kirious Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Γεια σας παιδια, Θα ηθελα λιγο την βοηθεια σας, εχω την παραπανω καρτα και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα : Μετα απο 10 λεπτα παιχνιδιου (VEGAS II-RAINBOW SIX) το κανει και σε αλλα games, μαυριζει η οθονη αλλα ακουγεται ακομα ο ηχος. Στην αρχη υπεθεσα drivers, το ιδιο το game και αλλα software προβληματα, ομως εχω καταληξει οτι ειναι hardware το προβλημα, ας πουμε καρτα γραφικων, επεξεργαστης, τροφοδοτικο, μνημες ή ισως ακομα και η motherboard, πιστευοντας κυριως οτι κατα πασα πιθανοτητα "αφου το κανει μονο στα games" να φταει μονο η καρτα γραφικων. Αυτα στα γενικα, το κυρίως προβλημα ειναι οτι η καρτα ειναι 3 μηνων, το προβλημα ξεκινησε πριν 2 βδομαδες με πολυ σπανια εμφανιση ( μετα απο κανα 2 ωρες και τωρα φτασαμε στα 10 λεπτα), επισης το 3DMARK την τεσταρε και ολα μια χαρα (δεν κώλυσε) και οτι δεν το κανει ποτε άλλοτε παραμονο στα games. Ετσι πριν παρω τηλεφωνο στο ΠΛΑΙΣΙΟ ειπα να δω λιγο και την θερμοκρασια της, η οποια σε μόλις 3 λεπτα παίξιμο ειχε φτασει τους 90c (φανταστειτε που φτανει μετα απο 10 λεπτα που συνηθως κολλαει), αρα εχουμε καμια λυση? ειναι κανονικες οι θερμοκρασιες ? λετε να φταει κατι αλλο ? να την παω απευθειας για επιστροφη μην μου καψει και καμια motherboard ? ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ... ΜΗΤΡΙΚΗ : Gigabyte EP35C-DS3R MNHMEΣ : Mushkin 2gb στα 1033 ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ: INTEL E8400 3gh με την ψυχτρα της INTEL ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ : CHIFTECH 650W - ενας ανεμιστήρας που φυσαει μεσα στο κουτιι 3 ANEMIΣΤΗΡΕΣ 120αριδες σε midi κουτι της NZTX (μπροστα βαζει αερα -πλαινος βαζει αερα -πισω βγαζει αερα)
gbras Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Αν πας στα forum της Mushkin θα δεις οτι παρα πολλοι εχουν το ιδιο προβλημα. Την ειχα και εγω την καρτα αυτη με παρομοια προβληματα αλλα εμενα μου τα εβγαλε απο την αρχη. Σε αλλα παιχνιδια το εμφανιζει σε αλλα οχι. Εγω την πηγα στο πλαισιο και μου την αλλαξαν με μια 9800GT που ειναι η αντιστοιχη μιας και η 8800 εχει πλεον καταργηθει..
kirious Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Ησουν απολυτα σαφης, αρα πρωι πρωι στο ΠΛΑΙΣΙΟ, thnks alot γιατι μου το ξεκαθαρισες και δεν χρειαζεται να φοβαμαι οτι μπορει να φταιει κατι αλλο.
John-lamia Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 πιθανον να βαριετε το κουλερακι σου! ανεβασε τις στροφες με atitool η με το riva κιταξες μηπως ειναι κ ξεβηδομενο το κουλερ κ ενω αυτο δουλευει στα τερματα δεν κανει καλη επαγωγη?γιατι μπορει να ειχε πολυ κολα απο κατω κ οταν ζεσταθικε να απλωσε αυτη κ να χαλαρωσε το κουλερ ''παρτο'' νε ενα κατσαβιδι.... Υ.Γ. αυτο ειναι δικο σου ε? http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=43871
kirious Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 θα τα εκαμνα αυτα και πολλα αλλα αν ημουνα εκτός εγγυησης, αλλα με μολις 3 μηνων καρτα δεν προκειτε να ασχοληθω αλλο, θα την παω για αλλαγη και μαλον θα αλλαξω και το κουλερακι του επεξεργαστη μαζι για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.
farfalinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 παντος το service στο πλαισιο ειναι αψωγο για τα προϊόντα δεν ξερω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.