Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα σκληρού??? Η άλλο???

visions2008

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα σε ολους νεος στο forum και με το εξης προβλημα

εδω και λιγες μερες οταν χρησιμοποιω το 2 σκληρο 120Gb που τον εχω μονο σαν αποθηκευτικο μεσο (τα winxp και προγραμματα ειναι στον 1) για αναπαραγωγη mp3 η video πεφτει η αποδοση

να σας δωσω ενα παραδειγμα οταν παιζει ενα mp3 δεν ακουγετε καλα σαν να χανει στροφες ασ πουμε αν ηταν βινυλιο και μολις παω να κανω καποια αντιγραφη η επικοληση στον σκληρο τοτε παιζει παρα πολυ αργα το player κανοντας διακοπες εχω δοκιμασει και με winamp και gom και media pl και τα ιδια παρομοιως και σταvideo ενω αν κανω play απο τον 1 σκληρο δεν παρουσιαζετε κανενα προβλημα ευχαριστω και sorry για το μεγαλο θεμα

Δημοσ.

Καλησπερα.Και εμενα μου το εκανε αυτο προσφατα αλλα δεν το πολυεψαξα και το φορμαρα(για διαφορους λογους).Τωρα μπορει να ειναι λιγο μνημη,λιγο να τρεχουν πολλα services κτλ.

Δημοσ.

Εμενα πιο πολυ για προβλημα μνημης μου ακουγεται.ΠΟση μνημη εχεις?Οι σκληροι ειναι πολυ παλιοι?Τσεκαρε τις διεργασιες που τρεχουν στο παρασκηνιο

Δημοσ.

έχω μνήμη 768 (256+512) και ο σκληρός που παρουσιάζει πρόβλημα τον έχω Κανά χρόνο

backup έχω κάνει γιατί πριν ένα μήνα περίπου όταν είχα προσπαθήσει να των ανοίξω μου είχε βγάλει ο Byte και μετά από επανεκκίνηση μου επανήλθαν τα 80Gb δεδομένων ευτυχώς

και αυτό που παρατήρησα στις διεργασίες είναι ότι το Explorer.exe χρησιμοποιεί μέχρι και 90% cpu όταν συμβαίνει ενώ τα αλλά είναι φυσιολογικά επίπεδα

και βγαίνει και στον τερματισμό καμία φορά ότι τρέχει το Explorer.exe

Δημοσ.

δοκίμασε κάποιο πρόγραμμα που διαβάζει το S.M.A.R.T. του δίσκου για information (πχ Everest, Hard Disk Sentinel, HDD Healthguard) να δεις αν έχει κάποιο πρόβλημα . Μπορεί να φταίνε κ τα windows

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά σήμερα πάλι μου εξαφανίστηκε ο επίμαχος σκληρός

πήγα στην διαχείριση υλικού επέλεξα ανίχνευση και αλλαγές υλικού

τον βρήκε αμέσως και από εκείνη την στιγμή δεν μου παρουσιάζει το πρόβλημα

τι είναι αυτό πάλι

Ευχαριστώ πολύ για όλες τις συμβουλές

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...