Προς το περιεχόμενο

cambridge tests proficiency

Mr V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια οπως λεει και ο τιτλος ψαχνω ενα βιβλιο το οποιο να εχει 5-6 τεστ gia proficiency of cambridge.μονο τεστ θελω για να εξασκιθω λιγο οπως θα ειναι και στις εξετασεις....

μαζι και τις λυσεις της κασετας και των τεστ για να δω τα ποσοστα μου στο τελος.

Σας ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

CPE Past Papers από ΕΒC publishing

ακριβώς ίδια με τις εξετάσεις, όλα τα parts , για να βγάλεις και ποσοστά και οτι άλλο θελεις

Δημοσ.

EBC publishing. Για τις λύσεις πρέπει να πάρεις το teacher's book αν και έχω μια υποψία οτι μπορείς να τις βρείς και στο site της εταιρείας

Δημοσ.

Με τη διαφορά ότι το teacher's book δεν μπορεί να το πάρει ο καθένας.... το δίνουν μόνο σε άτομα που είναι δηλωμένα σαν καθηγητές Αγγλικής.

Δημοσ.

βασικα το δινουν σε ατομα που εχουν παρει επαρκεια ... αλλα και εγω που δεν εχω παρει ακομα μου το εδωσαν οταν εδινα proficiency... πηγαινε σε βιβλιοποωλειο της γειτωνιας και ζητα ευγενικα πχ πες οτι δεν εχει μαζι την επαρκεια και τετοια ...

Δημοσ.
Παιδια οπως λεει και ο τιτλος ψαχνω ενα βιβλιο το οποιο να εχει 5-6 τεστ gia proficiency of cambridge.μονο τεστ θελω για να εξασκιθω λιγο οπως θα ειναι και στις εξετασεις....

μαζι και τις λυσεις της κασετας και των τεστ για να δω τα ποσοστα μου στο τελος.

Σας ευχαριστω προκαταβολικα.

Υπάρχουν και ξεχωριστά past papers των proficiency από το βιβλιοπωλείο FLORAS COSMOS.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...