Προς το περιεχόμενο

Ποιά είναι φτηνή αεροπορική εταιρεία;

constantinos_rho

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ετσι οπως εχει γινει το θεμα η Ολυμπιακη και η Aegean εχουν πολυ φτηνα εισητηρια.

δε νομιζω εγω που εκλεισα (ΡΟΔΟ-ΑΘΗΝΑ) και επιστροφη με 272ε να ειναι και πολυ φθηνα!!!!

(εκτος αν επρεπε να κλεισω ενα χρονο πριν για να βρω εισιτηρια σαν αυτα που διαφημιζουν)!!!

Δημοσ.
δε νομιζω εγω που εκλεισα (ΡΟΔΟ-ΑΘΗΝΑ) και επιστροφη με 272ε να ειναι και πολυ φθηνα!!!!

(εκτος αν επρεπε να κλεισω ενα χρονο πριν για να βρω εισιτηρια σαν αυτα που διαφημιζουν)!!!

πήγαινε έλα βέλγιο με κλειστές ημερομηνίες πτήσεων 248 ευρώ με ολυμπιακή σιγά τη ρόδο χεχεχε πάρε καραβάκι το γρήγορο καλύτερα θα σου έρθει :-D

Δημοσ.
http://oainfo.olympicairlines.com/gr/europe_gr.htm

Αν αυτα σου ειναι ακριβα τι να πω...

Ηρακλειο πηγα με 187ευρω πηγαινε , ελα και ροδο σου πηραν 248 ?

Ακριβά σε σχέση με παλιότερα σίγουρα δεν είναι. Όταν όμως εγώ κλείνω Αθήνα - Μυτηλίνη - Αθήνα 220? με Ολυμπιακή και Αθήνα - Βερολίνο - Αθήνα 160? με easyjet, αυτομάτως υπάρχει σύγκριση.

p.s. Οι τιμές του link δεν περιλαμβάνουν φόρους αεροδρομίου κτλ

Δημοσ.

για να μην αρχησει να ξεφευγει η συζητηση και να σας λυθουν οποιες αποριες εχετε περι τιμων.. επειδη ολη μερα εκδιδω αεροπορικα εισητηρια να σας ενημερωσω..

οσον αφορα εσωτερικο

οικονομικη θεση...

η οικονομικη θεση χωριζεται σε 5 διαφορετικους ναυλους δλδ 5 διαφορετικες τιμες

να το πω πιο κατανοιτα λεει η αεροπορικη πουλαω 50 θεσεις

10 θεσεις στα 100 ευρω

10 θεσεις στα 120 ευρω

10 θεσεις στα 130 ευρο

και παει λεγοντας (τις τιμες τις εβαλα στη τυχη)

πρακτικα μπορει εγω να χω πληρωσει το πιο φτηνο 100 ευρω και εσυ καθεσε διπλα μου εχεις πληρωσει το πιο ακριβο της οικονομικης 160 ευρω. και τα δυο θεωρουντε οικονομικης θεσης. κοινως η τιμη εξαρταται απο τη διαθεσημοτητα οσο πιο αδιο τοσο πιο φτηνο ( οχι παντα.. αλλα σε γενικες γραμμες ισχυει)

και να ξερετε η ΟΑ ειναι πιο φτηνη απο την Α3 και να συγρινεται παντα ιδιους ναυλους

φυσικα αν μια πτηση της ΟΑ ειναι γεματη και μενουν 4 οικονομικες θεσεις αυτες οι 4ς θα ναι πιο ακριβες απο ενα μισο αδειο αεροπλανο της Α3 που εχει ακομα θεσεις και πουλαει της πιο φθηνες της.

ελπιζω να σας ξεμπλεξα καπως

γιαυτο και σου λενε οσο πιο νωρις παρεις θεση τοσο πιο καλα .. αλλα και αυτο σχετικοειναι παντα γτ πρεπει να ξερεις τα rules αυτουνου που αγοραζεις πχ το πολυ φθηνο της Α3 αν κατι σου τυχει και δε ταξιδεψεις περνεις πισω μονο τους φορους... δλδ καπου 30 ευρω και ισως πολλα λεω χανεις δλδ κοντα στα 70 ενω ενα αλλουνου ναυλου αν το ακυρωσεις 24 ωρες πριν περνεις ολα τα λευτα πισω αλλα ολα αυτα ειναι λεπτομεριες μαλλον για το συγγεκριμενο topic :D

Δημοσ.

Αναλογα το ποτε θα κλεισεις η Ολυμπιακη εχει Αθηνα Βερολινο με καπου 240ευρω. Και μην συγκρινουμε Easy Jet γιατι και εκεινοι δεν ειχαν και τα φτηνοτερα εισητηρια πριν αλλαξει τις τιμες της η Ολυμπιακη που τους πιεσε κυριολεκτικα να ριξουν τις τιμες.

Δημοσ.
Αναλογα το ποτε θα κλεισεις η Ολυμπιακη εχει Αθηνα Βερολινο με καπου 240ευρω. Και μην συγκρινουμε Easy Jet γιατι και εκεινοι δεν ειχαν και τα φτηνοτερα εισητηρια πριν αλλαξει τις τιμες της η Ολυμπιακη που τους πιεσε κυριολεκτικα να ριξουν τις τιμες.

Η easyjet πάντα είχε πιο φθηνά εισητήρια απο την Ολυμπιακή. Δεν μιλάω για ειδικές προσφορές που ίσως βγαίνουν κατα καιρούς. Για τη μέση τιμή λέω. Άσε το service και τα αεροπλάνα. Στην easyjet είναι χαμογελαστοί και πρόθυμοι ενώ στην Ολυμπιακή η ξινίλα πάει σύννεφο.

Δημοσ.

Οσες φορες και αν εχω πεταξει με Ολυμπιακη ξυνιλα δεν εχω δει ποτε...Περισσοτερη Ανεση ναι εφοσον θεωρειται Δημοσιο , ξυνιλα ομως οχι.

Και με Monarch εχω πεταξει και με Easy Jet και με Virgin και με Aegean. Καλυτερη απολες βαζω την Virgin με 3-4 φορες ομως πανω την τιμη στα εισητηρια οποτε δεν το θεωρω ανταγωνιστικο.

Και δεν ειναι προσφορες, η Ολυμπιακη εχει ριξει ΠΟΛΥ τις τιμες της προκειμενου να γινει προσιτη και να την υποστηριξει ο Ελληνικος Λαος...Οσοι φυσικα δεν προτιμουν να υποστηριξουν ιδιωτικο αερομεταφορεα....

Δημοσ.
η Ολυμπιακη εχει ριξει ΠΟΛΥ τις τιμες της προκειμενου να γινει προσιτη

εμ απλως δεν τις ανεβασε στο υψος που κανανε οι υπολοιποι

Δημοσ.

Να υποστηρίξουμε την Ολυμπιακή επειδή είναι ο Εθνικός μας αερομεταφορέας; Εμάς πώς μας στηρίζει η Ολυμπιακή; Την τρίτη επέστρεψα από τη Λέσβο και η αεροσυνοδός συμπεριφερόταν σαν να δούλευε στο ΙΚΑ. Δε λέω, χάρμα οφθαλμών ήταν η κοπέλα αλλά όταν τη ρωτήσανε κάποιοι επιβάτες γιατί μας καθυστέρησαν 45 λεπτά η απάντησή της ήταν "αν αργείτε να κάνετε check-in δεν σας φταίμε εμείς".

Εγώ κρίνω αντικειμενικά σαν καταναλωτής και σαν επαγγελματίας αυτή τη στιγμή. Δεν το παίρνω πατριωτικά το θέμα. Μπορεί να έχουν ρίξει τις τιμές αλλά και πάλι είναι πιο ακριβή απο άλλες. Μόλις πριν 5 λεπτά έκλεισα εισιτήριο για την κοπέλα μου να πάει Βερολίνο (με easyjet) και η τελική τιμή με επιστροφή ήταν 101?.

Δημοσ.

Κατσε δουλεψε εσυ στην θεση αυτης της κοπελας, δεξου ολο τον καιρο που θα δουλευεις καμια 10000000 φορες την ιδια ερωτηση και μετα να σε δω με ποσο κεφι θα απαντας....Δυστυχως σχεδον ολοι μας οταν ειμαστε εξω απο τον χορο μας φαινονται ολα ευκολα....Εγω επειδη το βλεπω το θεμα πατριωτικα πεταω 90% των περιπτωσεων με τη Ολυμπιακη και ας χανω 50-100ευρω στην καθε πτηση....Δοξα τον θεο δεν πεταω 100 φορες τον χρονο οποτε δεν μετραει και τοσο....Οσοι δεν το βλεπουν πατριωτικα να πανε και να τα σκανε στο Πλουσιοπαιδο της Easy Jet που εχει και περιορισμενους προορισμους σε ολη την ευρωπη και πολυ λιγοτερο προσωπικο προκειμενου να εχει τα φτηνα εισητηρια....Καλο ομως θα ηταν να ξερεις πως ο μοναδικος αερομεταφορεας με αδεια απο την Boeing και την Airbus για service και επισκευη Ολων των αεροσκαφων εν Ελλαδι ειναι η Ολυμπιακη....Ετσι θα εβλεπες πως πεφτει το Κοστος της καθε εταιρειας.

Δημοσ.

Έτσι τα fanboy της Ολυμπιακής.

Φιλαράκι εαν σου αρέσει να πληρώνεις 4 φορές πάνω τα εισιτήρια με γειά σου και χαρά σου , εμάς όχι.

Μην ακούω πατριωτικές κορώνες για αεροπορικά εισιτήρια γιατι ανάβουν τα λαμπάκια μου , είμαι σίγουρος οτι είσαι ο ίδιος ελληνάρας που θα ψηφίσεις αύριο Πασόκ ή ΝΔ.

Δημοσ.
Κατσε δουλεψε εσυ στην θεση αυτης της κοπελας, δεξου ολο τον καιρο που θα δουλευεις καμια 10000000 φορες την ιδια ερωτηση και μετα να σε δω με ποσο κεφι θα απαντας....Δυστυχως σχεδον ολοι μας οταν ειμαστε εξω απο τον χορο μας φαινονται ολα ευκολα....Εγω επειδη το βλεπω το θεμα πατριωτικα πεταω 90% των περιπτωσεων με τη Ολυμπιακη και ας χανω 50-100ευρω στην καθε πτηση....Δοξα τον θεο δεν πεταω 100 φορες τον χρονο οποτε δεν μετραει και τοσο....Οσοι δεν το βλεπουν πατριωτικα να πανε και να τα σκανε στο Πλουσιοπαιδο της Easy Jet που εχει και περιορισμενους προορισμους σε ολη την ευρωπη και πολυ λιγοτερο προσωπικο προκειμενου να εχει τα φτηνα εισητηρια....Καλο ομως θα ηταν να ξερεις πως ο μοναδικος αερομεταφορεας με αδεια απο την Boeing και την Airbus για service και επισκευη Ολων των αεροσκαφων εν Ελλαδι ειναι η Ολυμπιακη....Ετσι θα εβλεπες πως πεφτει το Κοστος της καθε εταιρειας.

Ο ορισμος του ωχαδερφισμου και του "πατριωτισμου". Δεν ενδιαφερει κανεναν επιβατη ποσες πτησεις εχει κανει η κοπελιτσα, ειτε ειναι το πρωτο της ταξιδι ειτε το εκατομμυριοστο θα πρεπει να ειναι ευγενικη και να μην βγαζει ξυνιλα. Το απαιτω. Επισης τα κομουνιστικα του στυλ "πλουσιοπαιδο της easy jet" δεν εχουν σχεση με τη δικη μου τσεπη η οποια ωφελειται απο τις τιμες της εταιριας. Ας τρωει ο προεδρος της χαβιαρι με χρυσα κουταλια, εμενα με νιαζει να πεταω φθηνα, ανετα κ με ασφαλεια. Υστερα το ποσοι προορισμοι εχει καθε εταιρια θα το κρινει αυτη, εξαλλου εγω δεν ειμαι fanboy καμια εταιριας αλλα κοιταζω το συμφερον μου. Αν θελω να πεταξω για Ρωμη δεν θα κατεβασω τη λιστα προορισμων ολων των εταιριων για να δω ποια πεταει στα περισσοτερα αεροδρομια γιατι δεν με ενδιαφερει. Εδω να προσθεσω το οτι η Ολυμπιακη πεταει σε τοσους προορισμους ειναι και ενας απο τους λογους της χρεωκοπιας της γιατι δεν αποδιδουν ολοι οι προορισμοι το ιδιο. Επισης σχετικα με το service που λες, η Ολυμπιακη κανει service οχι μονο στα δικα της αεροσκαφη αλλα και στα αεροσκαφη της Agean. H easy jet δεν ειναι ελληνικη οποτε δε μας απασχολει.

Δημοσ.

@Blondeamon Να ειμαι Fanboy για πιο λογο? Μετοχες εχω εκει ? Δουλευω εκει ? Απλα δεν θα κρινω την σημερινη Ολυμπιακη με βαση λαθη που εκανε η Διοικηση της πριν 15-20 χρονια κατι που πιστευω δεν πρεπει να κανει κανεις και που κανουν παρα πολλοι.

Οσο για 4 φορες πανω , τι λες ? Διαβασες τπτ απο οσα ειπαμε ? Στο ηρακλειο κρητης η Ολυμπιακη κοστιζε 187ευρω και η Aegean 225ευρω οποτε το παραπανω που το βλεπεις ? Στο βερολινο πηγαινε ελα η χαμηλοτερη τιμη ειναι 238ευρω στην Ολυμπιακη αλλα Λονδινο και Γαλλια βρισκεις και με 140ευρω πηγαινε ελα. Μην αναφερεσαι σε τιμες αφου προφανως δεν γνωριζεις τι ισχυει.

@Parisb Ειπα καποιο ψεμα ? Ενα πλουσιοπαιδο εφτιαξε την Easy Jet με 4 προορισμους απο Αθηνα....Φοβερο δλδ πραγμα....Μια σωστη εταιρεια σκεφτεται ολους τους πελατες και οχι μονο οσους τυγχανει να θελουν να πεταξουν στις 4 χωρες που καλυπτει η Easy Jet.

Οσο για το τελευταιο η Ολυμπιακη επισκευαζει ΟΛΑ τα αεροπλανα που προσγειωνονται στο Ε.Β και οχι μονο στα δικα της και της Aegean. Φυσικα μαλλον πληρωνεται για αυτο αλλα κοστιζει περισσοτερο να εχεις προσωπικο και τεχνικη βαση απο τα εσοδα για οποια επισκευη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...