TASOS60 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Ένα φιλαράκι που έχει φαρμακείο με είπε ότι χρειάζεται ένα καινούργιο λαπτοπ για το μαγαζί. Σκεφτείτε ότι θα χρειάζεται να δουλεύει πολλές ώρες. Σκέφτομαι για toshiba η σειρά a300 είναι πολλή καλή από ότι διάβασα. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905236 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905228 Έχετε να προτείνεται τίποτα άλλο. Ευχαριστώ.
manosone Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Καλησπερα.Μιας και δεν θα το χρησημοποειει για να γραφει μονο απο οτι καταλαβα,σχεδον οποιο και να παρει θα τον βλεψει.Τωρα αν ειναι να δωσει τοσα λεφτα και τα 2 που δειχνεις ειναι πολυ καλα.
michalis2610 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Έχετε να προτείνεται τίποτα άλλο. Ευχαριστώ. Εχουμε έχουμε!!! Οι φορητοί που σκέφτεσαι είναι too much για τη χρήση που θα κάνει ο φίλος σου στο φαρμακείο. Ο δεύτερος αν και παλαιότερο μοντέλο αξίζει μονο και μονο για τα 4 χρόνια εγγύηση αλλά και πάλι είναι πάρα πολλά τα 1000 ευρω. Προτίνω επαγγελματικό φορητό για επαγγελματική χρήση! Αγοράζεις το IBM Lenovo ThinkPad R61i με 500 ευρώ ή αν κάνετε αγορές από εξωτερικό υπάρχει με 530 ευρώ λιγο καλύτερη έκδοση αλλά με γερμανική διάταξη στο πληκτρολόγιο (δεν είναι τίποτα φοβερό απλά αλλάζει τα πλήκτρα Z και Υ(?) είναι αντίθετα). Αυτά...
TASOS60 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Καλό ακούγεται. Έχω ακούσει για τα dell και τα IBM είναι επαγγελματικά μηχανήματα, με προτίμηση στην dell γιατί έχει καλύτερο service. Αλλά δεν έτυχε να δουλέψω με τέτοια μηχανήματα. Μπορείτε να με πείτε γιατί είναι καλυτέρα από τα άλλα?? Έχει καλύτερο πληκτρολόγιο?? Σκεφτόμουν για toshiba για να μπορεί να παίζει κανένα παιχνίδι να βλέπει καμία ταινία.
mkyprian Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 αν δινει τα 1000 ευρο... να παρει το Α300-15Β...τοχω εγω και το αφηνω και δουλευει παμπολλες ωρες... ειναι μια χαρα.
panos2000gr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Σκεφτόμουν για toshiba για να μπορεί να παίζει κανένα παιχνίδι να βλέπει καμία ταινία. Αν προλαβαινει να παρακολουθεί ταινίες και να παίζει παιχνίδια, το βλεπω για κλείσιμο το φαρμακείο. To IBM που σου προτεινανε είναι ποιοτικό, σταθερό και πολύ προσιτό στην τιμή. Από εκεί και πέρα ακόμη καλύτερο είναι να ψαχτείς με desktop που σαφώς είναι προτιμότερη και πιο αξιόπιστη λύση για επαγγελματική χρήση.
michalis2610 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Καλό ακούγεται. Έχω ακούσει για τα dell και τα IBM είναι επαγγελματικά μηχανήματα, με προτίμηση στην dell γιατί έχει καλύτερο service. Θα μπορούσε να κάνει και μια σύνθεση στη Dell, να έχει και next business day service στο φαρμακείο, αλλά ανεβαίνει πολύ το κόστος χωρίς ιδαίτερο λόγο κατά την άποψή μου. Μπορείτε να με πείτε γιατί είναι καλυτέρα από τα άλλα?? Έχει καλύτερο πληκτρολόγιο?? Είναι καλύτερης ποιότητας κατασκευή γενικά. Το καλύτερο πληκτρολόγιο που μπορείς να βρεις σε φορητούς κτλ. Οι επαγγελματικές σειρές στερούνται "φρου-φρου και αρώματα" προς όφελος της ποιότητας-εργονομίας-χρηστηκότητας. Οχι οτι τα toshiba που έγραψες είναι άσχημα, κάθε άλλο, απλώς προορίζονται για άλλου είδους χρήση. Σκεφτόμουν για toshiba για να μπορεί να παίζει κανένα παιχνίδι να βλέπει καμία ταινία. Γκουχ, γκουχ...πως το είπες αυτό...κανένα παιγνίδι...έτσι εξηγείται η επιλογή σου. Εντάξει και στο ΙΒΜ θα βλέπει άνετα ταινίες/βίντεο δεν τίθεται θέμα, αλλά για παιγνίδι μόνο τα βασικά...αλλά παιγνίδι στο φαρμακείο...πάλι too much το βρίκω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.