Προς το περιεχόμενο

EVGA 9800GTX ή CONNECT3D 4870SVGA ?

kirious

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν του δινω σημασια αλλα βουιζει στο κεφαλι μου.... :P

και προτιμας να καις τα ματια σου απο τα λιγοτερα fps που βγαζει η καρτα σου για να μην εχεις θορυβο :-D

Δημοσ.

Παιδια, την γυρισα την καρτα στο ΠΛΑΙΣΙΟ, μου κανανε πληρη επιστροφη (εις ολοκληρων της αξιας της) και εδωσα κατι ακομα και πηρα την 9600GT EVGA υπερχρονισμένη απο την μανα της (μου ειπαν οτι αυτη ειναι καλυτερη απο αυτην που ειχα), οσο για την 9800GTX που ηθελα δυστυχώς τελειωσε, δεν την προλαβα στο καταστημα. Την έστησα λοιπον την καινουργια και ολα μια χαρα, επαιξα καμια ωρα vegas 2 χωρις μαυρες οθονες.

Οφειλω να ομολογήσω οτι ητανε πολυ εξυπηρετικοί στο ΠΛΑΙΣΙΟ.

Δημοσ.

Δεν πείρες κάτι δυνατότερο από αυτό που είδη είχες...τώρα όμως τελείωσε αφού την αγόρασες..δεν νομίζω το πλαίσιο να δέχεται επιστροφή για αλλαγή..

Δημοσ.

Παιδια δεν ηθελα και τιποτα τρομερο, εγω και με την 8800 ευχαριστημενος ημουνα απλα..χαλασε, τωρα με την 9600 μια απο τα ιδια, βασικα εμενα δεν με ενδιαφερουν οι τρομερες επιδοσεις αλλα το αθορυβο και το οσο λιγοτερο θερμοβορο και αντε το πολυ καμια αναλυση 1280 χ ..., αν ειναι να παω για κανενα γαμ@@ τα pc τοτε θα την ψαξω αλλιως ( εχω δωσει στο παρελθον "2003" 550 ευρω για καρτα, αλλα τοτε ητανε αλλες εποχες), απλα θα μπορουσα με τα ιδια λεφτα να παρω μια ΑΤΙ 4850, ομως δεν μου βγηκε τελικα και ξαναπηρα nVIDIA.

Ευχαριστω παντως για την βοηθεια, παιδια.

Δημοσ.

βεβαια το οτι δεν το ειχαν στο καταστημα δεν σημαινει τιποτα, μπορω "αφου εχω σαν καταναλωτης το δικαιωμα να παω κατι πισω σε μια βδομαδα για αλλαγη χωρις αυτο να παρουσιαζει καποιο προβλημα" να την γυρισω να πιστωσουν τον λογ/μου και να παραγκειλω απο το ιντερνετ την 9800gtx, τι λετε για αυτο ?

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι πες ότι δεν έμεινες ικανοποιημένος από το προϊόν και θες να το επιστρέψεις για να παρεις κάτι άλλο...

Δημοσ.

θα παω σε αλλο καταστημα, άλλωστε νιωθω και λιγο βλακας (περισοτερο για αυτο) γιατι αγορασα την evga 9600gt 175 ευρω, ενω στο ιντερνετ εχουν τοσο την 9800gtx :o

παντως οτι το πιστωτικο ελεγε 140 ευρω (τιμη που ειχα αγορασει την 8800gt)αυτο το ειδα με τα ματια μου και εδωσα αλλα 35 για να παρω μια καρτα που στο δικο τους ιντερνετ την εχουν 110 ευρω(αλλης μαρκας βεβαια αλλα το ιδιο κανει).

Αλλο παλι και τουτο, καλα στα καταστηματα γινετε "ληστεια" !!!

αν τελικα τελείωσε γενικως η 9800gtx, να παρω την 4850ΑΤΙ η ειναι με την 9600 μια ή αλλη ?

Δημοσ.

Ρε παιδια, εξηγήστε μου κατι, πως γινετε η 8800gt αφου σε ολα οσα εχω δει τα test να εχει διαφορα απο την 9600gt (καλυτερη η 8800 απο την 9600) και στο 3dmark06 στο pc μου να εχει σκορ η 9600gt = 10755 και η 8800gt = 10555 ?

Υπαρχει καμια λογικη εξηγηση, η τρωμε παραμυθι ?

Δημοσ.

Εγω θα ελεγα πως ειναι ισαξιες σε επιδοσεις και οχι καλυτερη καποια απο τις 2.

200 ποντοι διαφορα ειναι απολυτα φυσιολογικο margin ακομα και στο ιδιο συστημα αν το τρεξεις πολλες φορες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...