Lucky Luke Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Έχω 2 προβλήματα αυτή τη στιγμή με το συγκεκριμένο router. 1. Παρ' όλο που χρησιμοποιοώ ως κύριο browser τον Firefox μερικές φορές χρειάζεται να χρησιμοποιήσω και τον Internet Explorer αλλά δυστυχώς χρησιμοποιώντας το linksys δε μπορώ να μπω σε κάποια σελίδα. Με το sagem fast 800 που είχα δοκίμασα και έμπαινε μια χαρά. Αυτό το πρόβλημα μόνο με τον ΙΕ συμβαίνει. Αυτό που κάνει είναι συνήθως να μετατρέπει τη διεύθυνση που του δίνω (π.χ. google.gr) σε http:/// δηλαδή σαν να μου σβήνει αυτό που έγραψα. Κάποιες άλλες φορές αντί για αυτή την κενή διεύθυνση βγάζει ένα μεγάλο link που σε παραπέμπει στο live search αλλά και πάλι δε δείχνει τίποτα στο κεντρικό παράθυρο. Καμιά ιδέα κανείς; 2. Ακολούθησα τις οδηγίες από το portforward.com αλλά και πάλι δεν έχω καταφέρει να συνδέσω τον yahoo messenger. Έχει κανείς άλλος αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα;
tsakonas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Περιεργα πραματα.... μηπως εχεις αλλαξει κατι μεσα στις ρυθμισεις του wag200? Δοκιμασε καντου reset και αστα ολα στο default εκτος WPA/WPA2.
Lucky Luke Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Πραγματικά περίεργα. Δοκίμασα να λειτουργήσω τα ίδια προγράμματα στο ίδιο σύστημα αλλά σε διαφορετική εγκατάσταση windows σε άλλο partition και δούλεψαν μια χαρά. Εννοείται χωρίς να αλλάξω τις ρυθμίσεις του router. Το ίδιο και όταν το συνέδεσα με ένα laptop (εκεί δοκίμασα μόνο τον ΙΕ που ήταν ήδη εγκατεστημένος). Επίσης απεγκατέστησα και επανεγκατέστησα το firewall (Comodo) μήπως είχε γίνει καμιά λανθασμένη ρύθμιση εκ παραδρομής αλλά και πάλι τα ίδια. Δοκιμασε καντου reset και αστα ολα στο default εκτος WPA/WPA2. Να αναφέρω ότι το λειτουργώ μέσω ethernet. Το wireless το έχω απενεργοποιημένο.
tsakonas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Ωραια, αρα δε φταιει το ρουτερ...αρα φταινε τα windows ....τι πρωτοτυπο χαχαχα! Δοκιμασες μετα απο restart χωρις το comodo? Μηπως με restore επανελθει? Αλλιως reboot k repair.
Lucky Luke Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δοκίμασα και χωρίς το comodo έχοντας ενεργοποιημένο όμως το firewall των windows. Restore θα ήθελα να το αποφύγω γιατί δεν ξέρω σε ποια ημερομηνία ακριβώς θα πρέπει να κάνω και επιπλέον δεν ξέρω αν θα δουλέψει σίγουρα. Παρ' όλο που το router το έχω ένα μήνα περίπου τα προγράμματα δεν τα είχα δοκιμάσει αρχικά για να δω αν δουλεύουν, επομένως με το restore μπορεί να χαθεί αρκετή δουλειά χωρίς αποτέλεσμα. Αν υπάρχει καμιά άλλη πρόταση καλώς αλλιώς μάλλον θα αρχίζω να μετακομίζω σιγά σιγά στην άλλη εγκατάσταση των windows που έχω. Πάντως ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 δυσκολο να βρεις τι εχει γινει οποτε κανε ενα restore point και δοκιμασε να γυρισεις πισω αλλιως μετακομιζεις.με αλλο browser?μηπως κολλησες κανα spyware?
Lucky Luke Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Με Firefox, όπως ανέφερα και πάνω, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αυτό είναι το περίεργο... Για spyware δε νομίζω. Τεστάρω κάθε τόσο με το spybot και δεν έχει βρει κάτι αλλά θα το ξανατσεκάρω.
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 restore στα default τον ιντερνετ explorer.
Lucky Luke Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Σωστός! Πήγα λοιπόν στα Internet Options προκειμένου να τις κάνω όλες default μία μία και τι είδα; Στη ρύθμιση για τους proxy servers (με την οποία έκανα πειράματα παλιότερα) είχε ξεμείνει μία διεύθυνση ενός proxy. Η κίνηση ανακατευθυνόταν σε αυτή την διεύθυνση και γι' αυτό δε γινόταν σωστά η ανάλυση των ονομάτων των διευθύνσεων. Εντωμεταξύ γιατί αυτό δε δημιουργούσε πρόβλημα στο modem αλλά μόνο στο router ακόμα να το καταλάβω... Απενεργοποιώντας αυτή την διεύθυνση δούλεψε ο IE και ως δια μαγείας και ο yahoo messenger. Καλά αυτό πάλι πώς έγινε; Με τις ρυθμίσεις του IE μπαίνει ο messenger; Τέλος πάντων, με αυτή μόνο την αλλαγή λύθηκε το πρόβλημα. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!
poulinos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 δεν μπαινει απο τον ie explorer κανονικα ο Yahoo messenger.και το msn messenger εχει δικο του proxy αν θες να βαλεις σε δικες του ρυθμισεις.οσο γιατι γινετε με ρουτερ και οχι με modem δεν ξερω.αφου λυθηκε ολα οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.