Captain_Darling Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Η ψήκτρα είναι μαμά intel 775, box μαζί με επεξεργαστή. (αναγκαστικά πήρα βοχ γιατί δεν είχε tray οπότε είπα να την χρησιμοποιήσω και δεν πήρα κάποια άλλη) To πρόβλημα είναι ότι δεν μπαίνει με τίποτα. Δλδ αν και κουμπώνει κανονικά και πολύ άνετα χωρίς τον επεξεργαστή (πράγμα που σημαίνει ότι δεν κάνω κάποιο λάθος με τα 4 βιδάκια) όταν βάζω τον επεξεργαστή δεν μπορεί να κουμπώσει με καμιά δύναμη. Λίγο ακόμα και θα σπάσει το Motherbord από την πίεση. Διαγώνια δεν κουμπώνει με τίποτα όταν είναι πάνω ο επεξεργαστής. Μόνο με τα δυο πλαϊνά κουμπώνει, αλλά και πάλι μέχρι εκεί!! Τι συμβαίνει είναι λόγο μάπας μελέτης της κατασκευής της ψύκτρας της Intel ή εγώ είμαι άσχετος? Μια βοήθεια ρε παιδιά γιατί δεν την παλεύω άλλο!
HellasVagabond Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Πρωτα βυδωνεις τα 2 διαγωνια και μετα τα αλλα δυο..θα τα βιδωσεις μια το ενα μια το αλλο αλλα οχι εντελως...Δλδ θα φροντισεις πρωτα και τα 4 να εχουν μπει και να εχουν αρχισει να βυδωνουν και μετα θα τα βυδωσεις εντελως.
Captain_Darling Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Πρωτα βυδωνεις τα 2 διαγωνια και μετα τα αλλα δυο..θα τα βιδωσεις μια το ενα μια το αλλο αλλα οχι εντελως...Δλδ θα φροντισεις πρωτα και τα 4 να εχουν μπει και να εχουν αρχισει να βυδωνουν και μετα θα τα βυδωσεις εντελως. Ευχαριστώ για την απάντηση HellasVagabond! Εννοείς ότι δεν θα πρέπει να κάνουν κλικ ? Πως τα βιδώνεις "λίγο" όπως λες, αφού μόλις πάω να πιέσω λίγο αμέσως κουμπώνει και μετά το διαγώνιο σηκώνεται τόσο πολύ που δεν μπορώ με τίποτα να το φέρω σωστά! Help παρακαλώ!
HellasVagabond Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Α ναι εχεις την Box... Δεν γινεται να μην μπαινουν ολες...Μην φοβασαι η μητρικη δεν σπαει τοσο ευκολα... Απλα πρωτα κουμπωσε τα 2 διαγωνια και μετα τα αλλα.
Venisk Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 ή εγώ είμαι άσχετος? Έχε το νου σου όμως Captain_Darling..αν βάζεις υπερβολική δύναμη κ νιώθεις πως θα κάνεις ζημιά..άστο καλύτερα να το κάνει κάποιος που γνωρίζει..
Delirium Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 LGA775 Guide http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=19&id=1215&pg=7
Captain_Darling Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Α ναι εχεις την Box...Δεν γινεται να μην μπαινουν ολες...Μην φοβασαι η μητρικη δεν σπαει τοσο ευκολα... Απλα πρωτα κουμπωσε τα 2 διαγωνια και μετα τα αλλα. Προσπάθησα για τα διαγώνια από την αρχή αλλά δεν πάνε με καμία δύναμη και πίεσα αρκετά, αλλά αρκετά μιλάμε!!!! Venisk Έχε το νου σου όμως Captain_Darling..αν βάζεις υπερβολική δύναμη κ νιώθεις πως θα κάνεις ζημιά..άστο καλύτερα να το κάνει κάποιος που γνωρίζει.. Αν και έχω φτιάξει και άλλες φορές πισιά (το τελευταίο, ενός φίλου μου, πριν από ένα χρόνο περίπου) δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα με την τοποθέτηση ψυκτρας! Τι να πω? Φταίω εγώ ή φταίει η ψύκτρα? Αναγκάστηκα και έβγαλα την μητρική από το κουτί για να μην λυγίζει με την πίεση αλλά και πάλι τίποτα. Δεν μπορεί να έρθει με την καμία! Πάντως στο λίγο που έψαξα και άλλοι αντιμετώπισαν πρόβλημα με την συγκεκριμένη ψήκτρα και την συγκεκριμένη motherboard που αναφέρει το θέμα παρακάτω, την οποία πήρα και εγώ! http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/992333.html Είμαι πολύ στεναχωρημένος.... κάθομαι και κοιτάω τα πράγματα και δεν μπορώ να κάνω τίποτα.... Εdit Delirium δεν μπορώ να το φέρω με τίποτα. Και πίεσα έτσι όπως δείχνει η φώτο από πάνω με τον αντίχειρα και από κάτω κόντρα με τα άλλα δάχτυλα.... κλάψ....
HellasVagabond Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Ε τοτε παρε μια aftermarket ψυκτρα με βιδες....
Captain_Darling Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Ε τοτε παρε μια aftermarket ψυκτρα με βιδες.... Αυτό ήθελα να κάνω από την αρχή αλλά εφόσον δεν βρήκα tray cpu πήρα βοχ και είπα να μην χαλάσω άλλα λεφτά προς το παρόν για έξτρα ψύξη. Να σε ρωτησω κάτι τελευταίο : η Thermalright True Black 120 ταιριάζει με την x48-dq6 ή ενδέχεται να ακουμπάει πουθενά και να μην κάθετα? Επίσης πήρα αυτό το κουτί επειδή είχε αρκετές θύρες για ανεμιστήρες και πολλές θέσεις για δίσκους κτλ. Το φάρδος του είναι 21εκ. θα την χωρέσει? Ελπίζω να μην έκανα καμία ζημιά στην μητρική ή στον επεξεργαστή γιατί καθώς προσπαθούσα να βάλω την ψύκτρα λύγιζε ολόκληρη η μητρική Ζορίστηκε αρκετά θα έλεγα! Δεν υπάρχει πρόβλημα που λύγιζε έτσι δεν είναι? Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.
HellasVagabond Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Εχει 16 εκατοστα σε υψος , βαλε αλλα 3-4 η μητρικη με τον επεξεργαστη δεν νομιζω να εχεις προβλημα ουτε με το υψος ουτε με την εγκατασταση αφου η βαση που μπαινει ειναι αρκετα μεταβλητη.
Captain_Darling Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Ε τοτε παρε μια aftermarket ψυκτρα με βιδες.... Η Gigabyte x48-qd6 απο την πισω μεριά έχει την δικιά της ψύκτρα, εκεί δλδ που θα έμπαινε η "βάση" της ψύκτρας και η οποία βάση μοιάζει με Χ και στην οποία βάση θα πιάνανε οι βίδες της ψύκτρας. Όμως τώρα αν πάρω ψύκτρα με βίδες πως θα την στηρίξω? Υπάρχει πρόβλημα σχετικάμε αυτό ή μπορώ και πάλι να την βάλω? ? ?
HellasVagabond Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Η Βαση που λες αν δεν κανει βγαινει ανετα...Κολημενη ειναι με αυτοκολητη ταινια 2 οψεων, ετσι ηταν στην δικια μου εστω.
Vatos_locos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 RTFM γράφουν τα άτιμα πως να τις βάλετε τις ψύκτρες
Captain_Darling Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Η Βαση που λες αν δεν κανει βγαινει ανετα...Κολημενη ειναι με αυτοκολητη ταινια 2 οψεων, ετσι ηταν στην δικια μου εστω. Σε ποια βάση αναφέρεσαι τις μητρικής? Όχι δεν μου φαίνεται ότι βγαίνει, τόσο εύκολα τουλάχιστον. Vatos_locos RTFM γράφουν τα άτιμα πως να τις βάλετε τις ψύκτρες Τελικά μπαίνει όπως είναι ή όχι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.