Προς το περιεχόμενο

USR 9108 + Forthnet 2play

^^JuNiOr^^

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να κάνω αρχικά το Router να βλέπει την γραμμή dsl ? και στη συνέχεια να έχω και internet?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δεν το πήρα με την κούτα του. Το δανείστικα για να κάνω την δουλειά μου και πήρα μόνο το router και τον ενισχυτή, δεν φαντάστηκα οτι θα ήταν τόσο πρόβλημα..

Ευχαριστώ !

Δημοσ.

ακολούθησα τον οδηγό, κατέβασα το EasyConfigurator αλλά ενώ είχα το καλώδιο συνδεμένο στο router μου έβγαζε error (Δεν υπάρχει σήμα) δοκίμασα και να αλλάξω καλώδιο αλλά τίποτα :( μάλλον έχει πρόβλημα το router? Εξηγείται αλλιώς?

Δημοσ.

το dsl θα πρεπει να αναψει με το που το βαλεις πανω στην γραμμη.απαραιτητη προυποθεση να ειναι pstn η γραμμη και pstn ο ρουτερ η isdn και isdn.αμα δεν ταιραιζει αυτο πρεπει να του αλλαξεις το firmware.απο εκει και περα αμα συγρονισει τοτε μπαινεις 192.168.1.1 που ειναι ο ρουτερ και κανεις τις ρυθμισεις απο εκει.δεν χρειαζετια κατι αλλο.pppoe/llc vpi8 vci 35

Δημοσ.
το dsl θα πρεπει να αναψει με το που το βαλεις πανω στην γραμμη.απαραιτητη προυποθεση να ειναι pstn η γραμμη και pstn ο ρουτερ η isdn και isdn.αμα δεν ταιραιζει αυτο πρεπει να του αλλαξεις το firmware.απο εκει και περα αμα συγρονισει τοτε μπαινεις 192.168.1.1 που ειναι ο ρουτερ και κανεις τις ρυθμισεις απο εκει.δεν χρειαζετια κατι αλλο.pppoe/llc vpi8 vci 35

τελικά ανακάλυψα οτι το router είναι για isdn ενώ η γραμμή μου είναι pstn.. Υπάρχει τρόπος με την αλλαγη του firmware στο router, να παίξει σε pstn?

Δημοσ.

Lol ρε :mrgreen:

Λογικα δεν γινεται, γιατι εχουν διαφορετικα μοντεμ...μερικοι λενε οτι το εκαναν και παιζει ....μια δοκιμη θα σε πεισει.

Δημοσ.

Όχι δε γίνεται. Θα το χαλάσεις - το συγκεκριμένο. (Η USR κυκλοφορεί ξεχωριστό για isdn και ξεχωριστό για pstn - annex a και annex B).

Δημοσ.

Annex A και είμαστε online! :D

thx παίδες,ακολούθησα το guide και όλα δούλεψαν ρολόι!

Το μόνο πρόβλημα τώρα είναι οτι δεν βρήσκω τα settings για το wireless μέσα στο Interface του router.. αν μπορεί κάποιος ας δώσει τα φώτα του και σε αυτό :)

thx! :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...