liomelissinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με τη θέρμανση. Πήρα μια θερμάστρα της kerosun αυτή εδώ http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?13477 Και θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος από εσάς πόσο κοστίζει το καθαρό πετρέλαιο για αυτές τις θερμάστρες gιατί πουθενά δεν μπορώ να βρω περίπου τις τιμές και αν όντως είναι το καθαρό πετρέλαιο το καύσιμο που καίνε. Σας ευχαριστώ
De@th L0rd Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Είσαι σίγουρος ότι δεν λειτουργεί με κηροζίνη?
ιονας Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 φιλε μου η σομπα σου λειτουργη με κηροζινη θερμανσης.τιμες δεν θα βρεις τωρα γιατι απ οτι ξερω δεν βγαζουν τωρα παραγωγη τα διυλυστηρια.και ετσι το μονο που μπορεις να βρεις σαν πληροφορια ειναι η περσυνες τιμες.η εταιρια βγαζει σε 6αλιτρα και 18κταλιτρα.αν θυμαμε καλα ειχε γυρω στα 1.30 το λιτρο....καπου εκει νομιζω!!!!
nikos_e34 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 αν ξερεις απο Ταυρο πισω απο τις αποθηκες τις Χενκελ εχει τις αποθηκες της Κεροσαν και εκει αγοραζα πετρελεο
liomelissinos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 λέτε να κάνει καλη δουλειά?είναι για 57τ.μ. και εγώ μένω σε σπίτι που είναι 41τ.μ. τι λετε?
nikos_e34 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 φοβερο ειναι..εδω ενας γνωστος εχει 80 τετραγωνικα σπιτι και το ρημαδι ζεσταινει
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 και αν όντως είναι το καθαρό πετρέλαιο το καύσιμο που καίνε. Εκεί θα έχεις πρόβλημα. Η νοθεία πάει σύννεφο ακόμα και στα μπιτόνια με την φίρμα της κεροζάν. Δεν είναι δα και κανένα κατόρθωμα να ταπώσει κάποιος ένα μεταχειρισμένο μπιτόνι με περιεχόμενο ότι να 'ναι. Και με το χέρι γίνεται.
ιονας Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 ανετα θα σου ζεστανει τον χωρο σου.προσεχε μονο στο σβησιμο,γιατι μετα θα σου μυριζει.γλυτωνεις βεβαια τα πουρια αλλα με πιο μεγαλο κοστος στο καυσιμο..την νοθεια θα την αποφυγεις περνοντας το ζουμι απο καποιο μαγαζι που της πουλαει.πχ-ηλεκτρομαγαζα καποιο θα εχει??? τα 18αλιτρα δεν επιστρεφοντε οποτε το παιρνεις απο εκει ταπομενο και σιγουρο.τωρα αν η ιδια η εταιρια τα κανει σκ@τ@ κακο στην υποδομη της θα κανει που δεν το νομιζω να το θελει..
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 τα 18αλιτρα δεν επιστρεφοντε οποτε το παιρνεις απο εκει ταπομενο και σιγουρο.τωρα αν η ιδια η εταιρια τα κανει σκ@τ@ κακο στην υποδομη της θα κανει που δεν το νομιζω να το θελει.. Αυτό ακριβώς το κακό κάνει η εταιρεία στον εαυτό της. Ότι τα μπιτόνια δεν επιστρέφονται αλλά τα βενζινάδικα τα αγοράζουν φυσικά. Ταπωμένο δεν πάει να πει σίγουρο. Μία τάπα με ασφάλεια την καρφώνεις και με μπουνιά στο στόμιο του μπιτονιού. Μια χαρά σφραγισμένο θα είναι.
ιονας Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτό ακριβώς το κακό κάνει η εταιρεία στον εαυτό της. Ότι τα μπιτόνια δεν επιστρέφονται αλλά τα βενζινάδικα τα αγοράζουν φυσικά. Ταπωμένο δεν πάει να πει σίγουρο. Μία τάπα με ασφάλεια την καρφώνεις και με μπουνιά στο στόμιο του μπιτονιού. Μια χαρά σφραγισμένο θα είναι. ημουνα καταφατικος φιλε μου...απο το μαγαζι που την αγορασες ειπα.υπαρχουν ηλεκτρομαγαζα που προμηθευοντε απευθειας απο κεροζαν.αγορα απο εκει ειπα.οχι απο βενζιναδικα.... δεν θα κατσει το ηλεκ/ζο να ξαναγεμιζει μπιτονια που εξαλου δεν του επιστρεφοντε....)
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Ειδικά το μικρομάγαζο θα προτιμήσει καύσιμο κεροζάν από το βενζινάδικο, για ευνόητους λόγους. Αλλά εδώ που τα λέμε και σε super-marκet να το αναζητήσεις, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Η κεροζάν πρέπει να ασφαλίσει αλλιώς το καύσιμό της εκτός από ένα αυτοκόλλητο στο μπιτόνι και μια τάπα που βρίσκεις το εμπόριο με 5 σεντς το κομμάτι. Επίσης πρέπει να αποφασίσει να παίρνει τα μπιτόνια της πίσω. Στο κάτω-κάτω τα μπιτόνια αυτά είναι από μόνα τους οικολογική καταστροφή. Ας τα ξαναγεμίσει όπως κάνουν και... οι βενζινάδες.
dwarves Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Αγόρασα την ίδια αλλά την KEROSUN Fan Heater Inverter LC 40. Και είδα στις οδηγίες ότι η ίδια η αντιπροσωπία της kerosun στην Ελλάδα κάνει διανομή κηροζίνης . Πριν λίγο μίλησα μαζί τους και μου είπαν ότι κάνουν και δωρεάν επίδειξη και φέρνουν και κηροζίνη. μου είπαν το ελάχιστο 2 μπιτόνια των 20 lt και το κόστος είναι 47,1 euro το περιεχόμενο + 8 euro τα μπιτόνια που μετά τα ανταλλάσεις και τα πληρώνεις μία φορά. Δεν ξέρω αν η τιμή είναι συμφέρουσα. Δηλαδή 1,1775 € / lt εγώ την πήρα για χώρο 25 τμ... είσαι ευχαριστημένος?
o_magazatoras Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 ...μου είπαν το ελάχιστο 2 μπιτόνια των 20 lt και το κόστος είναι 47,1 euro το περιεχόμενο + 8 euro τα μπιτόνια που μετά τα ανταλλάσεις και τα πληρώνεις μία φορά.... Φέτος έγινε η συννενόηση μαζί τους;Γιατί πριν χρόνια τσακώθηκα άγρια,όταν δεν παίρνανε πίσω τα μπιτόνια τους,μιας και είχαν αποφασίσει τότε ότι δεν θα είναι επιστρεφόμενα.Δηλαδή λέω ότι είναι αναξιόπιστη σαν εταιρεία (κι ας έρθουν να με κάνουν μήνυση (ή να μου κάνουν μήνυση). Πρόσεξε λίγο τα 8?,γιατί τα μπιτόνια δεν κοστίζουν τόσο,ούτε αυτοί είναι ικανοί να κρατήσουν τις συμφωνίες τους...
dwarves Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Ναι σημερα (23/10/08) μίλησα μαζί τους. Μου εξηγησε οτι για πρώτη φορα θα πληρώσω για τα μπιτόνια, αλλα μετά απλά τα επιστρέφω. Σκεφτομαι να τους δοκιμάσω για πρώτη φορά για να μου κανουν και μια επίδειξη. Και σαν τιμή ανα λιτρο μου φαινεται καλή τιμή... αλλά καλύτερα να το επιβεβαιώσει κάποιος με καλύτερη εμπειρία... Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2008 από dwarves
vasi Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Αξίζει να αγοράσεις από βενζινάδικο καθαρό πετρέλαιο,το χρησιμοποιούν αρκετοί ιδιοκτήτες φορτηγών, για να περάσουν το κτεο !! Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2008 από vasi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα