Προς το περιεχόμενο

MTV Greece

kiriak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το πιο λογικο ειναι οτι το ποστ θα μεταφερθει καθως δεν εχει καποια στοιχειωδη περιγραφη η ειδηση ετσι ωστε να ειναι υποψηφια για 1η σελιδα :-)

Δημοσ.

Καλό σημάδι είναι πάντως,πως εκπέμπει σε 16:9(και ας μην έχω τέτοια tv)

Αν βγάζει στον αέρα και HD,τότε θα χαιρόμαστε ακόμα περισσότερο(εκτός και αν βγάλει ο Χ'ΦλώροΓιάννης τέτοια βίντεο)

Δημοσ.
Καλό σημάδι είναι πάντως,πως εκπέμπει σε 16:9(και ας μην έχω τέτοια tv)

Αν βγάζει στον αέρα και HD,τότε θα χαιρόμαστε ακόμα περισσότερο(εκτός και αν βγάλει ο Χ'ΦλώροΓιάννης τέτοια βίντεο)

ρε που πηγε το θεικο σου τοπικ??

Δημοσ.

λοιπον πρωτες εντυπωσεις!!!

ειδα ολο το καουντ νταουν στο τελος.ωραια εισαγωγη!!με παρα πολλα ονοματα να λενε you are watching mtv greece!!και τι καλυτερο απο ενα λαιβ peppers!!μας εφτιαξε βραδυατικα!!

επιτελους βαζει λιγα ελληνικα.αναλογια 1:10 και λιγες διαφημισεις προς το παρον.πολυ καλες εντυπωσεις!

δειχνει και πολυ l.p. οποτε ογικο να μαρεσει!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλα δεν χανετε τιποτα...

σειρες 3-4 χρονων...

κ το καλυτερο η νοβα εβαλε το ελληνικο πανω στο ευρωπαικο!!!:P

Δημοσ.

η νόβα φίλε μου έβγαλε το ευρωπαικό επιδεί απαγορευτηκε απο τη χωρα παργωγης του mtv you know.....επιδει κάθε χώρα δεν μπορεί να μεταδίδει συγχρώνος το mtvinternational και το mtv(greek) της ........γι'αυτό......

Δημοσ.

ειναι σταντε αυτο?

μηπως εννοουν για τα επιγεια οτι δεν μπορουν να εχουν 2μτβ ?ενα το ευρωπαικο κ ενα τοπικο?

στην δορυφορικη/καλωδιακη πληρωνεις...οποτε απο την στιγμη π εβγαλαν το international καναλι κανονικα επρεπε να αφαιρεσουν κ ενα ποσο γιατι το ελληνικο μτβ ειναι φρεε.

νομιζω οτι οπως ηταν στην νοβα δεν χαλαγε κανεναν(to mtv base)Ειχε μεταγλωτιση μονο σε αυτα που ηταν σε επαναληψη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...