^^JuNiOr^^ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Γνωρίζει κανείς τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να κάνω αρχικά το Router να βλέπει την γραμμή dsl ? και στη συνέχεια να έχω και internet? Ευχαριστώ.
tsakonas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Το βιβλιαρακι στη συσκευασια , το διαβασες καθολου? http://www.usr.com/support/product-template.asp?prod=9108 Quick Installation Guide (PDF) Changing your ISP user name and password
^^JuNiOr^^ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δεν το πήρα με την κούτα του. Το δανείστικα για να κάνω την δουλειά μου και πήρα μόνο το router και τον ενισχυτή, δεν φαντάστηκα οτι θα ήταν τόσο πρόβλημα.. Ευχαριστώ !
^^JuNiOr^^ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 ακολούθησα τον οδηγό, κατέβασα το EasyConfigurator αλλά ενώ είχα το καλώδιο συνδεμένο στο router μου έβγαζε error (Δεν υπάρχει σήμα) δοκίμασα και να αλλάξω καλώδιο αλλά τίποτα μάλλον έχει πρόβλημα το router? Εξηγείται αλλιώς?
tsakonas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Το σημα δεν εχει σχεση με το καλωδιο. Στην αρχικη σελιδα του ρουτερ μπαινεις? msn me αν θες.
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 το dsl θα πρεπει να αναψει με το που το βαλεις πανω στην γραμμη.απαραιτητη προυποθεση να ειναι pstn η γραμμη και pstn ο ρουτερ η isdn και isdn.αμα δεν ταιραιζει αυτο πρεπει να του αλλαξεις το firmware.απο εκει και περα αμα συγρονισει τοτε μπαινεις 192.168.1.1 που ειναι ο ρουτερ και κανεις τις ρυθμισεις απο εκει.δεν χρειαζετια κατι αλλο.pppoe/llc vpi8 vci 35
^^JuNiOr^^ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 το dsl θα πρεπει να αναψει με το που το βαλεις πανω στην γραμμη.απαραιτητη προυποθεση να ειναι pstn η γραμμη και pstn ο ρουτερ η isdn και isdn.αμα δεν ταιραιζει αυτο πρεπει να του αλλαξεις το firmware.απο εκει και περα αμα συγρονισει τοτε μπαινεις 192.168.1.1 που ειναι ο ρουτερ και κανεις τις ρυθμισεις απο εκει.δεν χρειαζετια κατι αλλο.pppoe/llc vpi8 vci 35 τελικά ανακάλυψα οτι το router είναι για isdn ενώ η γραμμή μου είναι pstn.. Υπάρχει τρόπος με την αλλαγη του firmware στο router, να παίξει σε pstn?
tsakonas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Lol ρε Λογικα δεν γινεται, γιατι εχουν διαφορετικα μοντεμ...μερικοι λενε οτι το εκαναν και παιζει ....μια δοκιμη θα σε πεισει.
danaos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Όχι δε γίνεται. Θα το χαλάσεις - το συγκεκριμένο. (Η USR κυκλοφορεί ξεχωριστό για isdn και ξεχωριστό για pstn - annex a και annex .
^^JuNiOr^^ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 οπότε να μην το δοκιμάσω καν? Να πάω να πάρω ένα άλλο router ή να μετατρέψω την γραμμή σου isdn?
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 τι αλλο ρουτερ ρε παιδια?γινετε και ευκολα οποτε δεν αλλαζει ουτε ρουτερ ουτε γραμμη.το εχω κανει ηδη σε αρκετα usr http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=26380 to κανεις με καλωδιο
tsakonas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω απλα απαντησα βασισμενος στην αλλαγη γραμμης. Ειπα οτι καποιοι το χουν κανει, ας δοκιμασει.
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 και εγω αυτο του λεω να το δοκιμασει.tha'ts make two of us.αντε δοκιμασε το ευκολο ειναι.
^^JuNiOr^^ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Annex A και είμαστε online! thx παίδες,ακολούθησα το guide και όλα δούλεψαν ρολόι! Το μόνο πρόβλημα τώρα είναι οτι δεν βρήσκω τα settings για το wireless μέσα στο Interface του router.. αν μπορεί κάποιος ας δώσει τα φώτα του και σε αυτό thx!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.