asterix1984 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 μεταχειρισμένη την πήρα, τελικά για την μαυρίλα οφείλωντας ότι είχε ξεπιαστεί ένα στρογγυλό σίδερο που είναι κοντά στο φιτίλι. Άσε που βγάζει μια άσχημη μυρωδιά μάλον το πετρέλαιο είναι μάπα.......και όλη την ώρα κάνει κριτσ-κριτσ-κριτσ.
themis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 ρε παιδια το τηλεφωνο της αντιπροσωπείας της κεροσαν της επισημης ποιο είναι? έχω φάει όλο το ιντερνετ και δε βρίσκω τπτ.
Höfdingadrapa Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Κάτι τέτοιο άς πούμε; http://www.vres.gr/company.php?company_id=59985
grinningmouth Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Γ.Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε. Αθήνα: Κηφισού 6, 12242 Αιγάλεω Τηλ.: 2105386300 Θεσσαλονίκη: Β.Κορνάρου 8, 54248 Τηλ.: 2310308018 * στις οδηγίες χρήσης είναι γραμμένα
happiness Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 gboy είσαι ακόμα εδώ; Πήρα πριν λίγες μέρες μία LC-41 από γνωστούς για να την δοκιμάσω. Δύο προβλήματα έχω: 1ον ότι δεν με ικανοποιεί πολύ ο θερμοστάτης της. Δηλάδη θεωρώ ότι "ανιχνεύει" πιο υψηλή θερμοκρασία από την πραγματική, με αποτέλεσμα να μην ανάβει πολύ συχνά. Εσύ είσαι ευχαριστημένος από την θερμοστάτη της δικιάς σου; 2ον ότι κάθε φορά που πρέπει να ανάψει για να πιάσει την επιθυμητή θερμοκρασία επειδή το δωμάτιο έχει κρυώσει, μυρίζει. Για λίγη ώρα μεν, αλλά η μυρωδιά είναι πολύ έντονη και δυσάρεστη. Υπάρχει τρόπος να το αποφύγω αυτό;
katerina1570 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Ξέρει κανείς να μου πει ποια Kerosun να προτιμήσω? αυτή με το φυτίλι ή την inverter? Μιλώ για τα μοντέλα OMNI 105 & LC42 Παιδιά αν κάποιος έχει σοβαρή άποψη επί του θέματος, ας απαντήσει. Είναι ένα ερώτημα που με ταλανίζει τον τελαυταίο καιρό. Ποια άραγε αξίζει την αγορά;
BritGreek Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Εγώ έχω την κλασική Kerosun Omni 85 από πέρυσι. Πολύ μεγάλη απογοήτευση η τιμή του καύσιμου που χρησιμοποιεί, καθώς εδώ που βρίσκομαι εγώ κοστίζει 34 ευρώ το 18λιτρο. Και παρά το γεγονός ότι τα πρατήρια ΕΚΟ συνήθως έχουν Kerosun, εδώ δεν φέρνουν. Και δυστυχώς χρειάζομαι 1 μπετόνι κάθε 4 μέρες, δηλαδή 255 ευρώ το μήνα για 8-10 ώρες χρήσης την ημέρα. Η απόδοσή της για ενιαίο χώρο 40τμ με αλουμίνια στα παράθυρα είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ (εφάμιλλη της κεντρικής θέρμανσης). Αυτό που δεν έχω καταφέρει να αντιμετωπίσω εδώ στο νησί είναι η τρομερή υγρασία που κατάφερε σε καινούργιο σπίτι να μου μαυρίσει μεγάλες επιφάνειες των τοίχων, παρόλο που άφηνα ένα από τα παράθυρα "σκαστό" και υποχρεώθηκα να το βάψω. Αυτό ίσως συμβαίνει επειδή ζεσταίνει πολύ απότομα το χώρο. Τα πλακάκια του σπιτιού ήταν βρεγμένα από την υγρασία. Στο διπλανό σπίτι που χρησιμοποιεί inverter κλιματιστικά (με πολύ χειρότερη απόδοση σε σχέση με την Kerosun) δεν υπήρχε ούτε υγρασία ούτε μαύρισαν οι τοίχοι. Φέτος, που έχει αρχίσει και κάνει αρκετό κρύο εδώ το βράδυ, χρησιμοποιώ convector με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα. Έτσι κι αλλιώς, περίπου τα ίδια θα μου έρθει το ρεύμα, σε σχέση με το καύσιμο της Kerosun. Α, και κάτι άλλο. Η μυρωδιά πάντα υπάρχει, αν και την ανάβω και τη σβήνω στο μπαλκόνι.
katerina1570 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Σε ότι αφορά την επιλογη? Φυτίλι ή inverter? Έχεις άποψη για αυτό? Αν όχι εσύ κάποιος γνωστός που την έχει χρησιμοποιήσει. Η κυκλική διάχυση θερμότητας της wike type σε σχέση με το ventilater του inverter, είναι προτιμότερο ή το αντίστροφο?
BritGreek Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Σε ότι αφορά την επιλογη? Φυτίλι ή inverter? Έχεις άποψη για αυτό? Αν όχι εσύ κάποιος γνωστός που την έχει χρησιμοποιήσει. Η κυκλική διάχυση θερμότητας της wike type σε σχέση με το ventilater του inverter, είναι προτιμότερο ή το αντίστροφο? Δεν ξέρω αν υπάρχει οικονομικό όφελος με την inverter καθώς θα καταναλώνει και ρεύμα. Από την άλλη το inverter θα χρειάζεται και λιγότερη συντήρηση (καθαρισμό, φυτίλι, κλπ). Εμένα, μου έχει σχεδόν καεί το φυτίλι και ανάβει πολύ δύσκολα. Νομίζω, επίσης, ότι την inverter την ανάβεις μέσα στο σπίτι. Αποκλείεται να μη μυρίζει έστω και λίγο.
bravo150 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 καλησπερα παιδια να μοιραστω και τη δικιαμου εμπειρια που εχω περιπου 1,5 ετους με τη κεροσαν rainbow, ειμαι πολυ ευχαριστημενος εχει τρελη αποδοση, την αναβω και τη σβηνω εξω και καθε 3 γεμισματα την αφηνω να αδειζει καιγοντας... αλλα φετος λογω κρισης εχει αρχισει να με ποναει η τιμη... βρισκω το 18λιτρο μπετονι της κεροσαν στα 30€, αλλα χτες περνοντας απο ενα ΕΚΟ βενζιναδικο ειχε το ιδιο μπετονι αλλα με λογοτυπο ΕΚΟ (το οποιο ξερω οτι η κεροσαν απο την ΕΚΟ προμηθευται το πετρελαιο και απλα το συσκευαζει) στη τιμη των 25€ αλλα μου ειπε οτι εχει και χυμα στα 1,2 το λιτρο οταν το ετοιμο μπετονι της κεροσαν βγαινει στα 1,7 περιπου. Του λεω οχι προτιμω το συσκευασμενο και μου λεει, αφου ειναι το ιδιο η κεροσαν απο την ΕΚΟ το παιρνει...... και ερωτω τωρα εχοντας διαβασει σε παρα πολλλα φορουμς οτι το χυμα θα βγαζει μυρωδια... .βρβαια εξαρταται απο τη νοθεια.... αλλα γιατι να μου προτεινει το χυμα οταν το πουλαει συσκευασμενο???εχει δοκιμασει κανεις χυμα απο ΕΚΟ??λεω να δοκιμασω να παρω 5 λιτρα.... σκεφτομενος οτι τελικα η τιμη που το εχει συσκευασμενο γιατι τελικα πληρωνεις και το μπετονι.... να ειν αι πανω κατω τα ιδια ....οποιαδηποτε αποψη καλοδεχοουμενη γιατι σε λιγες μερες πρπει να εφοδιαστω με καυσιμο και δε ξερω αν πρεπει να τα σκασω να παρω το συσκευασμενο κεροσαν η να παρω το χυμα???
tsomoloko Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Θα ήθελα και εγώ μια απάντηση στο παραπάνω post του φίλου bravo150
bravo150 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 λοιπον τελικα αφου ηδη χρησιμοποιησα αρκετες ωρες τη σομπα με φωτιστικο απο το βενζιναδικο, δεν εχω ουτε μαυριλα ουτε καπνα ουτε μυρωδια, ολα μια χαρα... και γεμισε με 20 € το μπετονι που κανονικα ηθελε 30€ απο το συσκευασμενο της μαμα εταιρειας... τωρα οσο αφρα τις συνεπειες στο φυτιλι δε ξερω....αλλα τα βλεπω ολα μια χαρα...ισως η καυση να μην ειναι τοσο τελεια..... οσο με το συσκευασμενο...... δηλαδη εννοω οτι το δαχτυλιδι της φλογας δεν ειναι εντελως στρογγυλο οπως ισως να ηταν με το συσκευασμενο αλλα... για 10 ευυρω λιγοτερα γεμισμα δε με χαλαει καθολου.υποτιθεται συμφωνα με το μανιουαλ οτι πρεπει η φλογα να ειναι εντελωσ στρογγυλη... αλλα ισωσ να φταιει οτι δεν εχω κανει μετα τα 3 αδεισματα ρεζερβουαρ αυτοκαθαρισμο τη σομπα..... τετελεσται..δε ξαναπληρωνω το συσκευασμενο.....
angmar Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Σε ποια περιοχή γίνονται όλα αυτά; Γιατί δεν έχω δει βενζινάδικο με χύμα φωτιστικό.
bravo150 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 χαιδαρι και περιστερι εχω δει 2 βενζιναδικα ΕΚΟ με πετρελαιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα