Προς το περιεχόμενο

EVGA 9800GTX ή CONNECT3D 4870SVGA ?

kirious

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια, αξιζει να δωσω αλλα 50 ευρω για να παρω την 4870? και αν ξερετε αν καποια απο αυτες τις καρτες βγαζει τιποτα περιεργα προβληματα οπως ειχα εγω με την

mushkin 8800gt.

Aν εχετε καμια αλλη προταση για καρτα (απλα πειτε μου απο το ΠΛΑΙΣΙΟ γιατι εκει θα παω για να αντικαταστησω την προβληματικη MUSHKIN 8800GT)ευχαριστως να την ακουσω

(με χαμηλα επιπεδα θορυβου )

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Περισσοτερο απο ολες τις NVIDIA εκει εξω αλλα ελαχιστα....Εκτος αν βεβαια ανεβασεις τον Ανεμιστηρα που ετσι ο θορυβος γινεται αφορητος...

Οποτε διαλεγεις η υψηλες θερμοκρασιες 90 κελσιου πανω κατω η υψηλος θορυβος.

• Super Moderators
Δημοσ.

4870x2_noise_1m.gif

μικρές οι διαφορές και από ότι βλέπω η 4870 κάνει λιγότερο θόρυβο σε "3D Mode" από τις GTX200 reference...

η EVGA 9800GTX+ είναι ισάξια σε επιδόσεις με την 4850...η 4870 τις αφήνει πίσω και τις 2...

Δημοσ.

Σε παιχνιδια οχι σε Desktop...Και μιλας παντα για την Στοκ ταχυτητα του ανεμιστηρα της 4870 που της επιτρεπει να ανεβαινει στους 90 βαθμους....

Και ο φιλος ρωτησε για την 9800GTX...Που εχει ΜΕΓΑΛΗ διαφορα στον ηχο.

Δημοσ.

Hellasvagabond είσαι γραφικός.

Επίσης το τροφοδοτικό σου είναι από τα πιο θορυβώδη της αγοράς. Αλλά εκεί δεν πειράζει γιατί δεν είναι ati vs nvidia.

Δημοσ.

Εχω παραδεχτει πως το τροφοδοτικο παει για αλλαγη λογο θορυβου, αν ψαξεις θα το δεις.

Εσενα και που δεν ειναι μια η αλλη ερχεται λογω των 2 ΑΤΙ....

Δημοσ.

Εμένα με ενδιαφέρει το price/performance.

Τον θόρυβο τον αφήνω για κάτι γραφικούς, το πισί μου είτε παίζει τέρμα τον ήχο των games, είτε ska/reggae τέρμα.

Δημοσ.

Άσε δεν πειράζει,

δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα.

Edit: Ignore function δεν έχει αυτό το φόρουμ? Αν όχι, κακώς.

• Super Moderators
Δημοσ.
Σε παιχνιδια οχι σε Desktop...Και μιλας παντα για την Στοκ ταχυτητα του ανεμιστηρα της 4870 που της επιτρεπει να ανεβαινει στους 90 βαθμους....

Και ο φιλος ρωτησε για την 9800GTX...Που εχει ΜΕΓΑΛΗ διαφορα στον ηχο.

σε desktop η διαφορά είναι ΕΛΑΧΙΣΤΗ με τις GTX200...

και τι έγινε που ανεβαίνει στους 90 βαθμούς? η κάρτα είναι κατασκευασμένη να δουλεύει τόσο, άσε που υπάρχει εγγύηση αν πάει κάτι στραβά...

μην το κάνουμε μεσανατολικό χωρίς λόγο...

η 9800GTX+ όμως είναι αρκετά πιο αδύναμη από την 4870 όπως και να το κάνουμε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...