καλυτερο, να ξερω τι παιζει, αν αξιζει κλπ. απο το να παω να στησω τωρα pc με sli και να μου βγει παπαρια... Θα ψαξω στο ναυτιλο γι'αυτη που λες αν και κανα 2 ATI που ειχα παρει δεν με ειχαν ξετρελανει κιολας αλλα αυτη φαινεται ωραια (και φθηνη...) :-)

Η ερωτηση μου ειναι, θα παιξουν sli (η crossfire οπως σκατα το λενε) στη συγκεκριμενη μητρικη; τι θα χρειαστω (ειχε ενα sli bridge στο κουτι νομιζω)...;

Αν δεν πραγματοποιησω τελικα αυτό που σκεφτομαι θα καταληξω στην Palit ME 49E απο το plaisio

Δημοσ.

Οχι πρέπει να αγοράσεις κάρτες nvidia για sli, και crossfire δεν γίνεται σε μητρική nvidia.

Απο το video που είδες δεν ικανοποιήθηκες???

Μια μονή χ850 κολλάει μια χαρά με τον AMD 3500 που εχεις.

Οτιδήποτε άλλο είναι σπατάλη.

Μάζεψε κανένα ψιλό να το αλλάξεις ολο κάποια στιγμή.

Θα ψαξω στο ναυτιλο γι'αυτη που λες αν και κανα 2 ATI που ειχα παρει δεν με ειχαν ξετρελανει κιολας αλλα αυτη φαινεται ωραια (και φθηνη...)

Τι κάρτες είχες που δε σε ικανοποίησαν. 9550 SE ή καμιά Χ300 να φανταστώ.

Η συγκεκριμένη δε είναι σαν αυτές που είχες πάρει.

Αν ξέρεις τι να πάρεις και αποφεύγεις τα πολύ φθηνά μοντέλα που είναι τσεκουρωμένα και πνιγμένα μέχρι αηδίας μια χαρά είναι και η ATI.

Και ας είμαι fan της nv.

Αν δεν πραγματοποιησω τελικα αυτό που σκεφτομαι θα καταληξω στην Palit ME 49E απο το plaisio

Να μην την πάρεις γιατί και sli να την κάνεις (κάτι τέτοιο σε βλέπω να σκέφτεσαι) τις επιδόσεις μιας μονής 4650 δε θα τις πιάσεις με αυτή την κάρτα...

Δημοσ.

ναι η Χ300 ηταν η καρτα που στηθηκε αρχικα το μηχανημα, ηταν αθλια, μετα εβαλα την 6600 κ εκανα τη δουλεια μου για τοσα χρονια... Βασικα βλεποντας οτι εχει φραγκα η δουλεια το σκεφτομαι και για αναβαθμιση...

Αλλα καμια nvidia μουσειο σε τετοια τιμη δεν παιζει...; Θελω να το υλοποιησω μωρε το sli (ναι ειμαι ξεροκεφαλος...xaxa)

btw μια χαρα παιζει το nba...

Δημοσ.

Eαν δεν βαριεσαι να πηγαινεις μεχρι το στοκ στο πλαισιο κ εισαι κ λιγακι τυχερος ολο κ καμια 8600gt/gts θα βρεις στα χρηματα που λες...

Δημοσ.
Eαν δεν βαριεσαι να πηγαινεις μεχρι το στοκ στο πλαισιο κ εισαι κ λιγακι τυχερος ολο κ καμια 8600gt/gts θα βρεις στα χρηματα που λες...

Δεν εχω πλαισιο στην περιοχη μου και αποτι ξερω δεν στελνουν... :-( Εριξα μια ματια κ στο e-shop...μπουρδες... Μαλλον θα το αδησω ως εχει... :rolleyes:

Δημοσ.

Θελω να αναβαθμισω ενα συστημα με on board καρτα κ ειμαι αναμεσα απο της παρακατω χωρις μεγαλες διαφορες τιμων.

GIGABYTE HD4550 512MB (64) pasiv 1xDVI DDR3 600/1600

MSI N9400GT-MD1G (NV 9400GT,DDRII 1GB,128bit,DVI) 550/1000

GIGABYTE 210GT 512MB (128) aktiv 1xDVI HDMI DDR2 650/800

MSI R4650-MD512 (DDR2 512MB,HDMI,DVI,D-SUB,FAN) 600/1000

Μαλλον με βλεπω να επιλεγω αναμεσα απο την 210gt κ την 4650 αλλα δεν ξερω ποια!

Δημοσ.
Δεν εχω πλαισιο στην περιοχη μου και αποτι ξερω δεν στελνουν... :-( Εριξα μια ματια κ στο e-shop...μπουρδες... Μαλλον θα το αδησω ως εχει... :rolleyes:

Φιλε για κοιτα κ αυτηΠιστευω μια χαρα ειναι η τιμη.

Σκεφτομαι να την παρω κ εγω με τον 3500 που εχω αν κ ειμαι αναμεσα και σε αυτη

Δεν ξερω ποια ειναι καλυτερη.

Δημοσ.

Η 4650 ειναι πολυ καλυτερη απο gt210(aka 9400gt)...

Αλλα για λιγα περισσοτερα ευρω (~55) και το επιτρεπει και το τροφοδοτικο σου πας καρφι για 9600gt.

Eαν παλι εχεις κανενα 350αρη πας για 4670(~55ευρω)...

Δημοσ.

Hello

Και εγώ ψάχνω κάτι αντίστοιχο (εννοώ φτηνό, μέχρι 50 ευρώ...)

Έχω ένα παλιό συστηματάκι που μόλις του έβαλα 7 και θέλω να παίζω και κανα Fifa...

Αυτή την στιμγή έχει πάνω μια ενσωματωμένη στην Motherboard Gefroce 6150SE..

Τι μου προτείνετε;;; Επίσης η motherboard έχει PCIexpress θύρα... Άρα λογικά οι PCIe 2.0 δεν κάνουν ε;;; Ή μήπως κάνουν και αυτές;;

thnx

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...