katerina_a_86 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Είναι Σάββατο απογευμα και πρεπει να φωτοτυπισω καποια πραγματα οπωσδηποτε.Υπάρχει κάτι ανοιχτό στην Αν. Θεσσαλονίκη και κέντρο???? Δεν μπορεί κανα μπακάλικο που έχει και φωτοτυπικο θα ειναι ανοιχτό.
aledjo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 αχχχχχχ εισαι μακρια αλλιως θα μπορουσα να σε εξυπηρετησω εγω. κριμα. offtopic: εδω Μενιδι Beach δεν εχουμε ακομα θυματα.... για νεοτερα θα μαθετε στις ειδησεις.
adi32 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 κανα πολυμηχανημα θα σε βολεψει αν δε βρεις τιποτα αλλο
katerina_a_86 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 αχχχχχχ εισαι μακρια αλλιως θα μπορουσα να σε εξυπηρετησω εγω. κριμα. offtopic: εδω Μενιδι Beach δεν εχουμε ακομα θυματα.... για νεοτερα θα μαθετε στις ειδησεις. Που εισαι?Α μενιδι.Ακυρο.
katerina_a_86 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 κανα πολυμηχανημα θα σε βολεψει αν δε βρεις τιποτα αλλο εχω πολυμηχανημα αλλα ειναι πολλα και θα κανω 800 ωρες. Αντε περναει η ωρα,ποιος ξέρει?
aledjo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 περιμενε να επικοινωνησω με τον αντιπροσωπο στη θεσσ και θα σου πω.
katerina_a_86 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 περιμενε να επικοινωνησω με τον αντιπροσωπο στη θεσσ και θα σου πω. οκ,με σωζεις.
adi32 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 μην τον πιστευεις .... δοκιμασε κανα ανοικτο φωτογραφειο μηπως βρεις
katerina_a_86 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 μην τον πιστευεις .... δοκιμασε κανα ανοικτο φωτογραφειο μηπως βρεις Γιατι να μην τον πιστευω? Έχουν τα φωτογραφεια φωτοτυπικα?Σιγα μην βρω ανοιχτο...
aledjo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 μολις μιλησα με τον αντιπροσωπο και μου ειπε οτι ειναι αδυνατον τετοια ωρα ακομα και τα φοιτητικα να ειναι ανοιχτα.... οποτε τρεχε σε κανεναν φιλο/φιλη με πολυμηχανημα. (μου ειπε επισης οτι δουλεουν λιγοτερο απ'οτι εδω στην Αθηνα...)
katerina_a_86 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 μολις μιλησα με τον αντιπροσωπο και μου ειπε οτι ειναι αδυνατον τετοια ωρα ακομα και τα φοιτητικα να ειναι ανοιχτα.... οποτε τρεχε σε κανεναν φιλο/φιλη με πολυμηχανημα. Καταστροφη.πολυμηχανημα εχω κι εγω αλλα θα φαω ολο το βραδυ. Κανενας αλλος?
Chrisxxx Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Χμμ, σε βιβλιοπολειο στο Κοσμος δεν ειναι κακη ιδεα (αν μενουν ανοιχτα ως τις 8) στην τελικη και να μην βγαζει φωτοτυπιες που μαλλον δεν προκειται να ασχολειται με τετοια πραγματα ενα φωτοτυπικο μηχανημα θα το εχει, οποτε με λιγο ψησιμο κατι γινεται. Σιγουρα θα υπαρχει κατι ανοιχτο, εξεταστικη περιοδος αρχιζει, αλλά μαλλον θα ειναι προς κεντρο...
katerina_a_86 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Πηρα τηλ στα βιβλιοπωλεια του cosmos αλλα δεν εχουν φωτοτυπικα. Κανεις αλλος? (έπρεπε να υπάρχουν διανυκτερευοντα)
soturin Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Γιατι να μην τον πιστευω?Έχουν τα φωτογραφεια φωτοτυπικα?Σιγα μην βρω ανοιχτο... επειδή το nickname σου προδίδει το φύλο σου, για άλλο πράγμα μιλάει, i think edit: και ηλικία!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.