Προς το περιεχόμενο

EVGA 9800GTX ή CONNECT3D 4870SVGA ?

kirious

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε hellavagabond πόσα σου δίνει η nvidia για το viral marketing που κάνεις? Στείλε μου PM γιατί φαίνεται εύκολη δουλειά.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ποσα σου δινει η ΑΤΙ για να λες πως το θεμα του θορυβου ειναι μονο για τους γραφικους ?

δεν είναι για τους γραφικούς, απλά οι "αληθινοί άντρες" δεν δίνουν σημασία στο θόρυβο :P (ως γνωστόν αν δεν κάνει θόρυβο το pc δεν αξίζει)

Δημοσ.

Μην τα ισοπεδωνουμε ολα thresh, αλλοι αντεχουν τον θορυβο αλλοι οχι. Δουλεια ολων ειναι να λεμε τα παντα ως εχουν και να αποφασιζει ο καθενας αν τον ενοχλει κατι η οχι.

Εμενα πχ πολλες φορες με πιανει το κεφαλι μου απο τον θορυβο και ξερω και αλλους που παθαινουν το ιδιο.

• Super Moderators
Δημοσ.

αν δεν του δίνεις σημασία ούτε καν που θα τον καταλαβαίνεις, θέμα συνήθειας είναι...

πάντως για την EVGA 9800GTX+ (Πλαίσιο) μπορώ να πω πως είναι ήσυχη και "κρύα", 58 βαθμούς idle με stock rpm, τα 55nm κάνουν δουλειά :P

Δημοσ.

γιατί ρε παιδιά δηλαδή κάθε φορά τα ίδια??έχει καταντήσει αηδία...τα πράγματα είναι απλά..όπως είπε και ο thresh η 4870 είναι ισχυρότερη απο τη 9800gtx...και άμα είσαι gamer δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσεις vga έχοντας ως γνώμονα το θόρυβο...

Δημοσ.

Οταν τη πας στο Πλαισιο αυριο πες μας σε παρακαλω κ τι εγινε με το RMA,Εμενα πριν 20 μερες μου εδιναν 60 ευρω για την Evga 8800gt που ειχα αγορασει 270 ευρω...Η μου εδιναν μια 9800gt.

Να δουμε εσενα πως θα σου φερθουνε...

Δημοσ.

κοιτα εγω ειμαι απο Θεσ/νικη, στο ΠΛΑΙΣΟ εκει εχω αλλαξει και αν εχω αλλαξει πραγματα που ειχα αγορασει, ποτε δεν ειχα προβλημα, τωρα εαν εχει αλλαξει κατι στην συμπεριφορα τους που να το ξερω, θα δοκιμασω αυριο και βλεπουμε, παντως δεν θελω λεφτα μια καρτα ιδια ή καλυτερη θελω (δεν νομιζω να διαφωνήσουν), ισα ισα εαν θελουν μπορει να τους δωσω και κατι παραπανω για να παρω κατι ακομα καλυτερο. Τα πραγματα ειναι απλα φιλε, αυτο που δεν ειναι απλο ειναι η "διαθεση" του υπαλληλου που θα με εξυπηρετηση την μερα που θα παω. :o (ετσι και αλλιως 140 ευρω την ειχα αγορασει)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...