Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα έκδοσης τιμολογίων/αποδείξεων

Finn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας φίλος θέλει να σουτάρει την ταμειακή απ το μαγαζί του και ενδιαφέρεται για ενα λογισμικό εύχρηστο με το οποίο θα εκδίδει τιμολόγια για τους πελάτες του.Φυσικά μιλάμε πάντα για νόμιμο προιόν το οποίο θα μπορέσω ν αγοράσω online ή απο κάποιο κατάστημα.

Οποιος έχει να προτείνει κάτι ας απαντήσει please

Δημοσ.
Ένας φίλος θέλει να σουτάρει την ταμειακή απ το μαγαζί του και ενδιαφέρεται για ενα λογισμικό εύχρηστο με το οποίο θα εκδίδει τιμολόγια για τους πελάτες του.Φυσικά μιλάμε πάντα για νόμιμο προιόν το οποίο θα μπορέσω ν αγοράσω online ή απο κάποιο κατάστημα.

Οποιος έχει να προτείνει κάτι ας απαντήσει please

Η μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη εταιρία στο χώρο νομίζω ότι είναι η http://www.protech.gr/

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Εμπορική διαχειριση

http://www.logistis.gr/default.asp?pid=21

Είσαι σίγουρος ότι παίζει σε Linux; Στη σελίδα Προδιαγραφές Συστήματος του site, άλλα λέει:

Λειτουργικό σύστημα :

Windows (98, 98 SE, Mιmillennium, 2000, XP, 2003, Vista)

Γλώσσα : Αγγλικά ή Ελληνικά

Δημοσ.

Έως αδύνατο να βρεις. Λύση είναι ίσως το DOSBox, που τουλάχιστον στα παλαιότερα λογιστικά προγράμματα, όχι windows, δε βρίσκω λόγο να μη δουλέψει.

Δημοσ.

Δες ακριβώς πάνω από το αρχικό μήνυμά σου. Το θέμα κατά τ' άλλα είναι παλιό και ήρθε πάλι στην «επιφάνεια» μόνο λόγω του post #4.

Δημοσ.

Άντε και βρήκες σε linux, ποιός θα στο σετάρει; Εκτός αυτού υπάρχει πιθανότητα να σου ζητήσει η εφορία κλειστή αποθήκη... Εγώ έχω το manager next της singular.

Δημοσ.

Όχι σε linux δεν παίζει γιατί δεν είναι μόνο το πρόγραμμα το ίδιο είναι και ο φορολογικός μηχανισμός που από οσο ξέρω δεν υπαρχει κάποιος που να υποστηρίζει linux.

Δημοσ.

μπορειτε να δειτε και τα Compiere / Adempiere. Ειναι απο τα λιγα που δουλευουν και σε linux. Και φορολογικοι μηχανισμοι υπαρχουν που δουλευουν σε linux (οχι ολοι - δυο ειναι που εχουν drivers - αλλιως υπαρχει και η λυση μεσω wine)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...