Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω κάποιο πρόγραμμα το οποίο να μπορεί να συγχρονίζει πχ τους φακέλους με τα mp3 στο desktop και το laptop ανάλογα με το αν έχουν γίνει διάφορες αλλαγές ,προσθήκη κομματιών αλλαγή ονομάτων κλπ..Το wd mybook έχει μέσα ένα πρόγραμμα το memeo (δε ξέρω αν το γράφω σωστά)

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια το Dirsync. Απλό στη χρήση και κάνει τα πάντα (σε ότι αφορά συγχρονισμό).

Μπορείς επίσης να δείς και το SyncBackSE (το οποίο είναι πιό παράξενο σε user interface).

Σε free παίζει και το Comodo backup το οποίο κάνει εκτός απο sync και backup + real time backup.

Η άποψή μου πάντως είναι να δώσεις 17 ευρώ και να αγοράσεις το Dirsync.

Δημοσ.

@ alerasta

'Εχω να πω ότι μόλις το δοκίμασα, το αγνοούσα και έπαθα πλάκα. Μπράβο.

για το DirSync μιλάω

Δημοσ.

Το dirsync πρέπει να είναι εγκατεστημένο και στα δύο μηχανήματα? γιατί δε μπορώ να προσδιορίσω το target file που βρίσκεται στο laptop..εχμ..για την ακρίβεια δεν βρίσκω καν το laptop..

edit μάλλον δεν ισχύει η ερώτηση που έκανα..βρίσκω μεν το αρχείο προορισμού στο laptop αλλά όταν επιλέγω σαν target folder και επιλέγω ok για επιβεβαίωση μου λέει folder does not exist....ενώ το είχα επίλέξει μόλις με το browse..

έχει σχέση το σημείο με το local jobs - add connection? και αν ναι..γιατί δε μπορώ να συνδεθώ!?

Δημοσ.
Το dirsync πρέπει να είναι εγκατεστημένο και στα δύο μηχανήματα? γιατί δε μπορώ να προσδιορίσω το target file που βρίσκεται στο laptop..εχμ..για την ακρίβεια δεν βρίσκω καν το laptop..

edit μάλλον δεν ισχύει η ερώτηση που έκανα..βρίσκω μεν το αρχείο προορισμού στο laptop αλλά όταν επιλέγω σαν target folder και επιλέγω ok για επιβεβαίωση μου λέει folder does not exist....ενώ το είχα επίλέξει μόλις με το browse..

έχει σχέση το σημείο με το local jobs - add connection? και αν ναι..γιατί δε μπορώ να συνδεθώ!?

To dirsync χρειάζεται στο ένα μηχάνημα (σε όποιο προτιμάς, δεν έχει σημασία).

Αν βλέπεις το laptop από την περιοχή δικτύου τότε πρέπει να το βλέπεις κανονικά και από το dirsync. Εχε υπ' όψη σου πως δεν τα πάει καλά με εικονικά -subst- drives και χρειάζεται να δώσεις την πραγματική διαδρομή για να τα δει. Πιθανόν - δεν το έχω δοκιμάσει - το ίδιο να ισχύει και για τα δικτυακά mounted drives (π.χ. H: = \\Laptop\Documents\more documents). Χρησιμοποίησε την κανονική διαδρομή (\\Laptop\Documents\more documents) και όχι τη συντόμευση.

Στο local jobs κάνεις δεξί κλικ και επιλέγεις new job. Εκεί ορίζεις τους κανόνες και τους φακέλους και αποθηκεύεις. Το add connection είναι για remote administration, εντελώς διαφορετικό πράγμα.

Δημοσ.

μα, από το browse βρήκα κανονικά το φάκελο τον επέλεξα..εμφανίστηκε η διαδρομή \\λαπτοπ\φακελος μπλαμπλα αλλά όταν πάτησα όκ μου εμφάνησε ότι ο φάκελος προορισμού δεν υπάρχει!!!

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια το Dirsync. Απλό στη χρήση και κάνει τα πάντα (σε ότι αφορά συγχρονισμό).

Μπορείς επίσης να δείς και το SyncBackSE (το οποίο είναι πιό παράξενο σε user interface).

Σε free παίζει και το Comodo backup το οποίο κάνει εκτός απο sync και backup + real time backup.

Η άποψή μου πάντως είναι να δώσεις 17 ευρώ και να αγοράσεις το Dirsync.

Χρησιμοποιούσα για αρκετό το syncbackse αλλά επειδή έχουν περάσει και δυο χρόνια απ'όταν άνοιξα το θέμα..εξακολουθεί να είναι στα προτεινόμενα προγράμματα για συγχρονισμό ή έχετε να προτείνετε κάποιο νεώτερο? :)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ειναι σαν τον windows explorer που μπορεις να κανεις περισσοτερες εργασιες πιο ευκολα ,μπορεις να βαλεις plug in s και να ανοιγεις απευθειας rar αρχεια να κρυπτογραφεις αρχεια να σπας αρχεια να συμπιεζεις και αλλα τετοια.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

παιδιά επανέρχομαι στο θέμα, καθώς έχουν γίνει και κανα δυο φορμάτ από τότε, και είχα σταματήσει να χρησιμοποιώ πρόγραμμα συγχρονισμού..

έχετε να προτείνετε κανένα άλλο πρόγραμμα, καλύτερο ή νεότερο?

ή να ξαναγυρίσω στο syncbackse?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...