Chris18 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Γεια σας. Χθες έψαχνα για ένα antivirus της προκοπής και κατέληξα στο Avast Home Edition.Το κατεβάζω και πάω να κάνω εγκατάσταση.Η εγκατάσταση έγινε κανονικά και στο τέλος όπως όλα τα antivirus μου ζήτησε να κάνω επανεκκίνηση.Αλλά από τότε δεν μπαίνει στα Windows.Εκεί που βγάζει την μπλέ οθόνη και λέει "Καλώς Ορίσατε" στο καπάκι κάνει επανεκκίνηση.Ξέρει κανείς πως μπορώ να το φτιάξω εκτός από το να κάνω format και να το παω στον τεχνικό? Υ.Γ. Πριν βάλω το antivirus είχα εγκαταστήσει και το Zone Alarm.
Tenshi Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Κράτα πατημένο το F8 πριν φορτώσουν τα windows και μπές σε safe-mode.Κάνε απεγκατάσταση το Avast και δοκίμασε να μπείς ξανά.
Chris18 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Οκ όλα λύθηκαν. Άνοιξα το pc πάτησα το F8 βγήκε ένα παράθυρο που μου έλεγε αν θέλω να μπώ σε safe mode να πατήσω ΝΑΙ κ αν θέλω να κάνω επαναφορά να πατήσω ΟΧΙ.Και έτσι πάτησα το ΟΧΙ και έκανα επαναφορά ( το οποίο με έχει σώσει άπειρες φορές). Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.