Προς το περιεχόμενο

Ποιά είναι φτηνή αεροπορική εταιρεία;

constantinos_rho

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρα από τα εισητήρια. γιατί υπάρχουν διαφορές στους φόρους, πχ από Αθήνα Λάρνακα με Ολυμπιακή οι φόροι είναι σχεδόν διπλάσιοι από αυτούς της Aegean

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τσάμπα καθόμουν και εξηγούσα πως βγαίνει το κόστος ενός εισιτηρίου .. η δε διαβάσατε η δε καταλάβατε...

η ΟΑ είναι ΠΟΛΥ πιο φθηνή σε σχεση με την Α3 σύγκριση τον 2 κάνω μιας και επικρατουν στα δρομολογια εσωτερικου

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΌΤΗΤΑΣ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΉΡΙΌ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 100 Ε ΚΑΙ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 140Ε

το ίδιο ισχύει και για τις δυο εταιρίες

Όταν ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ την πρόταση που έγραψα στα κεφαλαία τότε πάρτε τηλ την α3 και κάντε κρατηση για μια μακρινη ημερομηνία για οποιαδήποτε διαδρομή και μετά πάρτε την οα και συγκρίνεται τιμές (και λέω μακρινή για να έχουν και οι δυο τους πολύ φθηνούς ναύλους)

το αν βρίσκετε πιο φθηνά την α3 είναι γτ την ώρα που πήγατε να κλείσετε είχε πιο άδειο αεροπλάνο από την οα που σημαίνει πουλούσε σε φτηνότερους ναύλους.. είναι καθαρά προσφορά και ζήτηση

ΑΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΙΔΙΟΥΣ ΝΑΥΛΟΥΣ ΤΟΤΕ ΒΛΕΙΠΕΙΣ ΠΩς Ι ΟΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΘΗΝΗ

τι συμφέρει απο οικονομικής αποψης? ρωτάμε ποσο πουλαει η κάθε εταιρία εκείνη τη στιγμή... τόσο απλα γιατι ο εννασ μπορει να χει φουλ πτηση και να πουλάει ακριβά και ο άλλος να χει άδεια πτήση και να πουλάει φθηνά.

αυτό από θέμα τιμών μην λέτε ότι νάνε επειδή κάνατε ένα ταξίδι δυο και πήρατε μια τιμη για τη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ στιγμή

ΒΓΑΛΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑΝΤΑΡ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΟΠΩς ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ. Η ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΕΙ 5 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΪΌΝ. ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ο καθενας

όσο για τους φόρους είναι ΣΤΑΝΤΑΡ σε ολες τις αεροπορικές.

τα κεφαλαία είναι για να δώσω έμφαση

Δημοσ.

Ακριβώς όπως τα είπε ο φίλος. Οι τιμές αλλάζουν συνέχεια με βάση τη διαθεσιμότητα. 2 μηνες πριν εψαχνα ροδο αθηνα με επιστροφη και εβρισκα στα 170-180. Εκλεισα για την ιδια μερα 2 εβδομαδες πριν στα 112 ενω 15 λεπτα πριν, οσο δλδ μου πηρε για να φερω πιστωτικη ειχε 92. Αν σου βγαινει 250ε μπρος πισω απλα διαλεγεις αλλη πτηση, αλλη εταιρεία, άλλη ώρα η παίρνεις καράβι...

Δημοσ.
Κατσε δουλεψε εσυ στην θεση αυτης της κοπελας, δεξου ολο τον καιρο που θα δουλευεις καμια 10000000 φορες την ιδια ερωτηση και μετα να σε δω με ποσο κεφι θα απαντας....Δυστυχως σχεδον ολοι μας οταν ειμαστε εξω απο τον χορο μας φαινονται ολα ευκολα....

Και η δική μου δουλειά έχει πολύ εξυπηρέτηση πελατών μέσα και περισσότερες ευθύνες απο αυτές μιας αεροσυνοδού αλλά δεν κάνω ποτέ έτσι. Για να αντιμετωπίζεις έτσι την κατάσταση μάλλον δουλεύεις κάπου που δεν υπάρχει customer care (ή δεν δουλεύεις καθόλου).

Εγω επειδη το βλεπω το θεμα πατριωτικα πεταω 90% των περιπτωσεων με τη Ολυμπιακη και ας χανω 50-100ευρω στην καθε πτηση....Δοξα τον θεο δεν πεταω 100 φορες τον χρονο οποτε δεν μετραει και τοσο....Οσοι δεν το βλεπουν πατριωτικα να πανε και να τα σκανε στο Πλουσιοπαιδο της Easy Jet που εχει και περιορισμενους προορισμους σε ολη την ευρωπη και πολυ λιγοτερο προσωπικο προκειμενου να εχει τα φτηνα εισητηρια....

Ύστερα απο αυτό δεν μπορούμε να συνεχίσουμε τη συζήτηση. Αν δεν μπορείς να έχεις αντικειμενική άποψη και κοιτάς καθαρά προσωπικά το θέμα, δεν έχεις overview.

Δημοσ.

Κρίνω μια εταιρεία συνολικά. Όχι μόνο απο τις τιμές της (η οποίες σίγουρα παίζουν το μεγαλύτερο κριτήριο) αλλά, στη συγκεκριμένη περίπτωση, και το service τους και τα αεροπλάνα τους και όλα. Πρέπει να καταλάβεις οτι πάντα προέχει η σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη σου. Εσύ με το να δικαιολογείς την άσχημη συμπεριφορά προς αυτόν, κάνεις το ακριβώς αντίθετο. Μην θυμώνεις λοιπόν όταν σε λένε ωχαδελφιστή και "ελληνάρα" γιατί όπως βλέπεις κρίνεσαι απο αυτά που γράφεις.

Δημοσ.
Εσυ το κοιτας αντικειμενικα οταν λες κοιταω την τσεπη μου ? Καλο ε ? Διαβασε τι ειπε και ο φιλος πιο πανω και μετα βγαλε συμπερασμα.

Πρωτη φορα βλεπω fanboy αεροπορικης εταιριας. Εισαι και 28 χρονων. Τα επιχειρηματα σου ειναι εντελως ακυρα και αλλα πραγματα σου τονιζουμε αλλα λες εσυ.

Δημοσ.

Δες το εξης ακυρο...Αθηνα - Ηρακλειο 120ευρω με Ολυμπιακη...Πανακριβη...Τι αλλο να πω, οποιος θελει παει στην σελιδα της ολυμπιακης , ψαχνει και βλεπει αν ειναι ακριβη η οχι.

Δημοσ.

πφφφ...

με φώτο αφού γραπτά δεν καταλαβαίνετε..

ΑΘΗΝΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ είπε ο φίλος 120 ευρώ πανάκριβη (είναι ο πιο ακριβός ναύλος της οικονομικής αυτός που διάλεξες.)

οκ..

θα διαλέξουμε ίδιο ναύλο με οα και α3 για την ίδια ακριβώς διαδρομή..

εικόνα 1

βλέπω της πτήσεις που υπάρχουν για αύριο 31 aug.

55533716ba2.jpg

στο πάνω πίνακα βλέπουμε πτήσεις ΟΑ

στο κάτω πίνακα βλέπουμε πτήσεις Α3

εικόνα νούμερο 2

86899575gt3.jpg

κάνω 2 κρατήσεις

η πρώτη είναι σε ναύλο Υ της ΟΑ πτήση 500 ώρα 5 και 40 αναχώρηση

η δεύτερη είναι σε ναύλο Υ της Α3 πτήση 300 ώρα 06 και 40 αναχώρηση

εικόνα νούμερο 3

τα τιμολογώ...

31796137bq0.jpg

πάνω είναι η τιμή ΟΑ κυκλωμένη

κάτω είναι η τιμή α3 κυκλωμένη

ίδιος ναύλος ίδια διαδρομή ίδιες ώρες ( πρωινές)

δείτε τιμές συγκρίνετε δεν έχω να πω τπτ παραπάνω

Α ΝΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΣΩ ΝΕΤ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ +6 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ Α3 ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΡΟΜΗ, Η ΟΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΧΡΕΩΣΗ.

κατά τη γνώμη μου ι Α3 έχει απίστευτο ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ και έχει περάσει στο 90% τον κατοίκων ότι είναι πιο οικονομική

καλύτερο Service εξυπηρέτηση πελατών για μένα ναι έχει αυτή τη ΣΤΙΓΜΗ πολύ καλλυτερο από την οα όχι όμως πιο φτηνή ! επουδενη!

Δημοσ.

Νομίζω πως γενικά πάτε να πλέξετε εγκώμιο στο σκατό που βρωμάει λιγότερο.

Η Ολυμπιακή έχει τη συμπάθειά μου για τις τιμές στις υπερατλαντικές πτήσεις, η Aegean για τις καλές τιμές (μιλώντας για μια μη-budget εταιρεία) ενδοευρωπαϊκά, αλλά το θέμα "πτήσεις εσωτερικού στην Ελλάδα" είναι για ΚΤΕΛ.

Δημοσ.

Παιδια στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος, άκου 120-140 για Ηράκλειο. Ελπίζω δηλαδή να είναι μαζί με τους φόρους. Εγώ πάντως τόσα θα δώσω για να πάω και να έρθω Μιλάνο...ΜΕ την κοπέλα μου.

Είναι εντελώς αστείο να αναφέρεται στην ίδια πρόταση η easyjet με την ΟΑ, όταν η πρώτη έχει τριπλάσιο στόλο (google it), πετάει σε όλη την ευρώπη ( http://www.easyjet.com/EN/routemap ), το 90βάλε% των πτήσεων έχουν απόκλιση λιγότερη της ώρας, είναι από τις ασφαλέστερες στον κόσμο και από τις λίγες εξαιρετικά κερδοφόρες αεροπορικές.

Εγώ λέω απλά κρίμα που πρέπει να συζητάμε αν η ΟΑ είναι καλύτερη από την Aegean. Κατάντια.

Edit: Τώρα ξαναδιάβασα το σχόλιο που λέει ότι η Ολυμπιακή πίεσε την easyjet και έριξε τις τιμές. Να σαι καλά φίλε γελάσαμε, το ανέκδοτο με το μυρμήγκι και τον ελέφαντα το ξέρεις? Πάλι καλά που είναι και ο sndev και μαθαίνουμε και κάτι σοβαρό.

Δημοσ.

Υπάρχει κανείς που θέλει να ταξιδέψει και δεν κοιτάει τιμές από 3-4 εταιρείες (όσες πετάνε τέλος πάντων);. Δηλαδή αν εγώ πιστεύω ότι γενικά η ΟΑ είναι η πιο φθηνή, θα τρέξω να αγοράσω από αυτή, χωρίς να δω μήπως η Aegean έχει φθηνότερη τιμή για τη συγκεκριμένη πτήση;;; Πολύ που με νοιάζει ποια είναι κατά μέσο όρο φθηνότερη. Κάνω έρευνα αγοράς και πετάω με όποια με συμφέρει κάθε φορά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...