Προς το περιεχόμενο

superleague χωρίς nova;

patrickdrd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να βρεις για να παρεις το σημα?Δε σε καταλαβα sorry...

Οσο για την εξαρτηση απο το pc,δεν υπαρχει..Αγοραζεις απλα τον αποκωδικοποιητη dreambox και δεν εξαρτασαι απο τπτ....Εαν τωρα σε βολευει καποια αλλη λυση καλως..Μια προτσαη εκανα.

Δημοσ.

Από τη στιγμή που οι περισσότεροι από εσάς δίνετε πιο πολλά από 100 ευρώ το μήνα για τσιγάρα, νομίζω τα 60 ευρά της nova για να έχεις 2 κανάλια της προκοπής, είναι σταγόνα στον ωκεανό. Πιο πολύ η ταλαιπωρία δηλαδή με όλες αυτές τις παγανίες. Προσωπική μου άποψη.

Δημοσ.

1) Πρεπει να κοψουμε το καπνισμα....μεχρι τοτε 100+60 οπως λες 160.

2) Τα 60 ευρω ειναι εξωπραγματικο ποσο για τοσο λιγα καναλια και ελευθερα!!!! ET1 ,NET,Mega Ant1, απτη στιγμη που ειναι ελευθερα, δε θα πρεπε να χρεωνονται απο τη νοβα... και ομως τα χρεωνει ολα. Γιαυτο μετα απο 3-4 χρονια συνδρομητης, los boulos.

Τσεκαρε τιμες και υπηρεσιες πακετων εξωτερικου.

Δημοσ.

Τσεκαρε τιμες και υπηρεσιες πακετων εξωτερικου.

Αυτό συμβαίνει γιατί όταν ευνοήσεις έναν, βοηθάς ώστε να δημιουργηθούν κι άλλοι, ώστε να υπάρξει ανταγωνισμός, ώστε να υπάρχουν καλύτερες τιμές. Όταν προσπαθείς να τον κλέψεις το αντίθετο συμβαίνει. Τσέκαρε τιμές και υπηρεσίες πακέτων του εξωτερικού.

Τα ελεύθερα κανάλια που προσφέρει απλώς είναι ένα extra κίνητρο για όσους μένουν εκτός Αθηνών. Ξεφορτώνονται τις κεραίες και τα χιόνια μια και καλή. Αλλά βεβαίως παραδέχομαι ότι το PVR είναι κορυφαίο μαραφέτι που αξίζει τα φράγκα του.

Δημοσ.

το θέμα είναι άλλο,

όπως έγραψα και στο αρχικό post,

σε καμία περίπτωση (κατά την γνώμη μου πάντα) δεν αξίζει να πληρώνεις για 2 ή 3 ματς (άντε 4) τον μήνα τα 30+ ευρώ,

χρόνος δεν υπάρχει για περισσότερα

όπως και να χει η νόβα εκμεταλλεύεται το μονοπώλιο και δεν αξίζει τα λεφτά της πάλι κατά την γνώμη μου,

για αυτό και ψάχνω για πιο φτηνή (και εύκολη) λύση

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι πριν 5 χρόνια για ένα ντέρμπι ξεκίνησα την συνδρομή. Τώρα όμως συνήθισα στο... national geographic. Το πακέτο είναι πολλά περισσότερα από 2 ματς το μήνα, αλλά που έτσι κι αλλιώς πλήρωνα τα εισιτήρια του αγώνα στο ίδιο κόστος για 3 ώρες διασκέδασης.

Δημοσ.

Εδώ πληρώνω 50 ευρώ κινητό που τα περισσότερα τηλέφωνα είναι αέρα πατέρα.

Πιστεύω πως αξίζει τον κόπο να βάλει κάποιος νόβα γιατί έχει τα πάντα να δεις.Πλέων στην ελεύθερη τηλεόραση δεν υπάρχει ούτε μία αθλητική εκπομπή που να κάτσει να την δει κάποιος και να μην ρίξει χρ....ες.

Εγώ το σκέφτομαι να βάλω γιατί έχει και ξένα πρωταθλήματα που αξίζει να τα δεις και έχει και το C.L.

Είναι όμως πως το βλέπει κάποιος.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα θα ήθελα αν κάποιος μπορεί να στείλει ένα pm,με λεπτομέριες για το πως μπορώ να δω live ελληνικό πρωτάθλημα γιάτι δεν μπορώ να βρω άκρη μόνος με αυτά τα site που δώσατε.

Δημοσ.
;2298025']Ενα δορυφορικο κατοπτρο + εναν dreambox 500αρι = περιπου 200 - 220 ευρω.

Adsl να υπαρχει απο 'κει και περα και ολα τα αλλα ειναι ευκολα.;)

Εγώ μπορώ να έχω περισσότερες πληροφορίες για το τι ακριβώς θα χρειαστώ από εξοπλισμό (με links καταστημάτων ει δυνατόν) για τα παραπάνω?

Έχει κάνει ένα φιλαράκι μου την παραπάνω μαγκιά και βλέπει όλα τα πρωταθλήματα + nova εντελώς free, βρίσκοντας τις συχνότητες μέσω internet, αλλά ο εξοπλισμός του κοστίζει πολύ παραπάνω από τα 220? που αναφέρθηκαν (1,80 πιάτο + 4 μάτια, άρρωστος.)

Δημοσ.

@Erwdios: Κοιτα ειναι αναλογα τι εχεις σκοπο να κανεις.Για παραδειγμα και μ'ενα 80αρι πιατο (80cm) νοβα εχεις μια χαρα απο πλευρας σηματος(και ενα ματι σε Hotbird εννοειται).Απο κει και περα εαν θες και αλλες συχνοτητες τοτε ανεβαινεις σε διαμετρο κατοπτρου και αν θες και αλλους δορυφορους τοτε σιγουρα ανεβαζεις το κοστος (μηχανακι ή πολλαπλα ματια μπροστα)

Βεβαια τα 220 (περιπου) τα ανεφερα εχοντας στο νου μου 1.20 cm πιατο (με την προϋποθεση οτι η εγκατασταση θα γινει απο εσενα).Απο 'κει και περα οπως σου 'πα θες εναν dreambox και μια συνδεση adsl..Α και ορεξη για ψαξιμο.;)

Y.Γ.:Ριξε μια ματια http://www.digitshop.gr/index.php?act=viewProd&productId=207 . Ειναι ο taiwaneζικος κλωνος του dreambox σε αρκετα καλη τιμη.

Δημοσ.

Πως μπορούμε να ξέρουμε αν είναι όντως γνήσιο ή όχι?

Με μια αναζήτηση που έκανα στο σκρούτζ κάποια λέγανε πως δεν είναι γνήσια.

Πιάνει και άλλα κανάλια εκτός από τα κλασικά που πιάνει το Νόβα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...