vounisios Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 χρησιμοποιούσα rapget, αλλά δεν έπιανε ποτέ μάξιμουμ ταχυτητας! Από όταν χρησιμοποίησα internet download manager, υπάρχει μεγάλη διαφορά προς το καλύτερο!!! Απλά, τα λινκς πρέεπει να τα κάνεις copy-paste σε ένα αρχείο txt,και από εκεί να τα φορτώνεις στο IDM! Καλημερα.Το Rapget τις τελευταιες μερες μου εχει σπασει τα νευρα.Ενω μου πηγαινε καλα...Μικρες ταχυτητες στο κατεβασμα[15-20],παλιοτερα πεταγε,& εδω & 3-4 μερες σε μια Ελληνικη ταινια με εχει συνεχεια στο Waiting-5 λεπτα & αντε παλι απο την αρχη. Με το IDM πως κατεβαζουμε? Κανω copy-paste τα αρχεια.ΟΚ ? Τα πηγαινω στο Notepad,save as-δινω ονομα-μετα στο IDM & Tasks>Import>From IDM export file.Τα εβαλα με αυτο τον τροπο αλλα τιποτα.Μια βοηθεια.Καποιο λαθος κανω...Ευχαριστω πολυ.
antreaslam Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 πάντως , το μοναδικό που μου δίνει σχεδόν όλη την ταχυτητα που μπορώ, είναι το internet download manager (IDM 5.12 k 5.14). (και σταθερό μεν, αλλά όχι με το μάξιμουμ της ταχύτητας, ήταν το rapget)
Lomar Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 παίδες μια ερώτηση σχετικά με το jdownloader και με premium account. όλα λειτουργούν μια χαρά, μόνο που κατεβάζει ανα 2 ταυτόχρονα, δλδ μόλις τελειώσει το ενα απο τα δύο πρώτα πχ, ξεκινάει το 3ο, μετά μόλις τελειώσει το 2ο ξεκινάει το 4ο, ενω παράλληλα συνεχίζεται και το 3ο, κοκ. ξέρει κανείς πως μπορώ να το κάνω να κατεβάζει, ανα 10 πχ; πάντως σε σχέση με 4-5 άλλα που δοκίματα (rapget, flashget κτλ) είναι μακράν το καλύτερο, απλό στη χρήση, άμεσο, εύχρηστο και πιάνει απίστευτα καλές ταχύτητες! thnks in advance!
accipio Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Μια σκέψη: Βρες στην ενότητα Download/Network και στην καρτέλα Downloadcontrol, το Number of Chunks/Download, ρύθμισέ το σε κάτι παραπάνω από το προκαθορισμένο και δες τι θα γίνει.
Lomar Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Μια σκέψη: Βρες στην ενότητα Download/Network και στην καρτέλα Downloadcontrol, το Number of Chunks/Download, ρύθμισέ το σε κάτι παραπάνω από το προκαθορισμένο και δες τι θα γίνει. φίλε μου πέτυχε! πολύ σωστός! για όποιον άλλο ενδιαφέρεται, η ακριβής διαδρομή είναι: extras -> configuration (ή F11) -> κάτω αριστερά επιλέγουμε το "Advanced Configuration" (αν δεν βρίσκουμε πουθενά την καρτέλα "Downloadcontrol") -> τα παραπάνω βήματα που πρότεινε ο accipiod. φοβερό, ταχύτατο και άμμεσο προγραμματάκι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.