tstolt Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Γεια χαρά, έχω πάρει εδω κ 2 βδομάδες το macbook το άσπρο. Τελευταία έχω πρόβλημα με την κάμερα του, καθώς πολλές φορές με το που ανοίγω το macbook το φως της κάμερας είναι αναμμένο κ όταν ανοίγω το photo booth δείχνει μαύρο.Μέχρι τώρα λυνόταν με ένα restart, αλλά του χω κάνει ήδη κάνα 2-3 και το φωτάκι δε σβήνει. Από το login items δεν υπάρχει κάτι που να εκκινεί την κάμερα με το που κάνω boot. Τι φταίει? Softwre η hardware είναι η πιθανότερη αιτία? Thx
Thresher Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Αν δεν σου είναι κόπος κάνε ενα Install απο την αρχή μήπως διορθωθεί. Αν όχι πήγαινε το για service
driger Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 κι εγώ ήχα προβλημα αλλα με το λειτουργικό του ακ οσ εχω το είτσ τι σι πι3300 και του εχω βάλει λειτουργικό ι φοουν και μου έκανε κατι τετοιο αλλα του διεγραψα τη μνήμη και του το ξαναέβαλα απο την αρχή επισης λενε οτι αφτο το λειτουργικο ενω εκινοι λενε οτι τρεχει μακ οσ αν γράψεις στη γγουγγλε θα βρεις οτι δεν τρεχει ακριβως μακ οσ για διαφορουσ λογους γρηγορης 15 χρονών
charoui Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 κι εγώ ήχα προβλημα αλλα με το λειτουργικό του ακ οσ εχω το είτσ τι σι πι3300 και του εχω βάλει λειτουργικό ι φοουν και μου έκανε κατι τετοιο αλλα του διεγραψα τη μνήμη και του το ξαναέβαλα απο την αρχή επισης λενε οτι αφτο το λειτουργικο ενω εκινοι λενε οτι τρεχει μακ οσ αν γράψεις στη γγουγγλε θα βρεις οτι δεν τρεχει ακριβως μακ οσ για διαφορουσ λογους γρηγορης 15 χρονών εσύ φιλε γράψε σε greeklish, τα ελληνικά σου με κούρασαν περισσότερο...:confused:
dali13gr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 εχω δισλεξία Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον ελληνικό ορθογράφο που υπάρχει για τον Firefox για να σε βοηθάει στην ορθογραφία. Στο θέμα μας: Λίγο δύσκολο να έβαλες το λειτουργικό του iPhone στο HTC 3300 γιατί δεν μπαίνει. Όσον αφορά στο πρόβλημα του φίλου, μου φαντάζει πρόβλημα software και όχι hardware. Πρόβλημα hardware θα ήταν αν δεν άναβε καθόλου η κάμερα. Είσαι up-to-date από λειτουργικό; Κάνε και repair permissions+restart και αν δεν δεις φως, κάνε ένα clean install.
tstolt Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Το software είναι updated. Έκανα κ repair permissions αλλά δε διορθώθηκε. Δε το κάνει συνέχεια, αλλά αρκετά συχνά. Όταν λες clean install τι εννοείς? Με το cd του Leopard?
Don.Matis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Εφ' όσον έχεις ακόμα εγγύηση tstolt δοκίμασε όπως είπε και ο dali13gr μια καθαρή εγκατάσταση ναι με το cd του Leopard (αφού πρώτα πάρεις φυσικά backup τυχόν αρχεία σου) και αν δεν διορθωθεί το πρόβλημα τότε πρέπει να το πας για service...
Snolly Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Κάποια άλλη εφαρμογή την ανάβει κατά την εκκίνηση και δεν το έχεις πάρει γραμμή.
illudium36 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια χαρά, έχω πάρει εδω κ 2 βδομάδες το macbook το άσπρο. Τελευταία έχω πρόβλημα με την κάμερα του, καθώς πολλές φορές με το που ανοίγω το macbook το φως της κάμερας είναι αναμμένο κ όταν ανοίγω το photo booth δείχνει μαύρο.Μέχρι τώρα λυνόταν με ένα restart, αλλά του χω κάνει ήδη κάνα 2-3 και το φωτάκι δε σβήνει. Από το login items δεν υπάρχει κάτι που να εκκινεί την κάμερα με το που κάνω boot. Τι φταίει? Softwre η hardware είναι η πιθανότερη αιτία? Thx Φιλε και εγω ειχα το ιδιο προβλημα, μην αγχωνεσε δες εδω http://timothyli.wordpress.com/2007/02/22/solution-to-macbook-isights-green-screen-problem/ Εμενα παντως διορθωθηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.