Προς το περιεχόμενο

CoolerMaster V8

johzaf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

55? για αερόψυξη είναι πολλά.

Επίσης αν σκοπεύεις να κάνεις overclocking, καλύτερα να πας σε νερό.

Τα review για αερόψυξη είναι κάπως υποκειμενικά γιατί μεγάλο ρόλο παίζει το κουτί και η εσωτερική του διαρύθμιση.

Δημοσ.

Βασικά δεν με ενδιαφέρει άμεσα το o/c υπάρχει ένας AMD opteron 175 και θέλω κρύο επεξεργαστή με όσο το δυνατόν ύσυχο σύστημα ψύξης.

Δημοσ.

Η V8 δεν αξιζει τα λεφτα της, μονο εμφανισιακα ειναι καλη.

Για καλες επιδοσεις παρε μια ultra 120 ή αν σκεφτεσαι το κοστος μια xigmatek 1283, ειναι καλυτερη απο την V8 και 20? φτηνοτερη.

Δημοσ.

ναι την είδα την V10 σαν τούβλο είναι, τελικά ίσως δεν αξίζει τόσα πολλά λεφτά να δώσεις για αερόψυξη. Ισως βέβαια με ξύνει η τσέπη μου μια και σε full load ο opteron ανεβάζει μέχρι τους 55 βαθμούς.

Δημοσ.

Δεν την ξέρω καθόλου αυτή την ψύκτρα πάντως να topάρει στα 55 μην τρώγεσαι με τα ρούχα σου, μια χαρά θα είσαι. Εκτός αν θέλεις κάτι πιο ήσυχο, οπότε πας σε αυτή που είπα, είναι ήσυχη και κρύα ...αρκεί να την χωράει το κουτί σου!

Δημοσ.
Νομίζω ότι δεδομένης της εποχής, οι 55C είναι μια χαρά για full load.

Θα συμφωνήσω μαζί σου. Επίσης η ψύκτρα είναι πολύ ακριβή καλύτερα να πήγαινες σε μια Ultra 120 Exstreme που και αξίζει τα λεφτά της και είναι πιο φτηνή.

Δημοσ.

Και που να δείτε και την V12....ξεκινάτε να μετράτε heatpipes...XD

cooler_master_v12.jpg

:confused:...τι τέρας είναι αυτό ρε παιδιά????

Πάντως αυτή την στιγμή την καλύτερη σχέση αξία/κόστος την έχει με διαφορά η Xigmatek 1283. Με 34euro παίρνεις high riser ψύκτρα με direct heatpipe contact , ΚΑΙ αθόρυβο PWM fan πολύ καλής ποιότητας.

Δημοσ.

Overkill :-( δεν έχουν τι άλλο να βγάλουν πια και αντιγράφουν η μία την άλλη με την διαφορά οτι γίνονται όλο και πιο τερατώδες και με τιμές που φτάνουν το 50% μια entry level υδρόψυξης....

Θα συμφωνήσω μαζί σου. Επίσης η ψύκτρα είναι πολύ ακριβή καλύτερα να πήγαινες σε μια Ultra 120 Extreme που και αξίζει τα λεφτά της και είναι πιο φτηνή.

η Xigmatek 1283 έχει βγει καλύτερη σε πάτημα κλπ κλπ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Θα συμφωνήσω μαζί σου. Επίσης η ψύκτρα είναι πολύ ακριβή καλύτερα να πήγαινες σε μια Ultra 120 Exstreme που και αξίζει τα λεφτά της και είναι πιο φτηνή.

+1ειναι πραγματικα παρα πολυ καλη ψυκτρα ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...