Mr V Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Παιδια οπως λεει και ο τιτλος ψαχνω ενα βιβλιο το οποιο να εχει 5-6 τεστ gia proficiency of cambridge.μονο τεστ θελω για να εξασκιθω λιγο οπως θα ειναι και στις εξετασεις.... μαζι και τις λυσεις της κασετας και των τεστ για να δω τα ποσοστα μου στο τελος. Σας ευχαριστω προκαταβολικα.
bolec Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 CPE Past Papers από ΕΒC publishing ακριβώς ίδια με τις εξετάσεις, όλα τα parts , για να βγάλεις και ποσοστά και οτι άλλο θελεις
Mr V Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 σε ευχαριστω πολυ φιλε μου εχει και τις λυσεις μεσα ή τις αγοραζω ξεχωριστα?
alt10 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 νομιζω πρεπει να παρεις το teachers book που εχει τις λυσεις
Mr V Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 δηλαδη να παρω και το κανονικο και το teacher book?
bolec Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 EBC publishing. Για τις λύσεις πρέπει να πάρεις το teacher's book αν και έχω μια υποψία οτι μπορείς να τις βρείς και στο site της εταιρείας
gtsamour Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Με τη διαφορά ότι το teacher's book δεν μπορεί να το πάρει ο καθένας.... το δίνουν μόνο σε άτομα που είναι δηλωμένα σαν καθηγητές Αγγλικής.
alt10 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 βασικα το δινουν σε ατομα που εχουν παρει επαρκεια ... αλλα και εγω που δεν εχω παρει ακομα μου το εδωσαν οταν εδινα proficiency... πηγαινε σε βιβλιοποωλειο της γειτωνιας και ζητα ευγενικα πχ πες οτι δεν εχει μαζι την επαρκεια και τετοια ...
iwannam Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 για michigan κατι καλο? να κατεβασω βιβλια μεσω ιντερνετ ξερει κανεις?
bolec Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Για Michigan εγώ προτείνω τα Final Practice Tests της Piniaris από Νew edition
phsonia Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδια οπως λεει και ο τιτλος ψαχνω ενα βιβλιο το οποιο να εχει 5-6 τεστ gia proficiency of cambridge.μονο τεστ θελω για να εξασκιθω λιγο οπως θα ειναι και στις εξετασεις....μαζι και τις λυσεις της κασετας και των τεστ για να δω τα ποσοστα μου στο τελος. Σας ευχαριστω προκαταβολικα. Υπάρχουν και ξεχωριστά past papers των proficiency από το βιβλιοπωλείο FLORAS COSMOS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.